סטרטרה ובעיות קשב!

eden 2222

New member
סטרטרה ובעיות קשב!

שלום יש לי 2 שאלות
1 אני לוקח סטרטרה כבר 7 חודשים אני לוקח מינון של 60 מיליגרם ולאחרונה אני מרגיש שיש שעות שאני מעופף ולא מסוגל לבצע משימות אבל כאשר אני יושן קצת שעות לילה אני די מרוכז אם אני יושן 12 שעות אני ממש מעופף גם עם התרופה
2 שמעתי על תרופה בשם קיו איי אם מישהו מכיר עוזרת להזרים את הדם במוח בצורה יעילה יותר אבל הבנתי שכבר לא משוקים אותה בארץ מישהו מכיר תרופה חלופית ? כי היא גם משפרת אינטיליגנציה וגם את הריכוז

דר יקיר

New member
סטרטרה פוספוליפידים והפרעת קשב וריכוז

שלום וברכה,
קיים קשר משמעותי בין שעות ואיכות השינה בלילה לבין הביטוי של הפרעת קשב וריכוז. חשוב ללמוד לאזן את מספר השעות וליצור רצף יעיל של שינה. ביחס לתרופה - סטרטרה יעילה במיוחד בכל הנוגע לויסות הרגשי, להערכתי קצת פחות בשיפור הריכוז.
מכיוון שתופעת ה-"התעופפות" שלך הופיעה לאחרונה ולא עם תחילת הטיפול בסטרטרה, סביר להניח שנכנסו גורמים נוספים, כגון : עומס שונה של מטלות?, מתח?, שינוי תזונתי?.
לכן, כדאי לבדוק מהם השינויים שחלו לאחרונה, כיצד ניתן לתזמן ולייעל את השינה, לבדוק תזמון הסטרטרה ואולי לשנות מינון. כמו כן לעיתים שילוב של סטרטרה וסטימולנט מועילים במיוחד.

ביחס ל- QI – מכיל פוספוליפידים – חומרים המצויים בדופן תאי העצב ומשפרים ההולכה העצבית. קיימים מוצרים טבעיים אחרים כיום המכילים צורות שונות של פוספוליפידים, חומרים המשלימים את הטיפול המוכח לחלוטין מבחינה מדעית ב-ADHD והוא שילוב של טיפול תרופתי ולא תרופתי כגון טיפול קוגניטיבי התנהגותי.

בהצלחה,
דר' אבי יקיר

למעלה