סטרחוביצה ופלוצק

סטרחוביצה ופלוצק

שלום רב אני מחפשת חומר כתוב על שתי הגיטאות (סטרחוביצה starachowice) וגם (פלוצק plock) וכמו כן גם חומר על מפעלי הפלדה האסאג hasag. אני מחפשת את החומר + תמונות וזמני הקמה והריסה. האם אפשר להשיג את החומר באנגלית + עברית + גרמנית + פולנית. שבוע טוב טוב ותודה רבה סינטיה

friend9

New member
סטרכוביצה

לא הסברת איזה סוגי מידע את מחפשת, אך קבלי: דפי עד: זכרונות החיים של יחיאל שרפר / יחיאל שרפר. 2004. וזה מה שהיה...: יומנה של בת 12 שחזרה מאושוויץ (1945-1939) / טובצ'יה לוסטמן. תורגם מפולנית לעברית. 2000. וייז’בניק-סטרכוביצה: בית העלמין ומפעלי הנצחה / עריכה יעקב שניר (שיינר). 2005. סיפורי גולדה: קורותיה של ניצולת שואה שהיתה שש שנים במחנות ריכוז / גולדה זנדמן. 1998. ספר וירזבניק-סטרכוביץ: מפעל הועד הציבורי של יוצאי וירזבניק-סטרכוביץ בארץ ובתפוצות / בעריכת מרדכי שוצמן. 1973
Collected memories: Holocaust history and postwar testimony / Christopher R. Browning. 2003. Starachowice: zarys dziejow / [Autorzy]: Mieczyslaw Adamczyk, Stefan Pastuszka. 1984.​

סטרחוביצה starachowice ופלוצק plock

שלום רב אני מחפשת חומר כתוב בנושא הגיטאות (סטרחוביצה starachowice) וגם (פלוצק plock) וכמו כן גם חומר על מפעלי הפלדה האסאג hasag. הסברים על הגיטאות הנ"ל וגם תמונות וכל חומר אחר שיכול לעזור לניצול שאני עושה לו עבודה כדי לקבל כסף מגרמניה אני מחפשת את החומר + תמונות וזמני הקמה והריסה. האם אפשר להשיג את החומר באנגלית + עברית + גרמנית + פולנית. שבוע טוב טוב ותודה רבה סינטיה

friend9

New member
הבנת את התשובה שלי?

אלה פרטים על 7 ספרים בנושא מחנה העבודה starachowice. בררי ב- http://aleph1.libnet.ac.il/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=uli02&con_lng=eng באיזה ספריות נמצא כל ספר.

friend9

New member
שאלה

האם את מעוניינת בכל מה שנכתב בנושא, או על אדם מסוים?

למעלה