סטרווד הצבעה

היי, ראיתם את ההצבעה על הסדר פשרה? מה דעתכם? האם יש לזה סיכוי?
האם יש למישהו מקור לגרף מחירים היסטוריים של האגח?

yel5

Well-known member
היי, ראיתם את ההצבעה על הסדר פשרה? מה דעתכם? האם יש לזה סיכוי?
האם יש למישהו מקור לגרף מחירים היסטוריים של האגח?
מה הפירוש יש לה סיכוי? אם מחזיקי האגח לא יתנגדו לפשרה אז זכאי הפשרה יהנו מהתשלומים המוצעים.
השאלה הנכונה לדעתי היא האם מחזיק שזכאי לפשרה וממשיך להחזיק באגח צריך להצביע בעד הפשרה או נגד?
אישית, אני בניגוד אינטרסים כי אני זכאי לפשרה וממשיך להחזיק.
אם אצביע בעד הפשרה אז אקבל תשלום בפשרה ואולי אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
אם אצביע נגד הפשרה אז לא אקבל תשלום בפשרה אך לא אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
לכן, לא אצביע כלל.

• Like
Reactions: dw
מה הפירוש יש לה סיכוי? אם מחזיקי האגח לא יתנגדו לפשרה אז זכאי הפשרה יהנו מהתשלומים המוצעים.
השאלה הנכונה לדעתי היא האם מחזיק שזכאי לפשרה וממשיך להחזיק באגח צריך להצביע בעד הפשרה או נגד?
אישית, אני בניגוד אינטרסים כי אני זכאי לפשרה וממשיך להחזיק.
אם אצביע בעד הפשרה אז אקבל תשלום בפשרה ואולי אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
אם אצביע נגד הפשרה אז לא אקבל תשלום בפשרה אך לא אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
לכן, לא אצביע כלל.
זה נשמע כמו מהלך של ויקטור תשובה, לא?

האם סעיף 1.1 בעד , המשמעות שהמצביע הוא נגד הויתור והסילוק?

תודה

yel5

Well-known member
תבדוק את עצמך, הצבעה בעד הכוונה להתנגד להצעה, של לקבל 10 מיל, חלף תביעה של 300 מיל
צודק, טעיתי.
בעד - הגשת התנגדות לפשרה.
נגד - קבלת הפשרה.

לגבי החלף:
אם יוגש רוב בעד הפשרה אז היא עשויה לפגוע בתביעה הגדולה. כתבתי עשויה כי זה לא ברור.
אם יוגש רוב נגד הפשרה וגם התביעה היצוגית תתבטל - אז לא תהיה פגיעה בתביעה הגדולה.

Reem88

Well-known member

זימון אסיפת אג"ח א' ל-31.3.25-דיווח מאת הנאמנים של החברה בק"ע החב'​

yel5

Well-known member

זימון אסיפת אג"ח א' ל-31.3.25-דיווח מאת הנאמנים של החברה בק"ע החב'​

מענין אם נקבל דיבידנד שנתי בקרוב.
לא רואה סיבה שלא נקבל.

Reem88

Well-known member

החלטת בימ"ש מיום 5.5.25 בדבר חלוקת כספי עתודה המוחזקים בידי נאמני אגרות החוב(סדרה א')​

yel5

Well-known member
להבנתי, מתוכננים בקרוב 2 תשלומים:
1. נאמן האגח מחזיק 8M שח. 5 שמורים ו - 3 ישולמו לנושי האגח לאחר שבימש אישר היום.
2. מקופת הקניונים אמורים להיות משולמים בזמן הקרוב 2.25M$, ומתוכם 95% לאגחים. כלומר נקבל עוד 7.9M שח.

מישהו חושב אחרת?

Reem88

Well-known member

חלוקת כספים למחזיקי אגרות החוב (סדרה א') ביום 30.5.25, קובע- 18.5.25​

1 הסכום העומד לחלוקה למחזיקי אג "ח א' הינו סך של 11,080,000 ש"ח )להלן: "הסכום 3 לתשלום"( . סכום זה יחולק למחזיקים באגרות החוב סדרה א' שבמחזור, למעט בגין 27,521,544 ₪ ע.נ. אגרות חוב המוחזקות על ידי P.L BH West Starwood אשר בהתאם 4 להחלטת בית המשפט מיום 1.12.20 , לא תבוצע חלוקה בגינן. .

2 בהתאם לאישור שנתקבל מרשות המיסים )מצ"ב כנספח א' לדוח זה( )להלן: "אישור רשות המיסים"( הסכום לתשלום ישולם למחזיקי אגרות החוב בגין פדיון 1.39625% מאגרות החוב 5 לפיכך, סך התשלום מהווה תשלום של 1 ₪ בגין כל 1 ₪ ע.נ.. שבמחזור. .

3 התשלום למחזיקי אגרות החוב יתבצע באמצעות מסלקת הבורסה ביום ,30.05.2025 למחזיקים אשר יחזיקו באגרות החוב ביום 18.05.2025 )המועד הקובע לתשלום זה(, בגין פירעון קרן. .

4 יובהר כי, שיעור המס שינוכה בגין התשלומים שלעיל, ככל שינוכה, יהא בהתאם לשיעור המס החל במועד התשלום.

yel5

Well-known member
בתשלום ב 30.05.25:
תכפילו את האחזקה שלכם ב 1.39625%. זהו הסכום שתקבלו בשח, וזוהי גם הכמות ע.נ שתנוכה מהאחזקה.

yel5

Well-known member

dw

Well-known member
מנהל
למה חבוטים?
מקבלים דיבידנד שנתי, שותקים ונהנים.
בקרוב יחלקו לנו 2M$.
יש לך רישום כמה ריקברי, בערך, קיבלו מחזיקי סטרווד החבוטים עד היום?

חישוב מפית שלי -
הדיפולט קרה לפני כמה שנים, 2020, ממיליארד השקל חוב עשו פוף טיארה. :p
נגיד שקונה האגח היה מהפורום שלנו, טריידר מוצלח, טוב יותר מרוב שאר הטריידרים בזבל'ה הזה של סטרווד, וקנה בשער ממוצע של 30 אגורות, כלומר לפי חוב 300 מלשח.
הריקברי עד כה היה משהו כמו 55 מלשח + 11 מלשח לפני כמה חודשים וכעת מדובר בעוד 7 מלשח שבקושי יצליחו לגרד, כלומר בסה"כ אנחנו בבערך 73 מלשח.

על מיליארד שקל חוב מקורי זה יוצא ריקברי של 7 אגורות. גם המשקיע הכי אופטימי יודה שזה די גרוע.
הטריידר הכישרוני שלנו, אתה למשל |מצדיע|, הצליח יותר מהמוסדיים, והחזיר לעצמו 24 אגורות מתוך ה 30 שהפקיר על הזבל'ה הזה, כשהתייבש 5 שנים כדי לראות את ההחזר הזה. זה אמנם טוב יותר מהמוסדי שקנה בפארי בהנפקה אבל לא מרנין במיוחד. אפילו את הקרן עדיין לא החזיר.

הדבר הכי טוב שאמרו באסיפה זה שמקווים לחלץ משהו מהתביעה מול בעל הבית. עסקי הקניונים עצמם? די צולעים. רק אחד לא מזעזע.

לכן חבוט נראה לי כמו הגדרה לא רעה למצב הזה של נושי סטרווד/מ.וו.אל , לא ככה?
יש יאמרו שזה אפילו ניסוח דיפלומטי בריטי מאופק.

לא צריך ליפות את המצב. הסיכון באגחים האמריקאים הללו בת"א הוא לגמרי גבוה ולכן זה הכי מוצדק בעולם שהאגחים הללו חוטפים זפטה הגונה כאשר הג'וקים מתחילים לצאת מהמטבח... ואצל סטרווד? מדובר בשיירה ארוכה ארוכה של ג'וקים :p

yel5

Well-known member
יש לך רישום כמה ריקברי, בערך, קיבלו מחזיקי סטרווד החבוטים עד היום?

חישוב מפית שלי -
הדיפולט קרה לפני כמה שנים, 2020, ממיליארד השקל חוב עשו פוף טיארה. :p
נגיד שקונה האגח היה מהפורום שלנו, טריידר מוצלח, טוב יותר מרוב שאר הטריידרים בזבל'ה הזה של סטרווד, וקנה בשער ממוצע של 30 אגורות, כלומר לפי חוב 300 מלשח.
הריקברי עד כה היה משהו כמו 55 מלשח + 11 מלשח לפני כמה חודשים וכעת מדובר בעוד 7 מלשח שבקושי יצליחו לגרד, כלומר בסה"כ אנחנו בבערך 73 מלשח.

על מיליארד שקל חוב מקורי זה יוצא ריקברי של 7 אגורות. גם המשקיע הכי אופטימי יודה שזה די גרוע.
הטריידר הכישרוני שלנו, אתה למשל |מצדיע|, הצליח יותר מהמוסדיים, והחזיר לעצמו 24 אגורות מתוך ה 30 שהפקיר על הזבל'ה הזה, כשהתייבש 5 שנים כדי לראות את ההחזר הזה. זה אמנם טוב יותר מהמוסדי שקנה בפארי בהנפקה אבל לא מרנין במיוחד. אפילו את הקרן עדיין לא החזיר.

הדבר הכי טוב שאמרו באסיפה זה שמקווים לחלץ משהו מהתביעה מול בעל הבית. עסקי הקניונים עצמם? די צולעים. רק אחד לא מזעזע.

לכן חבוט נראה לי כמו הגדרה לא רעה למצב הזה של נושי סטרווד/מ.וו.אל , לא ככה?
יש יאמרו שזה אפילו ניסוח דיפלומטי בריטי מאופק.

לא צריך ליפות את המצב. הסיכון באגחים האמריקאים הללו בת"א הוא לגמרי גבוה ולכן זה הכי מוצדק בעולם שהאגחים הללו חוטפים זפטה הגונה כאשר הג'וקים מתחילים לצאת מהמטבח... ואצל סטרווד? מדובר בשיירה ארוכה ארוכה של ג'וקים :p
לפי החישוב שלי החזרתי בתשלומים עד כה כמחצית מההשקעה שלי בזכות שער קניה ממוצע נמוך.

אני מרוצה בגלל:
1. תשלום דיבידנד שנתי שוטף (כמו שכתבתי).
2. הקניונים עדיין בחזקתנו.
3. התביעה נראית יותר מבטיחה אחרי השיחה אתמול. צורי הסביר שלא היה מגיש תביעה אם היה חושב שאין לה סיכוי טוב. בנוסף, התביעה מופנית לכיסים העמוקים של סטרווד העולמית (עם נכסים בהיקף של מיליארדי דולר).

אני לא מנסה לייפות.
מצבו של כל משקיע הוא אינדיבידואלי ותלוי בשער הקניה.
די שאציין שהצלחתני לקנות בשער חד ספרתי בשנים האחרונות וששער קניה ממוצע שלי הוא 11.1 אג'.

dw

Well-known member
מנהל
לפי החישוב שלי החזרתי בתשלומים עד כה כמחצית מההשקעה שלי בזכות שער קניה ממוצע נמוך.

אני מרוצה בגלל:
1. תשלום דיבידנד שנתי שוטף (כמו שכתבתי).
2. הקניונים עדיין בחזקתנו.
3. התביעה נראית יותר מבטיחה אחרי השיחה אתמול. צורי הסביר שלא היה מגיש תביעה אם היה חושב שאין לה סיכוי טוב. בנוסף, התביעה מופנית לכיסים העמוקים של סטרווד העולמית (עם נכסים בהיקף של מיליארדי דולר).

אני לא מנסה לייפות.
מצבו של כל משקיע הוא אינדיבידואלי ותלוי בשער הקניה.
די שאציין שהצלחתני לקנות בשער חד ספרתי בשנים האחרונות וששער קניה ממוצע שלי הוא 11.1 אג'.
אם שער הקניה הממוצע הוא 11 בלבד (הודות לקניות מחוץ לבורסה בשער חד ספרתי? ) אז לכאורה היית אמור לקבל כפול מההשקעה, ובכזה מקרה הריקברי נהדר.
מעריך שאצל רוב המחזיקים המצב פחות מלבב.

למעלה