מה הפירוש יש לה סיכוי? אם מחזיקי האגח לא יתנגדו לפשרה אז זכאי הפשרה יהנו מהתשלומים המוצעים.היי, ראיתם את ההצבעה על הסדר פשרה? מה דעתכם? האם יש לזה סיכוי?
האם יש למישהו מקור לגרף מחירים היסטוריים של האגח?
זה נשמע כמו מהלך של ויקטור תשובה, לא?מה הפירוש יש לה סיכוי? אם מחזיקי האגח לא יתנגדו לפשרה אז זכאי הפשרה יהנו מהתשלומים המוצעים.
השאלה הנכונה לדעתי היא האם מחזיק שזכאי לפשרה וממשיך להחזיק באגח צריך להצביע בעד הפשרה או נגד?
אישית, אני בניגוד אינטרסים כי אני זכאי לפשרה וממשיך להחזיק.
אם אצביע בעד הפשרה אז אקבל תשלום בפשרה ואולי אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
אם אצביע נגד הפשרה אז לא אקבל תשלום בפשרה אך לא אפגע בתשלומים בתביעה הגדולה.
לכן, לא אצביע כלל.
לא קשור לתשובה.זה נשמע כמו מהלך של ויקטור תשובה, לא?
האם סעיף 1.1 בעד , המשמעות שהמצביע הוא נגד הויתור והסילוק?
תודה
תבדוק את עצמך, הצבעה בעד הכוונה להתנגד להצעה, של לקבל 10 מיל, חלף תביעה של 300 מיללא קשור לתשובה.
הצבעה בעד פירושה תמיכה בפשרה.
צודק, טעיתי.תבדוק את עצמך, הצבעה בעד הכוונה להתנגד להצעה, של לקבל 10 מיל, חלף תביעה של 300 מיל
מענין אם נקבל דיבידנד שנתי בקרוב.![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
זימון אסיפת אג"ח א' ל-31.3.25-דיווח מאת הנאמנים של החברה בק"ע החב'
למה חבוטים?יש כאן כמה מחזיקי סטרווד חבוטים, נכון?
ובכן - היום ב 17:30 תהיה אסיפת עידכון בזום:
אמ.וו.אל ישראל- זימון אסיפת אג"ח א ל-2.9.25, דיווח מאת הנאמנים, דיון בנושאים נוספים | מאיה - אתר הבורסה
יש לך רישום כמה ריקברי, בערך, קיבלו מחזיקי סטרווד החבוטים עד היום?למה חבוטים?
מקבלים דיבידנד שנתי, שותקים ונהנים.
בקרוב יחלקו לנו 2M$.
לפי החישוב שלי החזרתי בתשלומים עד כה כמחצית מההשקעה שלי בזכות שער קניה ממוצע נמוך.יש לך רישום כמה ריקברי, בערך, קיבלו מחזיקי סטרווד החבוטים עד היום?
חישוב מפית שלי -
הדיפולט קרה לפני כמה שנים, 2020, ממיליארד השקל חוב עשו פוף טיארה.
נגיד שקונה האגח היה מהפורום שלנו, טריידר מוצלח, טוב יותר מרוב שאר הטריידרים בזבל'ה הזה של סטרווד, וקנה בשער ממוצע של 30 אגורות, כלומר לפי חוב 300 מלשח.
הריקברי עד כה היה משהו כמו 55 מלשח + 11 מלשח לפני כמה חודשים וכעת מדובר בעוד 7 מלשח שבקושי יצליחו לגרד, כלומר בסה"כ אנחנו בבערך 73 מלשח.
על מיליארד שקל חוב מקורי זה יוצא ריקברי של 7 אגורות. גם המשקיע הכי אופטימי יודה שזה די גרוע.
הטריידר הכישרוני שלנו, אתה למשל, הצליח יותר מהמוסדיים, והחזיר לעצמו 24 אגורות מתוך ה 30 שהפקיר על הזבל'ה הזה, כשהתייבש 5 שנים כדי לראות את ההחזר הזה. זה אמנם טוב יותר מהמוסדי שקנה בפארי בהנפקה אבל לא מרנין במיוחד. אפילו את הקרן עדיין לא החזיר.
הדבר הכי טוב שאמרו באסיפה זה שמקווים לחלץ משהו מהתביעה מול בעל הבית. עסקי הקניונים עצמם? די צולעים. רק אחד לא מזעזע.
לכן חבוט נראה לי כמו הגדרה לא רעה למצב הזה של נושי סטרווד/מ.וו.אל , לא ככה?
יש יאמרו שזה אפילו ניסוח דיפלומטי בריטי מאופק.
לא צריך ליפות את המצב. הסיכון באגחים האמריקאים הללו בת"א הוא לגמרי גבוה ולכן זה הכי מוצדק בעולם שהאגחים הללו חוטפים זפטה הגונה כאשר הג'וקים מתחילים לצאת מהמטבח... ואצל סטרווד? מדובר בשיירה ארוכה ארוכה של ג'וקים![]()
אם שער הקניה הממוצע הוא 11 בלבד (הודות לקניות מחוץ לבורסה בשער חד ספרתי? ) אז לכאורה היית אמור לקבל כפול מההשקעה, ובכזה מקרה הריקברי נהדר.לפי החישוב שלי החזרתי בתשלומים עד כה כמחצית מההשקעה שלי בזכות שער קניה ממוצע נמוך.
אני מרוצה בגלל:
1. תשלום דיבידנד שנתי שוטף (כמו שכתבתי).
2. הקניונים עדיין בחזקתנו.
3. התביעה נראית יותר מבטיחה אחרי השיחה אתמול. צורי הסביר שלא היה מגיש תביעה אם היה חושב שאין לה סיכוי טוב. בנוסף, התביעה מופנית לכיסים העמוקים של סטרווד העולמית (עם נכסים בהיקף של מיליארדי דולר).
אני לא מנסה לייפות.
מצבו של כל משקיע הוא אינדיבידואלי ותלוי בשער הקניה.
די שאציין שהצלחתני לקנות בשער חד ספרתי בשנים האחרונות וששער קניה ממוצע שלי הוא 11.1 אג'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.