סטרואידים אנבולים

אבי חי

New member
תגידו מה שתרצו על אלי האנה

אבל בעיני הוא נראה דוחה להחריד. כנ"ל נשים שעוסקות בפיתוח גוף בצורה בהגזמה כזאת. ובשביל מה? בשביל לזכות באיזו תחרות שרירים? כל כך מיותר.

שמועות

זה לא שמועות ! אכן יש בעיה לפתח את שריר התאומים שמתבסס בעיקר על גנטיקה ואחד הפתרונות הנפוצים כיום הוא השתלת סיליקון.

סטרואידים אנבולים

קדימה נפתח השרשור על הכתבה שהיתה בערות 2 על סטרואידים אנבולים ....

רינת24

New member
מזעזע שאנשים לוקחים את זה רק

כדי לנפח שרירים ובסוף גומרים את הגוף שלהם

alexkagn

New member
צדקתי- זה באמת היה קובי עזרא

פשוט מזעזע מה שהראו בכתבה. והוא עוד מפרסם את עצמו באינטרנט. כמה נוכלים יש בעולם... לא יאומן ! בברכה, אלכס.

אבי חי

New member
אם הייתי רואה את האתר

שלו לפני זה והיו מזכירים את השם שלו פה הייתי בעצמי בודק את הנושא ופונה למי שצריך כדי לעצור אותו. אני מצטער שרק היום נתקלתי לראשונה בשם ועכשיו גם ציינת לפני שיש לו אתר. חבל שלא ראיתי קודם. הייתי עושה משהו.

איתי ל

New member
יאלה יאלה... ההודעות האחרונות כאן

נראות כמו ישיבה של מועצת האו"ם "נורא!!!" "מזעזע!!!" "הייתי עושה משהו" מה שעצוב בסיפור של סטרואידים, זה שבמיסים שאנחנו משלמים משתמשים כדי לתפוס כמה טמבלים שמזריקים לעצמם כל מיני חרא, ולא פושעים אמיתיים. מה קרה? אין יותר מאפיה בארץ? נגמרו הנשים המוכות? את מי זה מעניין בכלל מי מזריק לעצמו מה, למה, מתי וכמה??????????? וכל אותם ילדים בני 16 שהזריקו לעצמם - באמת חבל לי עליהם. באמת. אבל על טיפשות משלמים. בדיוק בשביל זה יש פורומים כאלה, שצריך להתקיים בהם דיון פתוח על סטרואידים. מה שבאמת מעצבן בכתבה זה שקובי עזרא קרה לעצמו "דוקטור", והוא לא. הפרקליטות כבר תחליט אם להעמיד אותו לדין או לא - ואני מקווה שכן, כי אני לא מתכוון לבקש תעודה מכל רופא שאני הולך אליו - אבל זה התפקיד של הפרקליטות. אנחנו בפורום צריכים לשפוט את קובי עזרא ע"פ הידע שלו. דוקטור או לא דוקטור - העצות שלו עזרו, או לא? מי שהיה אצלו אומר שכן - למישהו יש דוגמאות אחרות? לסיכום - קצת פרופורציות...

אסאל

New member
אני פשוט המום ומתחיל לחשוב....

על מי אפשר לסמוך כבר בימינו???????? אתה הולך לרופא לקבל יעוץ - מצפה שהכל יסתדר כי אתה מתייעץ עם בן אדם שאמור להבין על מה הוא מדבר, אתה בא עם בטחון ובסוף אתה נדפק ! יאללה בא לי לרצוח את ה"רופא" המתחזה הזה!!!! זה פשוט בלתי יאומן! פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה גועל נפש...אני אחרי הכתבה הזאת פשוט מאוכזב...מאוד.

אבי חי

New member
סליחה על השאלה אבל

כשאתם הולכים לרופא אתם לא מחפשים על הקיר איפה תעודת הרפואה שלו? אתם לא מבררים עליו פרטים? שואלים חברים איזה מן רופא הוא? יש המון מתחזים שם בחוץ אז ברור שכל בנאדם נורמלי שהולך לרופא מברר עליו לפני זה ופותח את העינים. בכתבה לפי התשובות והתגובות שלו רואים שהוא לא רופא. איזה מן רופא מוכן להזמין עבורך תרופות? עוד לא שמעתי על זה. רופא נותן מרשם הוא לא קונה את התרופות בשביל החולה. זה גם לא בית חולים אז זה צריך להעלות נורה אדומה מיד. נכון שיש פה הרבה אשמים אבל אם מישהו פה היה אצל הנוכל הזה הוא אשם לא פחות.

אבי חי

New member
האם קריאטים זה גם כן סטרואיד?

סליחה על הבורות רמי אבל אתם הרבה מדברים פה בפורום וזורקים את השם קריאטין. אני לא יודע מה זה אבל אני מקוה שזה לא סטרואיד. בכלל מה זה סטרואיד ומה זה סטאודי אנבולי? צריך לעשות סדר במושגים. מבחינתי כל מה שמכניסים לגוף בשביל להתנפח זה פסול!!!!!

tommythecat

New member
בדיוק בגלל אנשים כמוך

השקעתי זמן וכתבתי מאמר על קריאטין. קרא אותו! כל טוב, יוסי

תזכורת !!!

הורמונים מתחלקים לשתי קבוצות סטרואידים ולא סטרואידים, מכן ניתן להבין שסטרואיד הוא בעצם הורמון, מולקולה שבנויה על בסיס של מולקולת כולסטרול (מולקולת שומן), הגוף משתמש בכולסטרול לבניה של ממברנות לתאים וכמו כן ליצור 5 הורמונים סטרואידים. הורמונים סטרואידים: 1. טסטוסטרון (הורמון המין הגברי), הורמון אנבולי (בונה), הורמון זה חזק מאוד ואברי המטרה שלו הם שרירים, עצמות ותאים יוצרי דם. 2. אסטרוגן ופרוגסטרון (הורמוני המין הנשי), הורמונים אנבולים, אברי המטרה העיקרים של הורמונים אלו הם רקמות שומן, רחם ושדיים. הם אנבולים בצורה מעטה יחסית (אנבולים חלשים). 3. קורטיזול, הורמון קטבולי (הורס), הורמון קטבולי שמפרק רקמות בשביל אנרגיה לגוף. 4. אלדוסטרון, הורמון מטבולי, הורמון מטבולי שתפקידו לשמור על משק המים בגוף. תרשים זרימה של הורמון סטרואיד (פשוט עד כמה שיכולתי): הורמון נכנס לתוך התא שריר ומתחבר לקולטן, הקומפלקס הזה (הקולטן וההורמון) עובר את ממברנת הגרעין ונכנס לתוך גרעין התא כאשר בתוך הגרעין יש לו את ה"קודים" של בניית חלבוני הגוף (DNA). הקומפלקס מתחבר ל-DNA ומפעיל אותו לצורך יצור (ה-DNA שולח שליח עם פקודה ליצור חלבונים ולגדול). ע"י לקיחת הורמון סטרואיד אנבולי (בונה) ניתן להאיץ את תהליכי הבניה בגוף. הדגש הגדול שרציתי להעביר בחידה השבועית הזאת הוא: למתאמן לא תחרותי אין צורך לקחת סטרואידים והכוונה כאן היא לכל המתאמנים בחדר כושר, חברים הנזק הרבה הרבה יותר גדול מהתועלת !!!! להלן רשימה חלקית של תופעות של לקיחת סטרואידים: 1. רגישות יתר של השרירים לפציעה. 2. נזק לכבד. 3. בחילות. 4. הקאות. 5. רעידות. 6. התקרחות מוקדמת. 7. סחרחורות. 8. תנודות במצבי הרוח ובהם כעס, תוקפנות ודיכאון. 9. יתר לחץ-דם, שעלול לפגוע בלב ו/או בכלי הדם. 10. כאבי מפרקים. 11. הגבלת ההתפתחות לגובה. מקווה שמסר נקלט ! מצ"ב קישור לשרשור בנושא בפורום

Einatm

New member
רמי, קבל שאפו על הציניות בהבאת

הלינק לשרשור עם כבוד הרופא.

tommythecat

New member
עינת - ברוכה הבאה

זה זמן רב שלא ראינו אותך בפורום הקטן והצנוע שלנו. ברוכים השבים
כל טוב, יוסי

lironetedgi1

New member
יוווואאווו ראיתם את זה?!

אני לא מאמין...ראיתם את הבחורה הענקית שם איכס איזה גועל!!!! תגידו לפי דעתכם אלי אנה לוקח .?כי לא נראה לי שאפשר להגיע למימדים כמו שלו בלי הסטרואידים האנבולים.......

tommythecat

New member
אלי האנה

אביבה, לא צריך להיות גאון כדי להבין בעצמך שאדם בגודל של אלי האנה בהחלט משתמש בסטרואידים מכיוון שאי אפשר להגיע למימדים כאלה בצורה טבעית. כל טוב, יוסי

למעלה