סטראפאון

סטראפאון

היי, מישהו ניסה פה פעם סטראפאון? התוודעתי לדבר הזה לא מזמן ומאוד הייתי רוצה לנסות, ברור לי שיהיהו כאלה שיאמרו למה לא לקחת את הדבר האמיתי.... לא כי לדבר האמיתי מחובר משהו שאני לא מתחבר אליו מבפנים (תרתי משמע). מישהי פה חוותה פעילות אקטיבית עם סטראפאון? אם כן ספרו קצת ושתפו אם אפשר עם קצת הבהרות והסברים.

wild orchid

New member
אני לא חושבת

שבפורום הזה מישהו ישאל אותך למה לא לקחת את דבר האמיתי...חחחחח זה די ברור האמת... תגדיר הבהרות והסברים..תשאל שאלות ספיציפיות.

Pokii

New member
נסיון

בוקר טוב נו אף אחת לא הרימה את הכפפה ותקעה את הגבר גבר הזה? אני בתור

seymore butts

New member
אתם לא לבד

גם אני מחפש כבר הרבה זמן מישהי שתסכים. משום מה אף פעם זה לא יוצא בסוף. כנראה שקשה למצוא מישהי שבאמת תתחבר לשליטה מהסוג הזה.

BigBan74

New member
יש סטראפון גם לגברים

יש סטראפון גם לגברים, זה יכול אחלה לפתור לך את הבעיה. ממש לגברים שבצידו הפנימי יש איבר נשי סיליקון ומהצעד השני מעצים את האיבר הגברי. כך תצא גבר משני הצדדים :))))) רוצה לראות תמונה של זה? (אחפש עבורך אם תרצה ).

seymore butts

New member
לא הבנתי - למה זה טוב בדיוק ?

מה אני צריך איבר נשי מסיליקון? זה מיועד לחגירה על ידי הפרטנרית.

BigBan74

New member
גם אתה יכול להנות בו זמנית.

אז זהו שגם הגבר יכול ליהנות מהמשחק. הכוונה למוצר הזה: http://www.flashpoint.co.il/Product.asp?ProID=766

seymore butts

New member
הבנתי, זה נראה מעניין אבל ספק אם פרקטי

קודם כל זה לא צעצוע אחד אלא סטראפ-און + ויברטור שמדמה כוס בנפרד. השאלה - אם הגבר נדפק על ידי האישה שחוגרת את הסטראפ-און - הוא מן הסתם על 4 ואז לא יכול טכנית להחזיק את הכוס המלאכותי סביב הזין. אז צריך עוד משתתפת בחגיגה שתחזיק את הצעצוע. ואם כבר יש עוד משתתפת - למה להשתמש בצעצוע ולא בדבר האמיתי שהיא מביאה איתה? דבר שני - יש לי ספקות האם ניתן להחזיק זקפה מלאה בזמן שהסטראפ-און עמוק בישבן. אם אכן אי אפשר - אז אין מה לעשות עם הויברטור כוס. מקווה שאני טועה. אוףףף....התחרמנתי

BigBan74

New member
לא בדיוק

לא בדיוק מה שאתה חושב. זהו יחידה אחת. בחלקו הפנימי איבר נשי, והחלק החיצוני איבר גברי. זה לא שתי מוצרים אלא מוצר (גוף) אחד כולל את שניהם. בשימוש איתו גבר לא יכול להידפק, בדקתי. אם האיבר הנשי בסטראפון לא מלא (זין לא בתוכו), הוא לא יהיה קשיח ולא יתפקד טוב כדילדו. זה אלחה משחק, יש סיבה להיתחרמן :)

dedyya6

New member
יש כל מיני סוגים של סטרפאונים

יש סטראפ און לסביות - ויש סטרפ און לגברים שמגדיל להם את האיבר ויש סטרפ און שמתאים לחדירה אנאלית אם תרצו עוד הסברים ותמונות כנסו לאתר לולה www.asex.co.il - חנות סקס לולה

למעלה