סטפנו וכסף...

Taker Sucks

New member
סטפנו וכסף...

אני רואה את הסדרה בערך 5-6 שנים(מהתקופה שמרלנה הייתה אחוזת דיבוק), ואני עדיין לא מבין איך לסטפנו יש כסף. בסדרה מציגים אותו כבן אדם עם הרבה כסף והרבה עובדים, אבל אף פעם לא מדברים על העסקים שלו כל מה ,שהוא עושה זה להציק לבריידיס- מאיםה הכסף שלו? לפחות עם פיטר הראו כל מני "עסקים" שלו(עם הסמים...), ולגבי העובדים - אף לא הראו אף אחד חוץ מ רולף,בארט,הופ וג'ון... זה כל העובדים שיש לו?!

CityGirl9

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש חידון../images/Emo41.gif

להלן שאלות הקשורות לשחקני הסדרה. חלק מהשאלות כבר נשאלו ונענו בעבר וחלק חדשות.חלק מהשאלות עוסקות בדמויות מהעבר,חלק בהווה וחלק בעתיד. אז יש רמזים ל
ים. מה את/ה יודע/ת ?????.
איזו דמות שיחקה בסרט הקאלט מלתעות.
אילו דמויות בעבר ובהווה משחקות כרגע בשתי סדרות מפורסמות אחרות.
איזו דמות שיחקה שיחקה בסדרה מפורסמת בשלהי שנות השמונים ואיך קראו לסדרה ולדמות.
איזה זוג שחקנים הסדרה נשוי במציאות.
שחקנית מסויימת בסדרה נשואה לשחקן מפורסם אחר מסדרה אחרת, מי היא השחקנית ומה שם בעלה.
מיהם שלשת השחקנים שהופיעו יחדיו במשמר המפרץ הוואי.
מי מבין השחקנים זמר במציאות.
מי מבין השחקנים היה אחד מדוגמני הבית של סקצ'רס.
מי מבין הדמויות תשחק בקרוב בתשוקות בתפקיד מעניין במיוחד.
מה הקשר של מדינת ישראל לסדרה.
לאחת הדמויות בסדרה חתן מאוד מפורסם במציאות. מה שם הדמות ומה שם החתן.
איזו דמות שיחקה בעבר בסדרה מלורז פלייס.
בהצלחה

soapsfan

New member
הממ [אולי מכיל ספויילר]

איזו דמות שיחקה בסרט הקאלט מלתעות? סטפנו איזו דמות שיחקה שיחקה בסדרה מפורסמת בשלהי שנות השמונים ואיך קראו לסדרה ולדמות?הופ בפלקון קרסט שם קראו לה פילאר אם אני לא טועה?מרלנה שכיכבה 2 עונות בתוכנית הבית שלנו או משהו כזה? איזה זוג שחקנים הסדרה נשוי במציאות?סוזן וביל הייז,דאג וג'ולי שחקנית מסויימת בסדרה נשואה לשחקן מפורסם אחר מסדרה אחרת, מי היא השחקנית ומה שם בעלה?מיסי ריבס,שנשואה לסקוט ריבס,ריאן מצח"מ? מיהם שלשת השחקנים שהופיעו יחדיו במשמר המפרץ הוואי?קריסטה אלן,ג'ייסון ברוקס[בילי ופיטר]ולא יודע מי מבין השחקנים זמר במציאות?פיטר ראקל? מי מבין הדמויות תשחק בקרוב בתשוקות בתפקיד מעניין במיוחד?ויויאן מה הקשר של מדינת ישראל לסדרה?מייק וקרי עברו לפה איזו דמות שיחקה בעבר בסדרה מלורז פלייס?ליסה רינה,בילי

PRINCESS GINA

New member
וואו...קשה....../images/Emo163.gif

איזו דמות שיחקה שיחקה בסדרה מפורסמת בשלהי שנות השמונים ואיך קראו לסדרה ולדמות
ניראה לי שקריסטיאן...שיחקה את פילאר בפאלקון קראסט
איזה זוג שחקנים הסדרה נשוי במציאות
ניקול ובריידי
מיהם שלשת השחקנים שהופיעו יחדיו במשמר המפרץ הוואי
האם קריסטיאן הופיעה שם פעם
מי מבין השחקנים זמר במציאות
פיטר כמובן
+
מי מבין השחקנים היה אחד מדוגמני הבית של סקצ'רס
את זה אני מתה לדעת...אני מנחשת...אולי בל
[אם למישהו יש תשובה שיצרף תמונה]
מה הקשר של מדינת ישראל לסדרה
יכול להיות שמישהו מהם גר בישראל עכשיו או בא לבקר פה
לאחת הדמויות בסדרה חתן מאוד מפורסם במציאות. מה שם הדמות ומה שם החתן
זה חייב להיות חתן
כי אין לי מושג אם כן...אני יודעת שפיטר נשוי לזמרת מפורסמת...[שאי אפשר להשיג את הדיסק שלה/שלו בישראל כמובן] זה נחשב
איזו דמות שיחקה בעבר בסדרה מלורז פלייס
אממממ... נו...עברתי לפחות

CityGirl9

New member
יפה על חלק עניתם נכון... אבל יש עוד

נותנת זמן נוסף עד התשובות...

CityGirl9

New member
../images/Emo101.gifאו קיי להלן התשובות../images/Emo42.gif

1. סטפנו שיחק במלתעות. 2. סטפנו כרגע מגלם את מאסימו בהיפים והאמיצים, קריסטן לשעבר מגלמת את אשלי בצח"מ.... פיליפ גם כן מופיע פה ושם בתפקידון קטון בצח"מ ורומן היה המאהב של ג'יל אבוט לפני זמן מה. 3.הופ שיחקה בפלקון קרסט את פילאר אורטגה . אגב שיחקה שיחקה אותה מצויין שם ממש התאים לה. 4.ניקול ובריידי שיתגלה בקרוב זוג נשוי במציאות. 5.מליסה ריבס הלא היא ג'ניפר נשואה במציאות לסקוט ריבס ריאן מצח"מ. 6.השחקנים שהופיעו יחד במשמר המפרץ הוואי הם : השחקן שגילם את פיטר בלייק, קריסטה אלן (בילי 2) ו... ניקולס... שהיה לו שם סטוצון בפרק מסויים עם קריסטה. קריסטה שיחקה אגב גם בסרטי עימנואל החדשים.. סרטים ארוטיים למי שלא יודע | סמיילי זדוני מחייך|. 7.פיטר ראקל הוא הזמר. 8.ג'יי קנת' ג'ונסון הלא הוא פיליפ אהובי היה דוגמן הבית של נעלי סקצ'רס ומשם הוא "נחטף" לימ"ח. 9.ויואן תשחק בקרוב בתשוקות, עובדת במפעל טונה ששייך לבני משפחת קריין. 10.מייק וקארי נטשו אותנו לטובת עזרה למשפחות נזקקים (???? ) ביזרעאל. 11. וויקטור הלא הוא ג'ון אניסטון אביה של ג'ניפר אניסטון (כן רייצ'ל מחברים ) הוא חמו של בראד פיט המאאמממם. 12. בילי מספר אחת ליסה רינה שיחקה במלורז פלייס... הייתה לה שם אובססייה לג'ק ווגנר שעכשיו משחק את ניק בהיפים והאמיצים. אגב.. soapsfan חידשת לי גם כמה דברים שלא ידעתי בתשובתייך, תודה
.

PRINCESS GINA

New member
hoooo....My Godddddd../images/Emo12.gif

השחקן שמשחק את ויקטור הוא אבא של ג'ניפר אניסטון

PRINCESS GINA

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה....../images/Emo12.gif

אני עדיין לא חושבת על זה...אני בשלב ההלם
חכי עוד כמה דקות, אני הולכת לראות תמונות של שניהם... תגובה בהמשך
...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo4.gif....

עם העיניין הזה יש לי בעיקר בעיה... ריבוי בעיניים ירוקות... אאאאררררר.....מה שלי אין

למעלה