סטפי ופיבי

Katherine

New member
סטפי ופיבי../images/Emo58.gif

אני מנסה לעלות פה תמונה שלהן אחרי שביגרו אותן. אני חייבת לציין שגם התאומות שמשחקות עכשיו לא אהובות עליי במיוחד אבל אלה פשוט מזוויעות! מקווה שהצלחתי עם התמונה מה דעתכם?

איכססססססססססססססס

את בטוחה שאלה באמת יהיו הן ?? מה הקשר בכלל הן מכוערות רצחחחח מתי הם יתחילו לשחק ??

Katherine

New member
ממש!

כן אני בטוחה שזה הן, התמונה היא מהאתר של סקוט. והן מתחילות להופיע ב22 לינואר בארה"ב ככה שזה יגיע אלינו עוד בערך חודשיים. הן ממש מכוערות אני לא מבינה למה ליהקו אותן!?! ועוד אנחנו אמורים להאמין שאלה הבנות של טיילור???? יהה רייט

הדס123

New member
מ ז ע ז ע ו ת !!!!!!!

כל כך קשה למצוא תאומות בלונדיניות (או שחורדניות) יפות?! יש להן גם פרצוף של רעות...

Guy K

New member
תודה :)

לא היה לי זמן לסרוק את התמונה. היא הופיעה השבוע ב SOD. באמת מזעזעות!

238

New member
עכשיו

בס"ד אני מבינה למה לא הועלתה לפה התמונה קודם. מ ז ע ז ע!!!

Guy K

New member
בואו נקווה

שהשתיים תראנה יותר טוב בטלויזיה מאשר בתמונה הזו

חחחחח

אני מסכים שזאת תמונה מזעזעת ביותר אבל אני ראיתי איפשהו תמונה יותר מוצלחת של השתיים שהן ממש לא דומות לעצמן בתמונה הזאת ואני מצרף את הקישור... תרדו כמעט עד לסוף הדף כדי לראות.. ובקשר לתומאס הוא באמת נראה נשי קצת..

הדס123

New member
תמונות יפיפיות- נוסטלגיה

כמה כייף לחזור אחורה ולראות את התאומות כשהיו קטנות, הן היו מתוקות ומקסימות... לגבי הגירסה המתבגרת, רואים שהן אותן שחקניות כמו בתמונה שהתפרסמה כבר, אך כאן הן נראות קצת יותר צעירות, כנראה בגלל האיפור, הצילום או תאורה... בכל אופן יפות, הן לא יהיו. אבל נוכל תמיד לדפדף אחורה ולהתענג על התמונות שלהן כילדות קטנות...

Guy K

New member
הרבה יותר מוצלח

הן צריכות לתבוע את היח"צן שלהם ששחרר תמונה מכוערת כמו זו שלמעלה

למעלה