סטנד למיטה

bonbonori

New member
סטנד למיטה

שלום, אני מת לדעת אם יש כזה דבר סטנד למיטה בשביל מחשב נייד ככה שהמאוורים שלו לא יסתמו בגלל שהמחשב בעצם על המיטה, ואפילו טוב גם אם הסטנד יהיה עם מאוורים נוספים אך לא חייב בכלל. אני אישית מאוד אוהב לעבוד על הנייד על המיטה ובכלל גם לשחק משחקים. כמובן כולנו יודעים מה התוצאה של הדבר הזה במיוחד במשחקים: התחממות גבוהה של הנייד דבר המזיק למחשב. יש למישהו פיתרון לדבר? קיים כזה סטנד שיאפשר יציבות על המיטה ומתן רווח בין המיטה לנייד כך שיזרום אוויר חופשי במאוורים? תודה לעוזרים

bonbonori

New member
כנסו בקשה

נראה כי המוצר הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13898 יתאים לצרכים שאני מחפש כי לפי הצורה שהוא בנוי נראה כי היחידת קירור הזו מגביהה טיפה את הנייד ומאפשרת זרימת אוויר. מישהו יכול לאשר זאת? או לתת אפשרויות נוספות? תודה

e-shfiyut

New member
אני פשוט לוקחת מדף של שידה ומניחה עליו...

לצורך עניין כל חתיכת עץ (מגומרת) בגודל הנייד יכולה לשמש...

bonbonori

New member
אבל הנתיב אוויר עדיין יהיה חסום

אם אני ישים את הנייד על מדף כל בסיס הנייד יהיה על המדף כך שעדיין לא יהיה נתיב אוויר פתוח למאוורים.

bar666xp

New member
הסבר קטנטן...

הבעיה עם המיטה ו/או כל משטח רך {לא קשיח}.... כל משטח קשיח שגדול מספיק כדי שהכריות גומי {בתחתית המחשב} יצרו חריץ מספק כדי שלא יחסמו דרכי האוויר יהיה טוב... גם אם יהיה זה כרית מצד אחד ובצד בו יושב המחשב יהיה משטח קשיח. על מיטה, כרית וכו' הכריות גומי בתחתית המחשב לא יצרו פער גדול מספיק אם ביכלל והתוצאה היא זרימת אוויר לקויה אם ביכלל.

למעלה