סטנד אפ... before you´ll fall

amircoh28

New member
סטנד אפ... before you´ll fall

איי, אני חולה, בקושי מקליד, לא נושם בכיוון המסך כדי שהמחשב לא ידבק בוירוס אמש קרה דבר נורא, לא הצלחתי ללעוס פיצה מהחולשה. אני, אני? שלועס סטייקים מדיום בלי הבחנה לפחות הראש ממשיך לעבוד, אחרת הייתי קורא הארי פוטר שלוש ארבע... שלוש ארבע ולעבודה... הדבר שהכי הפליא אותי... זה שלא הלכתי לעבודה. מצחיק אותי, בתקופת הביה"ס כשלא הייתי חולה, הייתי עושה את עצמי ונשאר בבית, היום כשאני מרגיש חולה אני עושה את עצמי בריא (כדי שאשתי לא תבחין) והולך לעבודה... רק שלא תקרא את זה המנהלת של חטיבת "בן צבי", פ"ת. היא עדיין מסוגלת להתקשר אלי ולהרים צעקות על זה שאני מדרדר תלמידים... מה עושים? כל פעם שהבן שלי מבקש שאני אספר לו סיפור על תקופת ילדותי, אני חופר במוחי ולא מוצא שום סיפור חינוכי. קח פרי ותיהיה לי בריא? מה זאת הפרסומת הדפוקה הזאת? קחי פרה ותהיי גיבורה. יותר נורמלי. קח סמים ותרגיש חמים. קח פרחח ושים אותו בפח. קח מקל קח תרמיל בא איתי אל הגליל (אל תשכח להביא נשק). מה זה פה "תנועת קח" חוץ מזה שלא יגידו שהם נלחמים בסמים, אה? איך משרד הבריאות כותב על כל תרופה. "לנער לפני השימוש" מה קרה? כל הנערים צריכים לדעת מה לוקחים לפני השימוש? מדי פעם אני שואל את עצמי, האם עדיף לאכול אוכל בריא? לא מספיק שהפרה אוכלת ירק כל היום? אז אני אוכל את הפרה, גם ירקות וגם בשר (בתוספת פיתה וחומוס) איכס... בא לי להקיא מלחשוב על אוכל, כשאני חולה אני לא אוכל יותר מחמש-שש פיתות ליום. סתאם... ברצינות, לא אכלתי מאתמול בבוקר כלום, רק תה חם שתיתי, כל חמש דקות צריך לקום לשירותים, בסופו של יום אני עושה יותר הליכה מכל השבוע שאני בריא. חוץ מזה, אני ממש לא סובל את הפרסים (חוץ מגיסי שהוא אשכנזי) בכל מבצע קטן, אפילו בעיתון מקומי בדרום יקנעם, משתתפים אלפי פרסים בכל מבצע. יאללה, רדו לנו מהפרסומת כבר. טוב, לא אלאה אתכם בהגיגי השטותיים... שתיהיו בריאים

keren007

New member
שאנחנו נהיה בריאים? ../images/Emo4.gif

אתה בטח אומר את זה בשביל שנגיד לך אותו הדבר! נכון?! ידעתי... ישר עליתי עלייך... גולשים- שלא יטעה אתכם המבט התמים שלו! (
) מי שכתב את ההודעה הוא סטנדאפיסט כושל שמחפש קהל! חחחחחח... סתם, עזוב, אני מצחיקה את עצמי... יפה הקטע הזה שלך... אני בטוחה שאתה לא באמת כתבת אותו...
טוב טוב אני אפסיק... חי חי...
קרן

ק א ר ן

New member
לא מטריד אותך, ולו במעט, שפרה תמימה

עומדת באחו, מלכחת עשב להנאתה, לא מעלה על דעתה אפילו שיבוא איש רע אחד וישחט אותה, בשביל שלך יהיה סטייק? אגב, פרות לא באמת עומדות באחו. הן עומדות בתאים קטנטנים כל חייהן. עגלים, לעומת זאת, זוכים לחיות בתוך קופסאות קטנות כשרק הרגליים שלהן בולטות החוצה. העגלים מולעטים כמה שבועות (או כמה חודשים) עד שהשומן שלהם ממש דחוס בתוך הקופסא הקטנה שלהם, ואז, הם נלקחים לשחיטה. (אגב, אותו תהליך עובר על אווזים) שיהיה לך בתיאבון!

amircoh28

New member
שש שנים

שש שנים מחיי עבדתי כשוחט בארגנטינה, ראיתי את כל דרך הגידול והשחיטה, ואין דבר יותר הומני מזה. אז אל תספרי לי סיפורים.

keren007

New member
חיפשתי וחיפשתי ../images/Emo41.gif

אבל לא מצאתי תגובה צינית להגיד לך.... רק שתי מילים:
-
קרן
>ברגע מאוד לא ציני....<

ק א ר ן

New member
דבר ראשון, אף פעם לא הייתי

בארגנטינה, אין לי מושג איך השחיטה שם. אתה כרגע אוכל בשר תוצרת ישראל, לא? אז מה הקשר? דבר שני, אפילו אם נותנים לה אפידורל, היא יושנת ולא מרגישה כלום, כל עוד היא לא מתעוררת, זה לא נחשב להומני בעיני. לא מתאים לי לקצר את החיים של פרות ושל כל יצור חי אחר, בעצם.

נטלי666

New member
תראו מי שמדברת

קראתי את הבדיחות שלך ואני לא מבינה איך את יכולה לדבר על הומניות!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
וואוו!!!!../images/Emo6.gif

אני חייבת לציין שזוהי....
הודעת השבוע!!!
כל הכבוד אח שלי!!!תמשיך לשעשע אותנו ככה!!! -שני-

אני מקווה בשבילך שאתה לא מנסה

להתפרנס מלהצחיק... אם כן, תגיד לי באיזה פינת רחוב אתה יושב ואני אבוא לזרוק לך שקל...

למעלה