סטן ואן-גנדי

Guram100

New member
סטן ואן-גנדי

השבוע צפיתי בערוץ גולד בגמר המזרח של שנת 2000. סטן ואן גנדי היה עוזר מאמן ראשי שלי מיאמי, ומולו עמד ג'ף ואן גנדי שאימן את הניקס. איזה קרב זה היה. איזה מכות. היום המשחק כול כך השתנה ועם החוקים של היום המשחק דאז לא היה מתקיים כי היו מוציאים את שתי החמישיות ברבע הראשון על 6 פאולים... לא מבין מדוע ג'ף פרש מאימון. הוא היה מאמן אדיר והניקס מאד אהבו אותו. היום הוא פרשן וסטן מאמן את אורלנדו. זוג אחים מוכשרים.

carmelo

New member
היה לו את שניהם בריאים בפלייאוף 2007

ובעיני ההפסד שלהם ליוטה בשבעה משחקים, בדומה להפסד לדאלאס בשבעה משחקים (פלייאוף 2005), צריכים להיזקף גם לחובתו. עוד מאמן עם פילוסופיה הגנתית וחוסר מעוף התקפי, שאני לא אוהב. שיישאר פרשן, בתפקיד הזה הוא דווקא סבבה...

Or Amit

New member
אכן

ההצלחה הגדולה של הניקס בתקופתו הייתה למרות הקיום שלו בקבוצה, ולא בזכותו. היה לניקס סגל מדהים עם יוסטון-ספרי-קמבי-LJ וון-גאנדי פשוט דיכא כל דבר טוב שהתחיל לצמוח שם.

עידו17

New member
הוא סחב סגל של גרוטאות לסידרת הגמר, להזכירך

לא הכי מסכים לגבי הסגל המדהים. אני דווקא זוכר את ואן גנדי מטפס עד הפיינלס עם אחד הסגלים החלשים ביותר שאי פעם הגיעו למעמד הזה. כשאלן יוסטון ולטרל ספריוול הם הכוכבים של הקבוצה שלך, אתה בבעיה קשה, ואני דווקא חשבתי אז שואן גנדי הוציא מהסלע הזה הרבה יותר ממה שכל אחד אחר היה מסוגל.

webber44

New member
אם אני זוכר נכון

זה היה בעונה המקוצרת הזאת שישחקו רק איזה 60 משחקים. וזאת הייתה אחת ההפתעות ההיסטוריות שקבוצה מהמקום ה-8 מדיחה את הקבוצה שסיימה במקום הראשון ומגיעה עד הגמר, שם הם הפסידו לספרס עם רובינסון ודאנקן, כשיואינג היה פצוע. אז סה"כ הוא הוצא מעל ומעבר למקסימום מאותה קבוצה עם חומר השחקנים הזה.

עידו17

New member
אכן

בעונת 98/9 שיחקו העונה נפתחה בינואר, ושיחקו רק 50 משחקים. יואינג נפצע במהלך העונה והפסיד כמעט את כל הפלייאוף, והניקס ניצחו סידרה אחרי סידרה בלי ביתיות עם קו קידמי של מרקוס קמבי, קרט ת'ומאס וכריס דאדלי (כשקמבי משחק פצוע) בלבד. סן אנטוניו היתה המאץ'-אפ הכי קשה שהניקס יכלו לבקש, ועדיין הניקס נתנו לספארס קרב רציני בכמה מהמשחקים, כולל הניצחון בMSG עם השלשה ההיא של לארי ג'ונסון. אין מצב שיש מאמן כלשהו שיכול היה להוציא יותר מהחבורה הזו.

עידו17

New member
ואן גנדי לא פרש מאימון

מאמנים לא פורשים, הם רק מחכים להזדמנות המתאימה. כשזה יקרה, נראה את ואן גנדי שוב על הקווים.

למעלה