סטליסט 30.9

Aeroguy

New member
סטליסט 30.9../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Toys In The Attic Mama Kin S.O.S. (Too Bad) Cryin' Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Rattlesnake Shake Movin' Out Eat The Rich Sweet Emotion Draw The Line ----------------------------- Walk This Way Train Kept A Rollin' למה Movin במקום Rattlesnak אם אפשר לקבל את שניהם ביחד??
אני בטוח ששני השירים האלה ברציפות גרמו לכמה מעריצים לבכות...

Hangman Jury 87

New member
OMG

איזה סט בחיים לא חשבתי שהם יכניסו את Movin' Out בסיבוב הזה! הסט הכי טוב שהיה עד עכשיו בסיבוב, נקווה שהוא יישאר גם להופעה הבאה

Aerosmith2006

New member
!!!!!!!!!!!

זה הסט ליסט הכי טוב שראיתי עד עכשיו! MOVIN' OUT!!!! ולא החליפו את Rattlesnak וS.O.S. שנמצא שם מזה זמן מה.... איך הייתי רוצה להיות שם.... זה גדול שהם הכניסו את movin' לא חשבתי שמכל השירים הקדומים שיש להם דווקא אותו יכניסו....
זה נהדר!!!

Hangman Jury 87

New member
זהו אחרי שהגבתי פה

הסתכלתי על התמונה של הסט ליסט ב-Aeroforceone ולא הבנתי.. כנראה שהם שינו את זה ברגע האחרון..

AeroTom

New member
Sweet Jesus../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה סט רק של 15 שירים, אבל עם יד על הלב זה אחד הסט-ליסטים הכי טובים שהיו אי פעם. ללא ספק זה הסט-ליסט הכי טוב שהלהקה עשתה מאז ההופעה האחרונה ביפן בסיבוב של בובו (25.7.04), שגם שם 3 הפנינים האלה בוצעו בהופעה אחת: S.O.S Movin' Out Rattlesnake Shake לראות את שלושתם בהופעה אחת כיום זה ממש מדהים. ותוסיפו לזה עוד את Seasons ואת Train שחזר לסיים...ענק. כל הכבוד ללהקה על הכניסות האלה. הימרתי ש-Movin ייכנס הופעה קודמת בבוסטון. איחרתי באחת... סיבוב שעבר ראינו בהופעה אחת את: S.O.S Kings & Queens No More נהדר לראות בסיבוב הזה פנינים ענקיות אחרות ביחד. בשבילי זה בהחלט הסט-ליסט הכי טוב של הלהקה מאז ההופעה אז ביפן. שרק ימשיכו ככה! סט-ליסט ע-נ-ק
(זה נבנה גם עוד ועוד בשביל כניסה וחזרה של One Way, אבל אני אשתוק ולא אפתח פה...) הופעה הבאה - 2.10

SaintJohn

New member
איזה יופי!../images/Emo99.gif

הסטליסטים רק הולכים ומשתפרים, וגם לדעתי זה הסט הכי טוב שהיה עד עכשיו בסיבוב ההופעות הנוכחי. מזל ענק לכל מי שהגיע להופעה הזאת, זה כל כך נדיר לראות כל כך הרבה שירים טובים מבוצעים בהופעה אחת, וצריך לזכור שהיא גם די קצרה. קצרה ולעניין. מי שרצה שירים חדשים התאכזב, כי בחדשים היו רק שניים מתוך GAG ועוד שניים מבובו, שהם בעצם שירים ישנים. אני אישית מגדיר אותם חדשים. הסט הזה מעלה את הסקרנות לגבי ההופעה הבאה והשינויים הבאים שיהיו. מצד שני, קצת קשה לי לראות איך כל זה יכול להשתפר...

AeroTom

New member
ומשהו משעשע שהיה שם -

מישהו שהיה בהופעה כתב ביקורת ב-Fanatic ואמר שבהדרן סטיבן אחרי WTW כבר הציג את הלהקה והם עמדו לסיים (כמו בסט המקורי שהיה לפני ההופעה), ואז הוא פנה אל הקהל הצורח ואמר: "What's wrong...You guys want some more?" הוא שאל את הקהל מה הם רוצים לשמוע ואז הוא התחיל את I Don't Wanna Miss A Thing והיו כמה קריאות בוז מהקהל, אז הוא שאל אותם משהו כמו "מה דעתכם על Train?" והקהל שאג בחיוב, והם עשו את Train...

בָלבָל

New member
הייתי אומרת שזה ממש מעליב שהוא

התחיל לעשות את IDW.... איזה מעריצים הוא חושב שיש ללהקה?????

Aerosmith2006

New member
אם ניקח כמה שנים אחורה....

אז אפשר היה להבין כי השיר הזה היה המילה הנרדפת ל - Aerosmith

AeroTom

New member
תלוי למי...

לקהל הרחב שלא מכירים בכלל את הלהקה (או רק את הלהיטים שלה) הוא היה מילה נרדפת אולי. לאלה שממש מכירים את הלהקה הוא אף פעם לא היה כזה...לפחות אצלי. למעשה הוא אחד האחרונים שמזוהים אצלי ללהקה, כי אירוסמית' בשבילי הם רוב השירים האחרים, שממש שונים מהשיר הזה, שממש לא מאפיין את הלהקה.

Aerosmith2006

New member
כמובן... גם בשבילי לא - הכוונה היא

שהשיר הזה הביא אותם לידיי מודעות הרבה יותר גבוהה ובכלל אם יש אנשים - לא מעריצים שמכירים אותם אז השיר הזה יעלה בהם את השם אירוסמית'. אני מכירה אנשים.... כמה חברות שלי שחשבו שללהקה קוראים ארמגדון. אבל ברור שעבורי ואני מניחה שעוד רבים אירוסמית' מסמלים הרבה מעבר לשיר הזה... ואם כבר שיר זה בטח לא השיר הזה- הוא באמת יפה אבל יש להם שירים כל כך הרבה יותר גאונים.... עוד רק היה כאן שאלון והייתה שאלה על השירים הכי אהובים... מישהו הכניס שם את i don't want to miss a thing?

AeroTom

New member
הלהקה גם לא כתבה את השיר

זה שיר שמזוהה איתה, אבל לא ממש שיר שלה. דיאן וורן כתבה את השיר בשביל הפסקול לסרט, ופשוט בחרו באירוסמית' שיבצעו אותו. לי אישית ממש חבל שיש המונים בארץ שלנו שאירוסמית' בשבילהם זה השיר הזה (או מספר מצומצם של להיטים גדולים אחרים). בגלל זה גם הרבה מהמעריצים האדוקים של הלהקה לא ממש מחבבים (בלשון המעטה) את השיר הזה. הוא גם ממש ההפך מהסגנון שיותר מזוהה איתה וגם זה שהמון מכירים את הלהקה רק עם השיר הזה, שהפך ללהיט ענק. לדעת רבים מהם זה רק עשה רע שהוא הפך ללהיט (ושהלהקה עשתה אותו מלכתחילה) ושהוא מזוהה עכשיו עם הלהקה להמון אנשים שבכלל לא מכירים אותם...

Aerosmith2006

New member
אולי סוף סוף הם יבינו....

שיש שירים הרבה יותר מוצלחים מ I Don't Want To Miss A Thing !!!!!

למעלה