סטליסט 3.11

Aeroguy

New member
סטליסט 3.11

|
Don't Do It Jealous Again Hotel Illness -> Greasy Grass River Darling Of the Underground Press Nonfiction -> Jam No More Cane On The Brazos Polly Mean Town Blues -> Jam -> Thorn in My Pride Virtue and Vice -> Give Peace A Chance -> Space Captain - encore - Waiting Guilty​
ההופעה האחרונה של השנה. אחלה סטליסט, הרבה שירים שחזרו מ- HALLOWEEN - אבל בסידורים מעניינים, וג'אמים שנראים מאוד מסקרנים!

AeroTom

New member
יש פה דברים ממש מעניינים!!

סט ליסט מעולה קודם כל. Hotel Illness לתוך Greasy Grass River ממש מעניין! Nonfiction עם הג'אם שלו Darling Of the Underground Press No More Cane On The Brazos Polly Mean Town Blue לתוך הג'אם של Thorn והדבר אולי שנשמע הכי מגניב: Virtue & Vice לתוך Give Peae a Chance לתוך Space Captain אני ממש רואה את זה. הסיום של V&V הרי נגמר עם הקלידים וההרמוניה של הלהקה ואני ממש מדמיין בראש את הקלידים ממשיכים ואז מתחילים הקלידים של Give Peace...נשמע מגניב! ובהדרן Waiting Guilty גם... אחלה הופעה. אני ממש מקווה שיעלו אותה לאתר הרשמי מתי שהוא לשמיעה. אז זהו, אין יותר הופעות השנה. כבר התחילו הפרסומים לקראת שנה הבאה עם אוסטרליה. נשאר לחכות לעוד פרסומים רשמיים על יציאת האלבום ותאריכים אחרים של הסיבוב העולמי 2008.

למעלה