סטליסט 28/9!

בָלבָל

New member
סטליסט 28/9!

01. Toys In The Attic 02. Mama Kin 03. S.O.S. (Too Bad) 04. Cryin' 05. Baby Please Don't Go 06. Dirty Water (Standells song) 07. Stop Messin' Around 08. Seasons Of Wither 09. Dream On 10. Last Child 11. Eat The Rich 12. Sweet Emotion 13. Draw The Line Encore: 14. Livin' On The Edge 15. Walk This Way rattlesnake יוצא לטובת last child!! אני לא ממש עצובה... זה שיר שאני מאוד אוהבת. אבל חבל להפסיד את הג'אם של הsnake. ו-Livin' On The Edge נכנס במקום Love in.... שזו החלפה נפלאה לטעמי!! ונראה לי שזהו...

AeroTom

New member
קיוויתי לשינוי אחר...

One Way או Movin אולי בהופעה השניה בבוסטון...Edge נכנס להדרן פעם ראשונה בסיבוב הזה. וגם הקאבר אני רואה נשאר. נראה מה יהיה הלאה. הופעה הבאה - 30.9

SaintJohn

New member
עד כמה שאני אוהב את Last Child

לא הייתי מכניס אותו לסט על חשבון Rattlesnake. אבל שינויים זה טוב, ושימשיכו לשנות עם עוד שירים. טוב לראות שהקאבר ל-Dirty Water נשאר. יש לי הרגשה שבהופעה הבאה הוא כבר לא יהיה. וההחלפה של Elevator ב-Edge מצויינת ומבורכת. Edge זה שיר הרבה יותר מתאים לדעתי לפתיחת הדרן.

AeroTom

New member
מעטים השירים אני משער, שנשמח

לראותם על חשבון Rattlesnake...

Aerosmith2006

New member
אני דווקא אהבתי ולדעתי זה לטובה...

last child אמנם על חשבון rattlesnake אבל הגיוון מעניין ובמיוחד ש last child בעיניי הוא מקסים.....

למעלה