סטליסט 21.9

Aeroguy

New member
סטליסט 21.9

לא פחות מ-3 שינויים! Sept 21st, 2006 Charlotte, North Carolina Bobcat Arena Toys In The Attic Mama Kin S.O.S. (Too Bad) Cryin' Pink Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Lord Of The Thighs Eat The Rich Sweet Emotion Draw The Line ------------------------------ Love In An Elevator Walk This Way Pink חוזר לראשונה זה הרבה מאוד זמן במקום Jaded Dream On חוזר במקום What It Takes והכי טוב... LORD OF THE THIGHS חוזר במקום NO MORE...
אבל השאלה... למה במקום? למה לא אפשר גם וגם? Why can't they all just... get along??

Hangman Jury 87

New member
סט ליסט יפני!

פינק תמיד מבוצע בהופעוות ב-יפן וגם Lord Of The Thighs מדי פעם, רק חבל שזה במקום No More...

בָלבָל

New member
פשש מרשים!

כרגיל מחליפים דברים טובים בטובים אחרים... מה לעשות אני חושבת שהסט הזה הוא לכבוד האחיינית החדשה שלי שנולדה אתמול בארה"ב

AeroTom

New member
טוב שהיו 3 שינויים, אבל -

הם די אותו דבר. Pink במקום Jaded, שהם 2 שירים מוכרים\קליטים ופחות קצביים. Dream במקום WIT, שהם 2 בלדות מוכרות. Thighs במקום No More, שהם 2 פנינים. ל-Pink זוהי חזרה לסט אחרי שבוצע פעם אחרונה בדצמבר 2003, בסיבוב של Rocksimus Maximus. וכניסה ראשונה בסיבוב הזה גם ל-Thighs. אבל עדיין לא הייתה כניסה בסיבוב הזה של פנינים של ממש שלא בוצעו כמה זמן... Thighs הוא מהשירים שתמיד נכנסים לפעמים בכל סיבוב. No More, Seasons ו-S.O.S הם אכן כאלה, אבל בוצעו המון פעמים בסיבוב הקודם. אני רוצה שיהיו פנינים שלא בוצעו בסיבוב שעבר, ורק לפניו פעם אחרונה. הופעה הבאה - 23.9

SaintJohn

New member
Lordy../images/Emo99.gif

מעניין אם הביצוע הזה היה מאורך, כמו שהם בד"כ עושים, בהתחשב בזמן הקצוב שיש להם בהופעה. תמיד כיף לראות שיר כזה מופיע בסט-ליסט, אבל חבל באמת שזה מגיע במקום שיר ישן ולא לצידו. טוב לראות כם את פינק חוזר להופעה, מעניין איזה מהם יישאר להופעה הבאה.

בָלבָל

New member
או מי גאד... אני מעלה פה את הדברים

תוך שאני שומעת את הראיון עם סטיבן... מתברר שהוא גם עבר משהו שקשור לסרטן!!! כימו או משו.. צריכה להקשיב שוב. לעזאזל... זה ממש ראיון חדש, כבר אחרי ההודעה של טום...

Aerosmith2006

New member
הקשבתי... ובקושי הצלחתי לקלוט../images/Emo2.gif

אבל באמת מוזכר שם משהו על סרטן... אם הבנתי גם, כאילו "משהו סרטני" לא? הוא לא הכחיש עד עכשיו שזה קשור בסרטן?
טוב הוא בסדר עכשיו ותודה על הראיון - איזה כיף :):):)

בָלבָל

New member
לא לא קשור לעניין הגרון שלו

זה משהו שמצאו לו בכבד או משו כזה, לא זוכרת והאתר המעצבן הזה לא נותן לי להגיע לדקה הספציפית הזו... זה בערך בדקה ה5 של הראיון. אחרכך אקשיב שוב...

Aerosmith2006

New member
מה?? אז בכלל לא הבנתי כלום../images/Emo2.gif......

בכבד? חחח איך אומרים כבד באנגלית? לא משנה... תודה :()

ninelives99

New member
לא בטוחה

שזה קשור בכלל לעכשיו ושמפה התחילו כל השמועות על זה שלסטיבן יש סרטן בגרון... אם תשמעו טוב סטיבן אומר בראיון- "A few years back I took a year or so off"... ואז הוא מספר על הכבד... ככה שנראה לי שהוא הזכיר את זה רק כדי להדגיש שגם הוא סובל / סבל מההשפעות של "שנות השבעים", כמו שהוא קרא לזה.

SaintJohn

New member
תודה על הקישורים../images/Emo45.gif

תמיד מעניין לשמוע ראיונות עם חברי הלהקה. זאת פעם ראשונה שאני שומע שלסטיבן היה איזה גידול סרטני בכבד, משהו שהצריך כימותרפיה. טוב לשמוע שהוא הבריא מזה לגמרי. אני מניח שאיזו מילה לגבי העניין דלפה החוצה מתישהו, ואנשים ישר חשבו שהיה לסטיבן סרטן בגרון בגלל הניתוח, כי היו אז כל מיני שמועות שונות ומשונות.

למעלה