סטליסט 19/06/07 פריז, צרפת

בָלבָל

New member
סטליסט 19/06/07 פריז, צרפת

01. Love In An Elevator 02. Falling In Love (Is Hard On The Knees) 03. Cryin' 04. Eat The Rich 05. I Don't Want To Miss A Thing 06. Jaded 07. Rag Doll 08. Janie's Got A Gun 09. Baby Please Don't Go 10. Hangman Jury/Seasons Of Wither 11. Dream On 12. S.O.S. (Too Bad) 13. Livin' On The Edge 14. Stop Messin' Around 15. Sweet Emotion 16. Draw The Line Encore: 17. Walk This Way 18. Mama Kin אותו סט כמו בהופעה האחרונה (במינכן - שאם כבר הזכרנו אותה אז.....) אבל הוסיפו באופן ספונטני כנראה את MAMAKIN!!!! הוא לא מופיע בסטליסט שבתמונה, שבה מופיעים שוב חברנו הצרפתי והבת שלו... וחברנו האיטלקי מת'או!!! http://www.aeroforceone.com/index.cfm/pk/view/cd/NAA/cdid/854938/pid/10788

AeroTom

New member
או, מגניב עם Ma Kin!

באמת בטח הכניסו אותו ספונטנית. כיף לצרפתים. אני עדיין חושב שהסט של קרלסרו לוקח את זה, בגלל Train בפתיחה. אבל יופי של תוספת של Mama Kin. נהדר. ו-אריק המזליסט הזה פעם שניה עם הבת שלו בתמונה עם הסט-ליסט! ומת'או! כיף לראות אותו שם, ביחד גם עם הדגל שלו
ה-Mama Kin היה פיצוי בטח על זה שהתבטלה דווקא ההופעה בארץ שלו...

בָלבָל

New member
לעזאזל המחשבה שנגמר WTW...

חושבים שזהו זה נגמר.. ופתאום הם ממשיכים לנגן!!!!!!!!! הייתי מתה להיות שם!! בטח הקהל היה ממש מוטרף שזה שיכנע את הלהקה להמשיך עוד שיר..

בָלבָל

New member
ברור שיהנה..... לעזאזל!!! גם SOS וגם MAKIN!!

אני מקנאה.. אני כבר לא יכולה לחכות שיהיו תאריכי הופעות חדשים...... כל תאריך שהוא אחרי ספטמבר בא בחשבון בשבילי.

white russian

New member
סט נחמד

מה גם ש MA KIN הופיע בתור אלתור אז כנראה שהיה ממש טוב לשמוע אותו והלהקה הרגישה ממש טוב שהחליטה לעשות את זה

AeroFan

New member
מעולה!/tapuzforum/images/emo99.gif

במיוחד שזאת היתה החלטה של הרגע האחרון... כנראה שהקהל באמת היה בטירוף שזה גרם להם לבצע עוד שיר.

SaintJohn

New member
תוספת ספונטנית - מצוין!

כל הכבוד שהחליטו סתם ככה להוסיף שיר להדרן, ובכלל ל-Mama Kin יש סיומת נהדרת, אז הוא מעולה לסיום הופעה. ואגב, זה הדגל של מתיאו הוא חלופי. במינכן שמעתי אותו אומר שהוא לא קיבל את הדגל שלו בחזרה, ושכשהוא הכין אותו בזמנו אז הוא הכין אחד נוסף, חלופי.

בָלבָל

New member
2 תמונות ממש ממש יפות לדעתי

שצילמה אמנדה זו הראשונה - החבר'ה משועשעים מאוד נראה לי שהם ממש ממש ממש נהנו בהופעה הזו. ממש אבל!

למעלה