סטליסט (רשמי?)

The Walrus

New member
פלויד עצמם ניגנו את זה פעמים רבות

את כל היצירה, לפעמים עם ולפעמים בלי תזמורת.

Glcok

New member
כן... זה ידוע לי

אני התכוונתי שמאז שהפלויד הפסיקו לנגן את AHM בסיבובי הופעות (כשהם עברו לדארק סייד + echoes, CWTAE, OOTD וכו') אף אחד לא העז לנגן את היצירה המושלמת הזו... כולל הם עצמם (אבל זה אולי כי הם לא מתים עליה כמו שווטרס אמר). גם אני שכל להקות המחווה למיניהן לא מתמודדות עם היצירות המסובכות יותר של הפלויד, משום מה בוחרים כולם לעשות קאברים לדארק סייד, ווישיו או החומה (לעיתים נדירות ביותר ל"חיות"). על אחת כמה וכמה הלהקות בארץ. עם זאת, ראיתי שהלהקות שמופיעות באירוע הקרוב, ינגנו חומר מעט יותר מאתגר, חומר כמו התקופה הראשונה ("החלילן" ומדל) - זה יפה, סוף סוף מישהו זז מהקו החרוש הזה. יש לי ספקות לגבי איכות הביצוע של אותן להקות, אבל בכל זאת יש לתת להן קרדיט על התעוזה. נב. אם מישהו יודע על קאבר כ-ל-ש-ה-ו ליצירה AHM (ושאני מן הסתם לא יודע עליו) מוזמן ואף מתבקש לפרט כאן. תודה.

חרטושה

New member
יש לי יש לי

אי אפשר להמחיש את הצליל שאני משמיעה עכשיו בדיוק, אבל אתה יכול לדמיין. ובאותה הזדמנות תדמיין גם את קאוור האורגנית היפה (באמת יפה, לא בצחוק) ל- AHM שעשו בערב המחווה לפלויד בסינימטק בחיפה לפני ארבעה חודשים בערך. זה נחשב?

תאחלס, כרגע רובכם בוכים על הרשימה

אבל ברגע שהוא יתחיל לנגן עם הלהקה שלו כולכם תיהיו בכזה היי , אז מה אתם בוכים אחלה רשימה יחסית יהיה מצוין!

Silvernaor

New member
צפוי

את השירים שציפיתי שהוא ישים שם הוא שם מה שמוזר זה in the flesh בתור הדרן. כשהוא פתח עם זה זה היה מאוד מוצלח. אני חושב שהוא היה יכול להחליף את sheep ב pigs on the wing, או את נווה שלום בפארק הירקון...

Anuerysm

New member
בסדר

לא ציפיתי ליותר מדי למרות שחשבתי שהוא יעשה את What god wants שזה השיר האהוב עלי מקריירת הסולו שלו ולדעתי הוא עשה את השירים הפחות חזקים של פיינל קאט

אני לא מאמין!!! מה עם High Hopes???

סתם... בצחוק... ועכשיו ברצינות: מה עם Dogs, Pigs, שיר אחד מ- Meddle לפחות? ומה עם Hey You?? לא נורא, עדיין סטליסט מכובד...

vegetable man

New member
אני לגמרי לא בטוח שזאת הרשימה

כי אני לא בדיוק מחזיק מהרוסים כמי שרוג'ר אמר להם איזה שירים ינוגנו. אבל אם נניח לרגע שכן - חלק לא מועט לא מתאים - Gunners's Dream, Southampton Dock הם שירים מהזן שלא תופס מול 50,000 איש בעיני, וגם הציוות של Bring The Boys Back Home ו-Vera(?!) לא ברור ולא קשור בעליל לשאר השירים (ישנם שירים שהם יותר כלליים, אפילו שהם באלבומי קונספט, שכן היה אפשר להכניס). אני גם חושב שיש מקום לעוד שירים מ-Amused to Death - למרות שיהיה מעניין לשמוע את רוג'ר שר את Perfect Sense מול רבבות ישראלים: "...and the jews killed the arabs..."

oribarak

New member
או ב in the flesh

and that one lookes jewish, כשהכוונה פה היא להעמיד לחומה ולירות

אבל הכוונה ב-in the flesh

היא סוג של עוקצנות נגד הפאשיזם בחברה. ב-Perfect Sense הוא אומר בפירוש And the jews killed the arabs (והיהודים הרגו את הערבים)... משום מה ההכללה הזאת לא נשמעת לי בכלל, כי אני יהודי - (לפחות על הנייר), ולפי דעתי הצנועה לא הרגתי שום ערבי באשר הוא ואפילו אפשר להגיד שההפך הוא הנכון. גם השורה "הגרמנים הרגו את היהודים" לא בדיוק נשמעת לי, כי הגרמנים לא הרגו את היהודים אלא הנאצים! ההכללות האלו לא מצלצלות לי טוב ומווטרס אני מצפה לקצת יותר...

foofam

New member
קצת תרגום

קודם כל, אם מישהו מעוניין לדעת אם גונבים אותנו - המחירים הם בין אלף ל25 אלף רובל (כן, זה פי 25), או בעברית - 167 עד 4100 שקל. (תסתכלו במפה בשביל להבין את הבדלי המחירים העצומים). ובקטע שכתוב בו הרבה ברוסית: בהתחלה יש כל מני מילים טובות על ווטרס, ודברים שאנחנו כבר יודעים. אחר כך מוסבר על זה שהמופע יתחלק לשניים. החלק הראשון - גרסה חדשה של IN THE FLASH, שיכלול גם חומרים מהאלבומים המוקדמים של הלהקה, ABITW על שלושת חלקיו, והמיטב מתוך WYWH, TFC ואנימלס. אחר כך יהיו שירים מקריירת הסולו - "Amused To Death" "The Pros and Cons of Hitchhiking". החלק השני מוגדר כמתנה מיוחדת לחובבי המוזיקה. אחר כך יש ציטוט של ווטרס על DSOTM - "אני אוהב לנגן את DSTOM. עם הזמן הוא הופך להיות מסורת, וזה נשמע יותר טוב מבמקור", או משהו כזה
. אחר כך יש מידע על DSOTM ועל זה שהוא היה אלפיים שנה בBILLBOARD200. והפסקה האחרונה שלה כולנו ציפינו, זה הולך ככה - ההופעה תשופר על ידי מספר אלמנטים להשלמת החוויה. צליל חם, אקוסטי ואנרגטי, שיושמע על ידי מערכת של רמקולים קואדרופונים ב360 מעלות, ו"מופע תיאטרלי" על הבמה בזמן המופע. זה מה שכתוב עד הכוכביות (מעל התמונה) מתחת לזה זה עוד מידע על ווטרס. נשמע מעניין

The Walrus

New member
תתקן אותי אם אני טועה

אבל פרפקט סנס זה שיר הסולו היחיד שלו בהופעה, נכון? אז מה קשור פרונס וקנוס?

foofam

New member
היי, אני עדיין לא שוקי וייס...

אני סך הכל תרגמתי מרוסית. אני אפילו לא רוסי

למעלה