סטליסט (רשמי?)

סטליסט (רשמי?)

אהלן כולם החברה שמקדמת את ההופעה של ווטרס ברוסיה פרסמה סטליסט להופעה, שהולך ככה: "The Happiest Days Of Our Lives"; "Another Brick In The Wall (part 2)"; "Mother"; "Shine On You Crazy Diamond"; "Have A Cigar"; "Wish You Were Here"; "Gunner's Dream"; "Southampton Dock"; "Fletcher Memorial Home"; "Perfect Sense"; "Leaving Beirut"; "Set The Controls For The Heart Of The Sun"; "Sheep"; "Speak To Me"; "Breathe"; "On The Run"; "Time"; "The Great Gig In The Sky"; "Money"; "Us And Them"; "Any Colour You Like"; "Brain Damage"; "Eclipse"; "In The Flesh"; "Vera"; "Bring The Boys Back Home"; "Comfortably Numb". אני לא ממש דובר רוסית, אז אם מישהו שכן יכול לבדוק מה בדיוק כתוב כולנו נודה לו. Leaving Beirut נשמע .. אמממ.. מעניין, ואני ממש מבסוט מ-Gunner's Dream ומ-Sheep. טוב, אני משער שעוד כמה ימים נדע באופן סופי!

המממ..

נשמע סטליסט הגיוני לווטרס, בשלב הזה, כולל השירים הרבים מ-TFC (ווטרס רצה לכלול ארבעה-חמישה שירים מהאלבום, באלבום האוסף Echoes, בזמנו). סה"כ שבעה שירים על מלחמה, ומה שמסביבה, בסטליסט הזה. Set the Controls הוא השיר היחיד מלפני DSOTM, וחבל. HAC - בחירה מפתיעה. Sheep - הייתי מעדיפה כל שיר אחר מאנימלז. הגיוני לסיים עם CN, אבל כאן הוא יכול ליפול חזק, אם הגיטריסט שאיתו לא משתווה לגילמור. כולם זוכרים את הביצוע הנהדר ב-live 8. אגב, הסטליסט יכול להשתנות במהלך הטור, אם כי כאן מדובר בווטרס, שלא סובל אילתורים (ע"ע אריק קלפטון), ולכן אולי יצמד לסטליסט אחד לאורך כל הטור. נראה.

גיל מ

New member
מממ מעניין...

באמת חבל שמאנמילס הוא בחר דווקא את Sheeps ויש פאדיחה קלה - איזה שיר זה Leaving Beirut?

שיר שהוא כתב

במיוחד בשבילנו שנפסיק לבנות חומות כל הזמן

זה אחד משני שירים חדשים

שהוא כתב בשנים האחרונות. השיר הזה והשני - To Kill A Child - הועלו בזמנו לאתר שלו, והיה אפשר להאזין להם. אולי גם כעת אפשר. בכל מקרה, שניהם עוסקים בפוליטיקה של המזה"ת ושניהם לא משהו, לדעת רוב המאזינים.

afcon11

New member
זה שיר יפה אבל הוא לא עוסק בישראל

מסכים איתך בעניין החומות, אבל ישראל לא מוזכרת בשיר. ווטרס מבקר בשיר את ההתערבות של ארה"ב ובריטניה (שהפכה בעיניו לנושאת כלים עלובה) במזרח התיכון. אני אהבתי במיוחד את ההתייחסות לג'ורג'בוש: Oh George! Oh George! That Texas education must have fucked you up when you were very small ובהמשך, לארה"ב: Every time a smart bomb does its sums and gets it wrong Someone else's child dies and equities in defence rise America, America, please hear us when we call You got hip-hop, be-bop, hustle and bustle You got Atticus Finch You got Jane Russell You got freedom of speech You got great beaches, wildernesses and malls Don't let the might, the Christian right, fuck it all up For you and the rest of the world אני אוהב את השיר הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף לשמוע בהופעה שירים מרגשים יותר. הוא ארוך מאוד, עמוס במלל (כמו ברוב שירי הסולו של ווטרס נדמה שהוא משקיע הרבה יותר בטקסט מאשר במוזיקה).

באמש'לו

שיוסיף את Nobody Home לפני Vera לדעתי הרביעיה הזאת.. Nobody Home"; Vera"; "Bring The Boys Back Home"; "Comfortably Numb" " היא הגוש הכי יפה ב THE WALL, פשוט... מושלם. הרשימה הזאת, במיוחד רשימת השירים של TDSOTM מזכירה לי את הדף עם רשימת המקומות שנטייל בהם בטיול שנתי, המקומות די צפויים, אבל בכל זאת אני מתרגש לראות את הרשימה מול העינים... אני יהיה שם!!
וממה שאני שומע.. גם
לא יהיו חסרים שם.

oribarak

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איפה dogs?????????? זה חמישים אחוז מלמה אני רוצה ללכת למופע!!!!!!!!!!!!!

The Thin Ice?

זה מה שחסר לך? איפה מדל, איפה דוגס, מה עם איזו מחווה לסיד? מילא שלא יבצע את If, זה באמת לא מתאים אבל שלא ישכח את החומרים שהוא עשה בהתחלה... אני בטוח שזה מה שחובבי פינק פלויד באמת ירצו לשמוע. לפחות שתיים - שלוש.

אמ

דוגס לא ממש קשור פה, אני סתם היית רוצה שהוא יביא מזה טעימה קטנה. מאקוס לדוגמא איבדתי תקווה.

חרטושה

New member
צפוי ביותר

הוא אפילו לא ממש נכנס לתוך אלבומי הסולו שלו (אלא אם כן אפשר לקרוא ל Final Cut אלבום סולו). גם אני מבסוטה מ- Sheep. אבל הייתי שמחה אם הוא היה מכניס את Not Now John שלמען האמת הוא השיר היחיד מ- TFC שאני ממש סובלת.

afcon11

New member
מה נהייתם בררנים פתאום?

אם היית אומר לרובכם לפני שנה שרוג'ר ווטרס יבוא להופיע בארץ ויבצע בהופעה שירים של מיה בוסקילה בשפת הסימנים, הייתם מזילים ריר, משלמים 400 ש"ח ואומרים תודה. תהנו ממנו, אפילו במצבו
(אם זה גם אני לא אוכל להתווכח), זה כל כך מרגש שהוא הסכים לבוא להופעה היסטורית בארץ.

itaikuskus

New member
מצטער, אני עדיין לא במצב

שאני הולך אחרי המוסיקאים האהובים עלי בצורה עיוורת. אם אתה תשלם על ווטרס של מאיה בוסקילה 400 שקל, זאת הבעיה שלך, ותקוות/השגות/בקשות/משאלות בנוגע לאי-אילו שירים שווטרס ינגן הן דבר חיובי וגם הכרחי.

Glcok

New member
כמו שאני רואה את זה

לא קיים אדם בעולם (כולל חברי הלהקה עצמם) שמוכו להסתכן ולנגן את היצירה הזו כמו שהיא (עם תזמורת וכל הבלאגן מסביב).. הייתי משלם המון כדי לראות את הפלויד מנגנים את היצירה הענקית הזו עם פילהרמונית כלשהי (אולי הפילהרמונית היפנית שניגנו עם מלמסטין).

למעלה