סטליסט - מנספילד!!

Aeroguy

New member
סטליסט - מנספילד!!

01. Toys In The Attic 02. Mama Kin 03. S.O.S. (Too Bad) 04. Sweet Emotion - עם טום! 05. Baby Please Don't Go 06. Dirty Water - קאבר ללהקת The Standells 07. Stop Messin' Around 08. Seasons Of Wither 09. Dream On 10. Rattlesnake Shake 11. Eat The Rich 12. Cryin' 13. Draw The Line Encore: 14. Love In An Elevator 15. Walk This Way

AeroTom

New member
גם אני...

החיים של המדגישים ומוסיפי פרטי הטריוויה קשים...

AeroTom

New member
בדיוק עבדתי על זה עכשיו...

הקדמת אותי. אשים פרטי טריוויה:
טום חזר רק בשביל שיר אחד. הוא דיבר שם ואמר שסטיבן ביקש ממנו לבוא לפני החזרה האמיתית שלו. אז טום הגיע ועשה את השיר הכי מזוהה איתו. נמתין לראות אותו איתנו בחזרה האמיתית שלו.
The Standells הם להקה משנות ה-60 והשיר שלהם Dirty Water אמור להיות די מוכר באיזור בוסטון לפי מה שהבנתי. זה שיר בלוז-רוק לפי מה שקראתי, וג'ו היה אחראי עליו. הוא אמר לפניו - "there was a rumor a little while ago that I moved to Vermont..." ואז התחיל את השיר. ככל הידוע לי הוא גם שר, אבל לא בטוח.
Rattlesnake Shake הופעה שניה ברציפות!! איזה יופי. דבר כזה לא קרה מאז...לא זוכר מתי.
4 קאברים בסט. תגובה אישית - סט נהדר שכיף לראות. הקאבר שביצעו פעם ראשונה, טום חוזר לשיר שלו, ומעל כולם Rattlesnake שמבוצע הופעה שנינה ברציפות. ועוד בסט אחד יחד עם S.O.S ו-Seasons. ביחד עם הקאבר החדש, Baby ו-Stop Messin זה נראה סט ממש בלוזי שכזה. זה נראה לי לדעתי הסט הטוב ביותר בינתיים בסיבוב הזה. הופעה הבאה - 28.9 באותו המקום - Tweeter Center במנספילד.

בָלבָל

New member
מגניב תודה. בהודעה של הסט שהעלתי

יש קישור לשיר המקורי של הstandells. מגניב שלג'ו יש קשר לשיר! מעניין איך הקהל הגיב

AeroTom

New member
כן, שמעתי משם. תודה.

מעניין מאוד לשמוע את הגרסה של הלהקה לשיר הזה...בטח עשו עם זה משהו מגניב.

Hangman Jury 87

New member
מפתיעים לטובה!

קודם כל שמח שטום חזר, את הקאבר אני עדיין לא מכיר אבל זה מצויין שהם מכניסים דברים חדשים לסט ועוד יותר מצויין ש- Rattlesnake נשאר!

Aerosmith2006

New member
זה בהחלט כיף

לראות שהם עושים את ההחלטות הנכונות לגביי המקום שתופס השיר שתמיד משתנה... כלומר השיר שהוא תמיד מין ניצוץ ההופעה ומזכיר למי שבא להופעה מי הם באמת אירוסמית'. וטום שב! נהדר :)

SaintJohn

New member
סט-ליסט מצויין../images/Emo45.gif

נפלא לראות את Rattlesnake נשאר להופעה שניה ברציפות, ועוד יותר נפלא לראות את אירו מבצעים לראשונה קאבר לשיר באופן בלתי צפוי. פעם אחרונה שהם עשו את זה, זה היה עם Mercedes Benz של ג'ניס, וזה בכלל נדיר ביותר לראות אותם עושים דבר כזה. מקווה שהם ימשיכו להפתיע ככה.

למעלה