סטליוס

12אניהיא

New member
../images/Emo59.gif תיסלח לי

לזמר המדובר יש דיסקים נדירים. אין להשיג אותם ולמי שיש שומר עליהם בכספת, כך שיש בלעדיות עליו ועל התמונות שלו. בעצם לא עליו אלא על העצמות שלו.

Kurupt

New member
מה הבעיה? תיפנו לגרב ורודה

הוא קאליבר רציני, יסדר לכם ה-כ-ל

זיטיס 21

New member
חברים שימו לב בבקשה

תרשו לי אבל יש לי מה להגיד בנושא. ראשית לא יזיק לאף אחד מאיתנו. שאם אנחנו פורום חם שההתייחסות של כל אחד מאיתנו לפורום היא כמו מישפחה מורחבת וגדולה. ואנחנו מתחילים להוכיח את זה. במפגשים משותפים בכל פעם אצל חבר מישפחה אחר. שלא נשכיל להבין שנתינה ושיתוף הם חלק חשוב למיסגרת כזאות ולכן. למי שיש תמונות ולא חשוב אם הם באתר אחר. כי למעשה מי שהעלה את התמונות המדוברות לקח אותם בוודאי מאיזה אוסף שיש לעוד הרבה אנשים בעולם. ועם מנדובלה כחברת משפחה רואה לנכון לשתף אותנו בתמונה. אנא בשיא הצניעות. אין מקום בכלל לקפוץ ולהגיב כמו....... בנוסח "אני יודע זה לא שלך" וכ"ו ועוד דבר אני עדיין לא מבין מה הסיפור הזה מידי פעם על המונח נדירים. חברים מדובר פה על תקליטים ולא על תמונה של פיקסו שמוצעת למכירה פומבית הנדירים הזה. בטוח יש לעוד אנשים חובבי מוסיקה. אם לא פה אז במקום אחר. ומטבע הדברים במוקדם או במאוחר הוא יכול לצוץ בעוד עשרות מקומות. אז יופי אם כאן בארץ יש למיספר אנשים מועט את התקליט המדובר. זה לא עושה אותו בהכרח לנדיר. כי בעברו בטוח שהוא הופץ בעותקים נכבד. ולכן אני אומר שוב זכותו של כל אחד להביא מה שהוא רואה לנכון שיכול לעניין כל מאן דהוא בפורום. - ותחשבו על זה"

12אניהיא

New member
מנדובלה תצחקי

את הדיסק הזה מצאתי בפח אשפה יחד עם עוד 3 דיסקים באיזו חנות בתחנה מרכזית. הוא אפילו לא רצה לקחת כסף על ה"זבל" הזה.

מנדובלה

New member
אם אתה לא צריך את ה"זבל"

אז אתה יודע שיש לך למי לתת... איזה גנוב המוכר ההוא תאמין לי

מעניין ענת דיסק של קזנזידיס.

בשבילך זבל.את גם מעריצה שלו .למה הדיסק הזה בשבילך זבל.

מעניין ענת דיסק של קזנזידיס.

בשבילך זבל.את גם מעריצה שלו .למה הדיסק הזה בשבילך זבל.

מנדובלה

New member
תודה לכולם ויש צדק בדבריכם

למען האמת כמו שכבר אמרתי יש לי אוסף די גדול של תמונות של ועכשיו אני דיי מהססת לשלוח לפורום אם בכל זאת אתם רוצים שאשלח אימרו לי * אתם מקסימים ואני שמחה להיות חלק מהפורום!!! אודליה טשון

F a d i

New member
נשמה תרגישי נוח לשים איזו תמונה

שאת רוצה כמו שאמרו פה גם התמונות שבהאידפארק מישהו הביא מאתר אחר,וכל תמונה באנטרנט מועברת מאתר לאחר באופן חופשי לגמרי ולא מציינים את המקור אז לא להסס ויאללה לשים (אבל לא יותר מדי...סתאאם סתם
) ואם דיברו על טאבו פה...אז אם את רוצה את הדיסק הכי נדיר של סטליוס שלאף אחד לא היה אותו,וכולם שומרים עליו כאילו הם מצאו אותו אז צרי איתי קשר ונתאם משהו

למעלה