סטליוס

מנוליס

New member
מנדובלה יקרה תמונות לא מעבירים.

אני משוטט בין פורום הייד פארק ובין מוזיקה יוונית בתפוז ובין חלום יווני בהייד פארק זה המון זמן ועכשיו נירשמתי במוזיקה יוונית בתפוז כי מצאתי שזה פורום אכי פעיל.ואת מנדובלה את התמונה הזאת העברת מפורום הייד פארק מוזיקה יוונית. היא נמצאת המון זמן שם. ושנית אני מכיר את האיש הזה ששם את אתמונה.

מנדובלה

New member
מנוליס... שלום

את התמונות קיבלתי מאחי לא ממש היה לי מוסג האיפה הוא הביא אותן אבל יש לי אוסף די גדול של תמונות אולי בכל זאת אוכל להוסיף משהוא שלא קיים כבר לתמונות שבאתר הייד פארק

מנוליס

New member
מדובלה תמונות של סטליאוס

בקישור הזה יחד עם תרגומים לשירים.אני מכיר טוב את סקוטרמן הוא איש גדול פה בתפוז כל קטנוע.

arik87

New member
אבל היא אמרה שאחיה הביא לה!!

לא רק לבנאדם אחד בארץ יש ת'תמונות האלה

12אניהיא

New member
מה קרה לך אריק?

רק לאדם מס' אחד בפורום יש תמונות או דיסקים של הבר מינן...

מנדובלה

New member
בקשר לתגובות ...

אז מנוליס כמו שאמרתי כבר את התמונות קיבלתי יש לי את האתר היד פארק עדין לא יצא לי ממש לשוטט בו ואריק תודה לך שהבנת אותי.... בכל אופן שיהיה לכולם שבת שלום....

12אניהיא

New member
מנדובלה יקירתי

יש כאן כאלה שחושבים שיש להם \וטו על קזנג'ידיס. אל תקחי ל

מנוליס

New member
אניהיא את צודקת

יש אנשים שחושבים שרק להם יש הכל.אבל אני לא חושב כך צרך כל דבר לשתף חברים אחרים, אני אישית לא אוהב את הזמר סטליאוס קזנג'דיס. ומנדובלה אם פגעתי בך אז אני מתנצל. שבת שלום לך ענת ולכולם.

TNT531

New member
מנוליס יקר תמונות כן מעבירים.

ואני בטוח שאת התמונות שהחבר שלך העלה שם לא הוא צילם ולא יצר בעצמו <עם כל הכבוד לחבר שלך> הוא גם העביר אותם מאיזה מקום לאתר שם עכשיו שתבין משהוא חשוב.... נניח שאני גולש ברחבי האינטרנט ונתקל באיזה דבר יפה שאני חושב שכדאי לשתף את חברי הפורום הזה שיהנו ממנו גם אז זה לא משנה מאיפה אני מביא את זה לכאן הנקודה היא שיהנו ממנה גם אחרים זה הכל.. לפעמים אני לא מבין את הקטע הזה של הבעלות הזו!!! הכוונה הייתה לשתף אחרים בדבר יפה והתגובה שהיא מקבלת זה "שלי" "שלו" שגם ה"שלו" לא בדיוק שלו!

למעלה