סטירואידים

ר ו מ י ה

New member
אני טופלתי ע"י סטרואידים

ואצלי היה שיפור ניכר הן באיכות הביציות והן בכמותן. מצרפת לך הודעה שלי על הנושא- כאן. אם תעשי חיפוש תוכלי למצוא עוד מספר התייחסויות שהיו כאן בעבר על הנושא. המון הצלחה ואני לרשותך בכל שאלה.

טוליתי

New member
מעולה. תודה רומיה.

אני די ממההרת, אפנה במסר בהמשך.

משום מה שמעתי רק על שימוש בדקסמטזון

ולא בפרדנזון ולקורטיזון עלולות להיות גם כן תופעות לוואי כולל התנפחות אפשרות גם קבועה של הגוף שלא יורדת גם לא לאחר זמן (מכירה אחת כזאת) יש שמדווחות על רעב מתמיד ויש חוסר תאבון ותופעות נוספות

טוליתי

New member
עובדת בית החולים יקרה,

התנפחות - לא שמעתי על נפיחות שלא יורדת. בכל מקרה, אנחנו מטופלות הפוריות מנופחות מתרופות הפוריות, משאיבת הביציות, מהלפרסקופיות ושאר מרעין בישין, מבחינתי, זו ממש לא בעייה! הלוואי שאתנפח כבר מהריון! רעב מתמיד - אני יכולה לאשר ולספר לך על התעוררויות שלי בעקבות הטיפול בסטירואידים בשלוש לפנות בוקר, מתה מרעב, מוכנה לאכול כל מה שרק אפשר...אז מה? זה יעצור אותי? ממש לא! תופעות נוספות - קצרה היריעה מלהכיל....משתדלת לקבל את כולן. בואי נסכם שבגדול לא תופעת לוואי זו או אחרת היא שמפחידה אותי..

עלה לי רעיון

לנסות דקא ארוך של 3 חודשים לפחות לפני הטיפול הבא,לא בטוח שיש אנדו=יכול להיות שכן וזה מה שיעה שאת ההבדל הלואי ותגידי שזה מה שעשה את ההבדל

טוליתי

New member
הי../images/Emo140.gif תודה על תגובתך בואינג

אני לא יכולה לקבל דיכוי ארוך לפני תחילת דיכוי משום שהתגובה שלי גם ככה חלשה, ניסיתי פעם אחת והתוצאה הייתה איכות ירודה של ביציות, וחוסר הפריות
. אפילו סינרל שנחשב למדכא עדין הביא למצב של מיעוט ביציות ופגיעה באיכותן. את צודקת שייתכן ודיכוי הוא הפתרון, ולכן חשבתי על "תוכנית מגירה", לשאוב לא להחזיר, להקפיא, לדכא - וכשמושג דיכוי להחזיר. ארוך מאד ומייגע, בערך חודשיים של טיפול
, אבל עוד תוכנית אפשרית.

גם אצלי זה היה רעיון בפרוטוקול

אבל אצלי מסיבות אחרות של שאיבות מאד קשות שלקח לי המון זמן להתאושש מהן ולהתחזק. צריך לקחת גם בחשבון שלא בטוח שמוקפאים שורדים הפשרה אבל אם כן זה פרוטוקול יצירתי ושווה ניסיון. אגב,חודשיים זה יחסית לא הרבה בהתחשב שכאן אצלנו בפורום יש הפסקות של חצי שנה-שנה בין טיפול לטיפול בגלל-זיהומים,ניתוחים וכיו"ב. שיהיה רק טוב

למעלה