סטיקר

RamN

New member
הלו זה סלוגן שלי!!!!!

אם אתה לא רוצה שאני יתבע אותך כדי מאוד שלא תוציא אותו!!!!! על זכויות יוצרים שמעת פעם???

טל פורן

New member
זכויות יוצרים

אני לקחתי את הרעיון והשתמשתי בו אני אף פעם לא ראיתי פה תוצר מוגמר

RamN

New member
אז זהו שהתוצר המוגמר מוכן אצלי כאן

וזה שאתה לקחת את הרעיון שלי ואתה מתכוון להשתמש בו זה הפרת זכויות יוצרים!!! אבל אחי זה בסדר.. סתם צחקתי תפיץ בכיף

רק עמרי

New member
אולי נעשה תחרות לסטיקר הזה?

כל מי שיודע ויכול יציג כאן את העיצוב שלו,והסטיקר הזוכה יודפס (אני מכיר מקום טוב לעשות זאת) ויחולק באחד המפגשים

רק עמרי

New member
למה שלא נעשה תחרות?

כל מי שיודע ויכול יציג כאן את העיצוב שלו,והסטיקר הזוכה יודפס (אני מכיר מקום טוב לעשות זאת) ויחולק באחד המפגשים

RamN

New member
אחי אין לי פוטושופ.....

מאיזה תקציב תעשה את זה בדיוק???

ToL ToL

New member
איזה אנשים רעים....

איזה רעים אתם הבן אדם עבד על זה וככה אתם באים ותוקעים לא "מחמאות" תראו את מה שאתם עשיתם...

רק עמרי

New member
../images/Emo8.gifdont worry

על העיצוב לא נצטרך להשקיע נכון? מקסימום נחלק את המדבקות בתמורה ל2-3 שקלים,לא ביג דיל.. אני מוכן לעשות את ההשקעה הראשונית,רק נתחיל לזרום...

ToL ToL

New member
דרך אגב....

הסטיקר ממש ממש יפה ...... תמשיך ככה.... ומי בדיוק ישלם על סטיקר?? חוץ מהאנשים במועדון...

dejavu

New member
לא תמיד נכון

באגי זה לא בכל המקרים רצח, יש המון חיפושיות שנשלחות לגריסה במגרשי גרטאות אז במקום שיגיעו לשם ויגמרו בתור דיקט מפח אז לוקחים את האוטו, משנים לו את הצורה ונותנים לו חיים חדשים ורעננים, אבל מצד שני, כבר יצא לי לראות איזה אחד אייוט מפרק חיפושיות שנת 64 יפהפיה והופך אותה לבאגי.. לכן, לא תמיד נכון...

KiCKAs5

New member
איזה בולשיט..

שלומי צודק , באגי זה לא תמיד רצח , במיוחד לא הבאגי שמופיע על הסטיקר... במקרה שלא ידעתם , אבל הבאגי בסטיקר זאת בכלל באגי צינורות , והקשר היחיד שיש לה עם כלי רכב גרמניים זה המנוע 1300 והגיר טרנספורטר.. עלילות דם !

adik

New member
מה אתה רצינים לגבי העינין עם הבאגי?

מי שמפרק חיפושית בשביל לבנות באגי זה רק חיפושית לא טובה הרוסה שאי אפשר לסדר אותהב אף אחד לא אידיוט וחוץ מהמקרה שהיה בחולון אני חושב עם הרוכב קטנוע לא היו שום דבר לא משהו מתוקשר או אולי היה עוד מקרה אחד אני לא יודע אבל עם אתם רוצים להלחם שביל משהו אז כל דבר יהיה יותר טוב כי באגי זה הכלי הכי בטוח חוץ מגיפים שיש היום בשטח למה אופנועים יותר בטוח טרקטורון יותר בטוח מי שבונה באגי זה מישהו שיודע מה שהוא עושה ולא סתם ילד שמשעמם לו אז הולך ובונה זו חתיכת עבודה ואחרי שאתה משקיעה כל כלך הרבה מעמץ על לבנות אותו אתה לא תחסוך בקלום במיוחד לא בבטיחות של עצמך אז תעשו טובה ותלחמו בדברים יותר עינינים ולא בשטויות אני מקווה שאתם לא כועסים זה הכל מאהבה

RamN

New member
זה בדיוק הקטע.... שאני לא נלחם

זה סתם משהו שהמצאתי יום אחד כשראיתי גרפיטי ענק בכפר סבא "בשר זה רצח" אני לא בעד לקחת חיפושית נוסעת ולפרק אותה בשביל באגי ותאמינו לי שאני מכיר מספיק אנשים שעשו את זה , מי שלוקח חיפושית מתה ועושה ממנה באגי זה אחלה דבר ,כמו ששלומי אמר במקום שהיא תלך לגריסה היא הופכת למשהו חדש עם חיים חדשים.. אני לא יוצא במלחמה נגד אף אחד , יש מספיק חיפושיות בעולם ושכל אחד יעשה תשיכולים הכספיים וההומניים שלו , יש שרואים בחיפושית סתם עוד אוטו או סתם קופסת מתכת אני רואה כל חיפושית או בכלל כל רכב כמשהו עם נשמה ולכן לי אישית יהיה קשה להרוג אוטו שנוסע!

adik

New member
רוצה צחוק אז שם תמונה של קולנועית

זה יהיה מצחיק זה יבינו שזה צחוק באגי זה כלי שכל מי שרואה אותו לא לוקח בצחוק ואומר שזה באמת כלי רצח אבל זה לא כך אתה מבין שם קולנועית תלת אופן דברים כאלה אז זה גם יהיה מצחיק

למעלה