סטיקר

shaffavi

New member
תגובה לסטיקר

אז נכון ש ´ירושלים´ זה 7 אותיות ולא מתחלק. אבל אלה לא מבינים עברית. אז ננסה באנגלית. ´JERUSALEM´ זה 9 אותיות - מתחלק יפה מאוד לשלוש - נוצרים, מוסלמים, יהודים. לא שיש לי תוכנית חלוקה או משהו...

Yaniv-DC

New member
../images/Emo45.gif 

מתחלק, מתחלק, מתחלק, ויפה שעה אחת קודם.

shaffavi

New member
ומצאתי תוכנית חלוקה...

אז ירושלים זה 7 אותיות - לא מתחלק אבל JERUSALEM זה 9 אותיות - מתחלק ב-3 ואם נחלק את המילה JERUSALEM ל-3 חלקים שווים נקבל: JER USA LEM ארצות הברית באמצע, בין בני דודנו (musLEMs) לביננו (JEwish Religion) ובא לציון גואל ולי נגמרו התובנות הולך לישון

Gefen

New member
shaffavi..../images/Emo9.gif חיוך בזכותך..

ואני חייבת להוסיף רק שמבחינה תיאולוגית אתה צודק לגמרי..ירושלים הרי מקודשת לבני שלושת הדתות וכזאת היא כנראה תשאר לעד.. ואולי במציאות אחרת שבא בני הדתות האלה היו יודעים גם לחיות ולתת לחיות, ההצעה שלך אפילו היתה ברת ביצוע..
גפן

edna10

New member
איך רוצים שעראפת יעשה שלום אם...../images/Emo35.gif

אם הפלשתינים לא יודעים לכתוב ?

MARMELAD

New member
איכסה

ממש מבעס אותי לראות כאן סטיקרים בעד ונגד עראפת ושרון..... זה לא המקום

newsgeek

New member
אני בטוח שכשרה"מ נולד אמרו עליו...

הוריו..."זה הכתאן גדול יהיה..." נו?? צדקו או לא?? הגדול מכולם....כנס בהם יא שרון!!! לעניות דעתי,שרון צריך להורות לצה"ל לשים שלט ענק בערבית בכניסה למפקדת עראפת בראמללה ה"נצורה" "
זהירות,טנק מרכבה לפניך"

כמה זמן לקח לנאצים לכבוש את פאריס?

אולי תחזור, כי הכיבוש הפלשתינאי מתחיל על העיר הזאת. " ערפאת חולם למות כשאהיד בואו נגשים לו חלום... "

מצטער, בתור מתמטיקאי,

7 מתחלק לאינסוף מספרים, ביניהם: 3 ו-4 וגם 3.5 ו-3.5 הוא גם מתחלק יפה בשמונה למספר שבע שמיניות... ולמרות זאת, אין לחלק את ירושלים. הייתי משנה את זה: ציונות=ציון=ירושלים. פלשתיניות=?

עילית32

New member
../images/Emo8.gifחוקי חילוק....

ירושלים זה 7 אותיות- מתחלק - ועוד נשארת שארית....

למעלה