פדיחות!! אני יסדר את זה מחר...!! תודה אחי....
M M O R Y האחד New member 23/1/04 #30 שים תמונה של גי'פ כל שהוא ושים תמונה של תפוז ולא צריך הרבה יותר
M M O R Y האחד New member 21/1/04 #21 לדעתי יש לשים לב שלא לפרסם רכב מחברה מסוימת כ סטיקר של הפורום זה יכול ליצור בעיות
ע עידן אהרוני New member 21/1/04 #25 חחחח..... מה, כדי שהחברות המזרחיות לא ירגישו מקופחות? לא צריך להיות כאלה UPTIGHT.
M M O R Y האחד New member 21/1/04 #26 אני לא קובע בקשר לפרסום אני חושב שהנהלת תפוז צריכה לתת דעתה על הנושא אין טעם שנעשה עבודה ונשקיע מאמצים ובסוף ההנהלה תפסול את כל העבודה. זו דעתי
אני לא קובע בקשר לפרסום אני חושב שהנהלת תפוז צריכה לתת דעתה על הנושא אין טעם שנעשה עבודה ונשקיע מאמצים ובסוף ההנהלה תפסול את כל העבודה. זו דעתי
ע עידן אהרוני New member 21/1/04 #28 אז יאללה שבמבי יתקן את הכתובית וניתן אותה לבדיקה של מנהלי תפוז. לא נראה לי שהוא לא יעבור.
ב במבי15 New member 23/1/04 #34 חחחח אחזרי!!! אחלה תמונה ושיפצורים.... אבל לא אני זה שצריך לברר את כול העינינים של הסטיקר... אלה נוAה הסטיקר יתוקן בקרוב <אני מקווה> יש לי ביות עם החמשב ויום ראשון אני בטיול שנתי בנגב... <אולי ניפגש... חיחיחי> עופר
חחחח אחזרי!!! אחלה תמונה ושיפצורים.... אבל לא אני זה שצריך לברר את כול העינינים של הסטיקר... אלה נוAה הסטיקר יתוקן בקרוב <אני מקווה> יש לי ביות עם החמשב ויום ראשון אני בטיול שנתי בנגב... <אולי ניפגש... חיחיחי> עופר
M M O R Y האחד New member 27/1/04 #35 במבי 15 מה קורה עם הסטיקר במבי התחלת יפה לעבוד על הסטיקר ואפילו הוצאת דוגמאות יפות מה קרה שהפסקת לא בגללי אני מקווה (הערת הפרסומת).
במבי 15 מה קורה עם הסטיקר במבי התחלת יפה לעבוד על הסטיקר ואפילו הוצאת דוגמאות יפות מה קרה שהפסקת לא בגללי אני מקווה (הערת הפרסומת).