סטיקר הפורום...!!

במבי15

New member
סטיקר הפורום...!!

חוות דעתה בבקשה!! תלונות... הערכות... בעיות... תגידו הכול כדי לדעת איפה לשפר ועם בכלל זה יהיה סטיקר הפורום.... עופר!

edyc

New member
יפה, אבל יותר מדי עמוס בשביל מדבקה

ואם כבר תמונה, אז של הג'יפ - CJ. לא של כל מיני חיקויים יפנים
.

במבי15

New member
משהו אמריקאי צריך נפח...

צריך תמונה גדולה כדי לממש את כול התמונה! וזה זטיקר בוא לא נישכח... אולי רצת מקושקש אבל מושך צומת לב.... <בשיעור קיבלתי על זה 100 חיחיחי> עם יש לך רעיון יותר טופ תעצב משהו מישלך... וכולם יתנו חוות דעת... וניראה מה יהיה... עופר

BIG CHEVY

New member
לא שזלזלתי במה שיצרת חס וחלילה

זה היה בהומר יש לי רעיון מתשבל לו בראש אני יעצב כבר משהו...

במבי15

New member
בכייף... כול רעיות זה טופ!!

ואפשר אולי להחפיף את הג'יפ השני כי הסמוראי ממש חמוד במיקום שלו! ולהכניס איזה סופה <של רותם נחמדה מאוד!!!> או גיי.אם.סי... אבל שיהיה בפרופורציות ולא איזהג'יפ שאפשר רק לחלום עליו עופר...

yamgal2

New member
עופר בוא עלי ןצלם

עופר צלם את שני הרכבים שלי ותיפתור את כול הבעיות גם יפני וגם אמריקאי" את הויטרה ואת הסופה ויהיה גם מקום ליסוזו שלכם . רותם

ofeklior

New member
../images/Emo184.gifרותם ועופר

במסגרת הדרכת האינטרנט שלי אני גם מתקן שגיאות כתיב דבר שני שאלה לכל חברי הפורום אם בדיוק סיימתם לנקות את הרכב לאחר שהיה עמוס בלכלוך וקיבלתם הזמנת טיול-האם הייתם יוצאים?

מני 22

New member
תלוי להיכן ומי בא. דרך אגב.....

זה מתאים להודעה חדשה אז יאלה.

לדעת נוAה

סטיקר צריך להיות יותר בולט. הצבעים כהים מידי ואין מספיק ניגוד. סטיקר שמודבק על רכב, קשה לראות למרחוק בזמן הנסיעה הקצר, ולכן צריך לחשוב על זה. מעבר לזה רצוי שהצבעים יהיו תואמים לתפוז. מעבר לזה הוא נחמד

במבי15

New member
אפשר להבלית את כתובת הפורום בצהוב..

ואז זה יוצא גם הצבעים של האתר... וגם יבלות... יש אישור לשינוי? רותם אפשר יום שישי לצאת קצת ליתפוס איזה הצלבה ולצלם את זה לסטיקר... זה יהיה נחמד מאודד...

למעלה