סטיקרים!

pentagon89

New member
סטיקרים!

אני רוצה לעשות סטיקרים של הפועל ולחלק בשערים הבעיה היא שאני צריך את הלוגו של הסטיקר מי שיש לו סטיקר מוכן במחשב או שמוכן להכין סטיקר שיפנה לאייסיקיו 164103848 EMAIL: [email protected] או שיכתוב לי מסר

prince01

New member
אחי, אני איתך!

בקשר לסטיקרים יש לי בעיה כי אין לי מושג איזה תוכנה מעודכנת היום להכנת הסטיקרים אז אם אני אחפש... אם תרצה אני מוכן לעזור לך בעיצוב הסטיקרים תמיד! ממני : Prine01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

גם אני מוכנה לעזור...

אבל אני צריכה כמובן לדעת מה לכתוב, ועל איזה גודל... אני מניחה שאפשר לעשות סטיקרים בפוטושום...לא?

pentagon89

New member
סבבה

אני יכול להדפיס את הסטיקרים אבל אני חרא בעיצוב... אני מעדיף גודל של 210X70...

pentagon89

New member
אבל מה לכתוב בסטיקרים

מי שיכול לעשות סטיקר של הפועל בגודל 210X70 מ"מ שיעשה... אפשר אפילו צבע אחד ושיהיה רשום משהו רק שיהיה יפה.. בהצלחה

prince01

New member
מה הפיקסלים?

מה הגודל של הסטיקר לפי פיקסלים או cm ? ברגע שאני אדע את הגודל לפי פיקסלים אוכל לעצב סטיקר בפוטושופ! Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

prince01

New member
הכנתי 2 סטיקרים!

היי פנטגון, מה נשמע אחי??? בקיצור, הכנתי 2 סטיקרים לפי הגודל המדוייק שביקשת והם יפים מאוד ומעוצבים נאה. יש לי בעיה להראות אותם בפורום בגלל זכויות יוצרים ואין מספיק מקום להצגתו, אז אשמח להעביר לך את התצוגה של הסטיקרים לדוא"ל ספציפי! תן לי את הדוא"ל שלך ואשלח לך בקרוב...(או לתפוז מסרים) בתודה: Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

pentagon89

New member
יופי אחי

לדוא"ל אני לא יכול שתשלח לי בגלל חוסר מקום... יש לך אייסיקיו?? אם אין אתה יכול לשים את זה על האינטרנט (אתה נכנס לגאוסיטיס שם ת´קובץ ואומר לי את הכתובת) אם אפשר לשלוח בתפוז מסרים אז שלח לי דרך שם

alon233

New member
גם אני רוצה לקבל את הלוגו פרינס

פרינס תשלח לי את הלוגו שעשית אחי לדואר [email protected] תודה אחי מחכה לזהההההה אדוםםםםםם עולההההההההההההה

prince01

New member
הסטיקרים לשימוש של.....

בעיקרון הסטיקרים שעיצבתי נועדו לאנשים המדפיסים למדבקות את הסטיקרים ומוכרים .... לעוד פרטים שלחו מסר אליי: Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

pentagon89

New member
אחי לא צריך יותר לתקן/לעשות סטיקרים

מושיקו (מנהל אתר שער 5) הכין לי סטיקרים ממש יפים.. אני ישלח לך ותראה..

למעלה