סטיקרים וילדים

סטיקרים וילדים ../images/Emo13.gif

אם היה אפשר להדביק סטיקרים על הילדים כמו על המכוניות ("תינוק באוטו" או "טרנטה אבל לפנייך"), איזה סטיקר הייתם מדביקים לילדים שלכם? (כדי שאנשים ברחוב יקראו וימנעו מניג´וס?) יש לי כמה: " לא קר לי
." " הבוקר בחרתי את הבגדים שלי לבדי
." " יש לי הורים ואני לא זקוק למחנכים נוספים, תודה
." " מרשים לי ללכת יחף כי אני אוהב את זה.
" " הוריי מאמינים שלא מתים מלכלוך.
" " אני לא עומד ליפול כל דקה
." (הזעם העצור שמסתתר מתחת לבדיחות הדעת הוא תוצאה של החופשה האחרונה עם הילדים בבית מלון בירושלים.
)

zimes

New member
בבקשה:

"כן, אמא שלי יודעת שבטח יש לי משהו בפה" "אני יודע(ת) איפה אמא שלי, אני לא לבד פה" "אני לא מתכוון(ת) לקפוץ מפה, אין לי נטיות התאבדותיות" "לא קר לי (באמצע אוגוסט) בלי בגדים. היית מת להיות (לא) לבוש כמוני" ואני אחזור על המדרגות: "אני יודע(ת) לרדת במדרגות, ואם לא תציק לי סביר שאני גם לא אפול"

ציפי ג

New member
יש לי סטיקר משפחתי

כן, אנחנו חמישה בנים, ואמא שלי מאושרת עם זה. ולמה הסטיקר התוקפני הזה? כיוון שאבי ישב שבעה השבוע, וברצף של ימים שמעתי שוב ושוב ושוב ושוב, - מה יש לך חמישה בנים? מהר "תעשי" עוד בת (עוד בנוסף למי?), את בטח נורא מסכנה. איזה סטריאוטיפים איומים שמעתי השבוע, וממי יותר מכל? ממשפחתו של בעלי, שפרסה את תורת האנטי זכריות שלה, קבל עם מנחמי האבלים, בתחינות לאמי שתשכנע אותי ללדת ילדה. הצילו!

גם לי יש סטיקר אחד

"רזה רזה אבל אוכלת הכל והמון!" מוקדש באהבה לכל "הנשמות הטובות" שדואגים שאני לא מאכילה מספיק את הילדה הרזונת שלי.

סטיקרים שלנו:

"אני דומה למשפחה של אבא ושתי האחיות שלי למשפחה של אמא." "סבתא הציעה שאני אסתפר, לאמא אין קשר לזה" (היינו בחופש והשארנו את הגדולה אצל חמותי. אחרי שעה היא בקשה רשות שחמותי תיקח אותה למספרה, חמותי הציעה, לחצה ודי לחכימא.... המזל שלנו - היא ילדה מאוד יפה בכל מקרה, היא אוהבת את התספורת, השיער יתארך בעתיד, ואני הולכת לשים גבולות לחמותי!!!)

היא טוענת שזה היה עם רשותי כי

אחרי שהבת שלי התקשרה והתחננה שאני ארשה לה להסתפר (והסבתא מעודדת אותה), הסכמתי. וכשחמותי בררה אם אני אכן מסכימה אמרתי לה שאני מבינה שלדעות שלי אין כאן הרבה מקום. היא הבינה את זה בהקשר של הילדה. אני התכוונתי.....

zimes

New member
שכל של חדר מדרגות...

בדיעבד, יש אנשים (ומצבים) בהם מוגזם להגיד דברים שיכולים להשתמע לשתי פנים. איך הייתי רותחת, במקומך!

אמא1

New member
אני צריכה הסבר../images/Emo4.gif

קראתי את כל השירשור הזה. בתגובה שלי אני לא מתייחסת להערות של אנשים כמו "איך זה שהילד שחום וההורים בהירים"...דברים מנג´סים כאלה, זה באמת מעצבן. אבל אני צריכה הסבר למה כל כך מכעיס אתכן אם מישהו לא מוכר נמצא לידכם ונדמה לו למשל שהילד שלכם עומד כל רגע ליפול...זה רע אם הוא מעיר את תשומת לבכם?

אפרתש

New member
לא... אבל

כשהוא קופץ בהיסטריה "היא נופלת!" או תופס אותה "תיזהרי!" או אומר לה "אסור לעלות על הכסא", אני בחשש שמילדה רגועה ומלאת ביטחון כל העצבנים האלה הופכים לי אותה לנוריוטית שלא תעז לעלות על שרפרף בלי שמיכת בטחון. (זה אפרופו חברים שהיו אצלנו לפני כמה ימים, אני כבר למדתי לאבחן בכל פעם שהישבן שלו רק התחיל להיפרד מהכסא, וסיננתי בשקט "שב! לא יקרה לה כלום!")

והצעקה או ה"אוי!!" יותר מבהילים מכל

דבר. לפעמים ילד נופל, אבל הוא לא בוכה, איך שסבתא/דודה פולניה (מבחינת האופי, לא המוצא) צועקות אוי, הוא מתחיל לבכות.

zimes

New member
הוא בוכה? אני מתה!

ארוחה. הילדים עומדים (כרגיל) על כסאות האוכל. סבתא (וזה תופס על שתיהן) מרביצה צעקה. הלב שלי נופל, אני מזנקת לתפוס ילד עם הראש ברצפה, כדי לגלות שכל מה שקרה זה שהילדה שינתה תנוחה. לא נורא. עוד כמה חודשים מהחיים שלי. צער גידול הורים.

אמא1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הבנתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה