סטינג זה אנדרטייקר מ92

deathcaster

New member
מה אתה מקשקש ?

סטיב אוסטין הוא הבן של ג´ים רוס והוא בכלל מתאבק היום ביפן ושמו גולדאסט

x-cool

New member
סטינג יא דפוק

תגיד לי מה אתה דפוק בראש רקישי לא מתאבק כי הוא פצוע בינואר משהו כזה אתה תראה אותו יש לו חוזה הוא רק פצוע ומה אתה אומר שהוא לא מתאבק יותר מה זה יותר הוא יחזור הוא חוזר עוד כמה חודשים

Sid

New member
ל-UNDERTAKER/STING

תגידו לי צריך לעשות פה שיעורי האבקות לאנשים או מה? סטינג בחיים לא היה בWWF בשום תפקיד חוץ מזה אנדרטייקר גבוה ממנו במשהו כמו 15 ס"מ ופעם אחרונה שאני אומר את זה אנדרטייקר היה ונשאר מארק קאלאוויי לכל אורך השנים ודי!! אני לא יגיד את זה עוד פעם

wwftapes

New member
אני לא אהבל כמוהם אבל

תזכירו לי מי זה אדי קסלר?משהו כזה...

wwftapes

New member
אני לא שם עליך פס

אם אתה לא רוצה לענות בצורה רצינית, אל תענה בכלל

deathcaster

New member
אתה צודק סליחה

אדי קסלר הוא אחיהם השישי של חמשת האחים לבית דאדלי ובאמת היו 5 אני לא צוחק

למטומטם שהתחיל עם ההודעה המפגרת

סטינג לא יכול להיות undertaker מכיוון שהאנדרטייקר אף פעם לא היתחלף הוא תמיד נשאר אותו אחד הוא נראה לי התחיל להתאבק ב wwf ב1990 וסטינג התחיל להתאבק ב1990 ב wcw אז תפסיק סתם לרשום הודעות מפגרות כי אם באמת הייתה מבין בהאיבקות אז לא הייתה רושם הודעה מטומטמת כזאת שסטינג התחיל להתאבק ב wcw הוא הייה עם שיער קצוץ וציבעוני הוא היה לובש בגדים מוזרים כאלה

deathcaster

New member
האמת על 2 האנרטייקרים

אנדרטייקר הוא אכן סטינג המזויף שהיה נשוי לשושנה ארבלי אלמוזנינו ובסוף הקדנציה שלה הוא נכנס לדיכאון והתאסלם שמו כיום הוא abdulla the butcher למעשה היו 76 אנשים שגילמו את אנדרטייקר והיום הם יצאו לפנסיה מוקדמת תודות לעמיר ה"שפם" פרץ וינס מקמהון הוא בעצם אישה ואולטימט וורייר היה נשוי לו בם בם ביגלו נשוי לסטפני בחיים וסטפני היא האמא של ת´ורן ורידג´ ושונאת את ברוק ברוק היא אחותה של לונה ואשון הסקסית שנשואה בחיים לויקטור ניומן אני יכול להמשיך בידיעה שמחצית מחברי הפורום יאמינו לי נכון ?

למעלה