זה לא מתכון. זו תחושת בטן.
סטייק טוב, אפילו פשוט — עם ביצת עין מעל.
החלמון נשפך, נספג בבשר, והביס הראשון מרגיש כמו משהו שאסור להגיד עליו אלוהי, אבל אין מילה אחרת.


לא צריך תיבול מסובך.
לא מרינדות.
רק מלח, פלפל, מחבת רותחת וביצה טרייה.
סטייק בינוני-עשוי, לא יבש.
ביצה רכה, שהצהוב עוד רועד קצת.
זה הכול.


עשיתי את זה במקרה. נשאר לי סטייק ממוצ"ש וביצה אחת בודדת.
לא חשבתי יותר מדי – והטעם הרגיש כמו משהו שצריך לחזור אליו כל שבוע.


נסו את זה פעם אחת. אפילו בלי תוספת בצד.


עוד מחשבות קצרות כאלה, וגם מתכונים אישיים פשוטים –
תמצאו אצלי בבלוג:
yossi-elad-sabag.blogspot.com
 

אבי בן 1231

Well-known member
זה לא מתכון. זו תחושת בטן.
סטייק טוב, אפילו פשוט — עם ביצת עין מעל.
החלמון נשפך, נספג בבשר, והביס הראשון מרגיש כמו משהו שאסור להגיד עליו אלוהי, אבל אין מילה אחרת.


לא צריך תיבול מסובך.
לא מרינדות.
רק מלח, פלפל, מחבת רותחת וביצה טרייה.
סטייק בינוני-עשוי, לא יבש.
ביצה רכה, שהצהוב עוד רועד קצת.
זה הכול.


עשיתי את זה במקרה. נשאר לי סטייק ממוצ"ש וביצה אחת בודדת.
לא חשבתי יותר מדי – והטעם הרגיש כמו משהו שצריך לחזור אליו כל שבוע.


נסו את זה פעם אחת. אפילו בלי תוספת בצד.


עוד מחשבות קצרות כאלה, וגם מתכונים אישיים פשוטים –
תמצאו אצלי בבלוג:
yossi-elad-sabag.blogspot.com
הארגנטינאים יוצקים על זה מעט חומץ!!
 
אני חותך את הסטייק לרצועות דקות, מטגן עם בצל ופלפל שחור גס,
ורק אז מניח ביצת עין רכה מעל – אחלה טוויסט.
 
למעלה