סטייל מדהים

De-Panther

New member
אני אוהב סל שיידינג../images/Emo9.gif ולמרות שאני לא אוהב את

סגנון הציור שהם משתמשים בו במשחק הזה(אני מתכוון הצביעה וצורת ההצללות) הם עשו את זה כל כך יפה כאן גם במשחק של הסימפסונס עשו שימוש יפה בסל שיידינג מעניין אם גם המשחק ירוץ מהר כמו שהסרטון הזה רץ

freak2100

New member
אוף, המחשב שלי לא מסוגל להריץ

אפילו את הסרט...
מחר אני אפרמט... בכל מקרה, נראה טוב, מהפריימים שכן הצלחתי לראות (פה ושם...)

sandbird4

New member
מה הקשר לפירמוט?

המחשב העתיק שלי בן ה-5 שנים הראה את הסרט מצויין, והוא פורמט לפני 5 שנים בפעם הראשונה וגם האחרונה. אתה פשוט צריך קודק מתאים של QT. תוריד את QT LITE (תעשה חיפוש בגוגל) ואתה מסודר.

freak2100

New member
קודם כל...

המחשב שלי כבר בן 7 דבר שני, אני צריך לפרמט אותו בגלל המון בעיות... זה לא שיש לי הרבה תוכנות שפועלות ברקע ואני צריך להפטר מהן, אני לא כזה. פשוט התקנתי לא מזמן איזה תוכנה של מייקרוסופט והיא דפקה לי את המחשב, ושום דבר עכשיו לא עובד כמו שצריך...

sandbird4

New member
זה אמור להיות משחק? לא ראיתי שום משחק פה

מדהים שבימינו שכבר אין משחקיות במשחקים אז אפילו כבר לא מראים דוגמא של משחקיות (כי כבר אין). אחלה סרט ואחלה גרפיקה אבל איפה המשחק פה? למה אין שם דוגמא של המשחק עצמו ולא סירטוני המעבר, או מה שזה לא יהיה?

De-Panther

New member
אני מניח שזה רק טריילר וסרטון גיימפליי יבוא..

יותר מאוחר בדרך כלל מחלקים את הדברים האלה היום

Reilak

New member
מגניב!!

סגנון ממש יפה, כמו דפי ציור, אהבתי אבל חבל שלא לא נראה יותר מצוייר/מצועצע. כי זה נראה כמו הגרפיקה התלת מימדית של פיינל פנטזי (החדשים כמובן, 10 ומעלה) עם הטכנולוגיה של ה cel shading - פשוט אני מעדיף את זה יותר מצועצע
.

למעלה