סטייל!(חשוב)

Raz muska

New member
סטייל!(חשוב)

רובכם מגיבים פה להודעות בטענה שאין לאנשים סטייל,אז בוא אני יגיד לכם משהו אתם מפגרים!אתם חושבים שסטייל זה איך בנאדם מתלבש אז אתם טועים ! כי סטייל זה בכלל איך אתה מביא את התרגיל,איך אתה מתקופף,איך אתה מביא את התנועה,איזה גובהה אתה עולה,איזה קא´טש יש לך והכי חשוב(לדעתי)זה הנחיתה.אתם קפצתם על קי´צי מולן כמו חבורה של בהמות שאין לו סטייל ואתם בכלל לא יודעים מה זה! - עם אני יביא תמונה שלי הכי מכוערת בעולם עים בגדי סקט הכי יפים שיש(נעלים,חולצה,כובע,מכנסים-בקיצור הכל)אתם תגידו שיש לי סטייל! תגידו דברים שאתם מבינים ,אתם סתם יוצאים מטומטמים!

xflil

New member
נראה לי שפעם ראשונה אני באמת

מסכים איתך ואפשר לראות סטייל גם סתם על נסיעה, לא רק תרגיל ואולי כבר אומר הכל יש לי חבר, שכשהוא עושה אולי.... הוא נראה כמו גוש חרא שעולה עם חרא...... אין לו תנועות חדות, הוא מגושםםםםם! הוא בחיים לא יהיה סקייטר!

fentoozler

New member
ממממ אתה ממש צודק בקשר

לזה שאומרים לאנשים שאין להם ססטייל בגלל איך שהם לבושים אבל בל קשר לסטייל אני לא אוהב לראות סקייטרים שנוסעים עם בגד ים ונעלי דיאדורה (ערסקייטרים) כמו הרבה אנשים פה

xflil

New member
למזלי אני לא כזה

יש לי הרבה סטייל בלבוש... הקטע הוא שאני לא עושה את זה כי אחרים מתלבשים בביצפר שלי ככה (אף אחד לא מתלבש ככה חוץ מאלי) ולא כי אני חושב שבשביל להיות סקייטר צריך שיהיה לך באגי וחולצה מגניבה... ואני לא נוסע עם כובע אגב אני שונא את זה..... בקיצור אני נוסע ככה כי אני אוהב את הסגנון וזה אגב מאו נוח ללכת עם המכנסיים עד הביצים (רציני...... יש רוח, זה נחמד כזה)

xflil

New member
תקרא את ההודעה שלי פעמיים

כתבתי שזה נוח לי!

pipline MASTER

New member
בואנה אתה פשוט אידיוט!!

מה הקשר למה שאנשים לובשים- "בגד ים ונעלי דיאדורה" אתה פשוט טמבל. מה הקשר בכלל?????!!!!

Starwindov

New member
סטייל..

נראה לי שכל מי נוסע פחות משנה אין הרבה סיכויי שיהייה לו סטייל.. לוקח זמן לפתח סטייל משלך. אהבתי את הסטייל רכיבה של איזה יפאני שראיתי סאיזה סרטון.. נוסע כמו זומבי.. תנועות אדישות כאלה.. ממש מגניב!

Raz muska

New member
סטארוינדוב

זה לא כל כך נכון מה שאתה אומר-נכון חלקית. יש כאלה שפשוט נולדים לזה(להיות תותחים...) ומקבלים סטייל ויש כאלה שגם מקבלים את זה ואין להם סטייל...ויש את מה שאתה אמרת שזה הרוב -שהם מתחילים לסוע ולנחות מגעיל אבל אחרי כמה זמן הם מבינים את הקטע ומביאים סטייל בן זונה! תחשוב למשל צא´ד פרנאנדס-איזה תותח ואיזה סטייל! פשוט נולד לזה....

FreekStyler

New member
חבר´ה חבר´ה.. מזל שיש אותי

מה הפירוש באנגלית למילה סטייל? נכון.. הפירוש הוא סגנון... אחד "שיש עליו סטייל" זה סטייליסט.. וסטייליסט זה אחד "שיש לו סגנון" כאילו סוג מיוחד ויפה (אל תתייחסו למה שכתבתי פה) לדוגמא השם שלי זה FreekStyler א. לא אני נתתי לעצמי ת´שם ב. מה הפירוש של השם? "סגנון שונה". ואני לא יודע לסוע כל כך על סקייט (לסוע אני יודע.. לקפוץ לא
).. ובכל זאת אלה שרואים אותי נוסע אומרים "שיש עלי סטייל" למה? בגלל הצורה שהגוף שלו "מונח" על הסקייטבורד.. ואיך שאני זז ובקיצור אני מתלהב.. וכן.. בעולמו אחד שיש לו סטייל זה אחד שיודע להתלבש.. הוא לא חייב להיות שרירים, חנון או דב.. העיקר שהוא יודע להתלבש יפה, זה סטייל... GOT IT? כי באמת.. מי שילבש בגד ים ונעלי דיאדורה ואלוף בסקייטבורד אין לו סטייל.. כי הוא מתלבש כמו לוך, כמו איזה דביל.. אבל אחד שמתחיל לסוע על סקייטבורד ומתלבש יפה.. מכנסים רחבים חולצת זירו וכובע בירדהאוס (טוב שיהיה זירו שוב) אז זה אחד שיש לו סטייל.. נ.ב. להזכירכם, סטייל זה המצאה של אנשי האופנה.. אז תחשבו קצת (במקרה אני אוהב אופנה ומתעסק לא קצת באופנה) מה זה אופנה? (ולא אפונה)

Raz muska

New member
לפריק סטייל

יש הבדל בין סטייל של סקטבורד לבין סטיל של לבוש(סטייליסט) לא צריך להיות גאון בשביל להבין את ההבדל הזה,כנראה שלא קראת גם כן טוב את ההודעה שלי כי רשמתי מה זה בדיוק סטייל. ואמרת משפט ממש מפגר ושמעצבן אותי אישית "מי שילבש בגד ים ונעלי דיאדורה ואלוף בסקטבורד אין לו סטייל" אז אני יגיד לך שאני מתלבש ככה לפעמים בשסן ויש לי סטייל שלא ראוה את שלך ממטר,אתה סתם רשמת דף של זיוני מוח!

Chomp on this

New member
יש ויש...

נכון, יש את הסטייל של הלבוש, כאלה עם מכנסיים רחבים וכל זה, אבל זה רק כדי לתת את התחושה, או סתם להשוויץ..... אבל עדיין, אם לבן אדם שמתלבש בסטייל אין אפילו טיפת סטייל בסקט הוא פשוט פוזר... ילד מפגר שחושב שאם הוא יתלבש יפה יחשבו שהוא טוב.... סטייל בסקט זה בעצם הכל. אם יש לך את זה, הכל בא לך בקלות, אבל אם אין לך את זה זה פשוט מכוער, ממש ממש מכוער ולא משנה מה הוא יעשה זה לא ילהיב.......... אין אי אפשר להסביר את זה, זה פשוט ככה!

אור ב

New member
הצעה....

אתם לא יודעים איך זה נראה.... אתם צריכים פעם אחת להיפגש כוווולם ופשוט ללכת מכות ולקרוע אחד לשני ת´צורה.... זה הפורום הכי עצבני שאני מכיר.... כל אחד פה מתפרץ כאילו מה.. לא משנה אם אתם אוהבים את זה אנג´וי

kichi mullen

New member
מה אתם מפגרים????

לא זייפתי שום תמונה והגאפ שזה הדבר היחיד שבאמת לא נחתתי אז סתם העלתי תתמונה אבל סך הכול העליתי לכאן תמונות שלי ואתם ישר מתחילים לפתוח בשירשור של 10000 הודעות אז תרגעו קצת אין לי בעיה עם אלה שחשבו שהתמונות הם חרא ואלה שחשבו שהתמונות יפות אבל מה אתם מתחילים להשתגע כמו לא יודע מה?..

למעלה