סטיווי וונדר

da^Lord

New member
סטיווי וונדר

מה השירים הכי מומלצים? ואני לא מתכוון לקלאסיים הממוסחרים שלו (סתם סתם).. אני מתכוון לשירים שהם יותר קרובים לסול ר&ב.. לדוגמא how come,how long

DJ$upreme

New member
אין שירים מומלצים

יש אלבומים מומלצים והם: כולם. ויותר מכולם, בעיקר מומלצים לטעמי Innervisions, Fulfilingness´ first finale, וכמובן Songs in the key of life. ומהיותר מאוחרים, האלבום האחרון שהוציא, Conversation Peace, הוא נפלא, הפסקול לסרט jungle Fever נהדר, ועוד ועוד.

בועית

New member
יש לי משהו טוב

פשוט מ ע ו ל ה שלו - תזכיר לי אני אתן לך את הדיסק.

theAMP

New member
talking book

אלבום מוצלח מאד, במיוחד יצירת המופת superstition וכמובן songs in the key of life אחד האלבומים המוצלחים של המאה

yaya_haim

New member
לעיניין אמ סי סולר

כל הדיסקים שלו מעולים, אבל ממש מעולים ממולץ במיוחד prose combat וגם האלבום של ההופעות החיות שזה לדעתי האלבום הראפ הכי מושלם שיש, פשוט מדהים, וקוראים לו le tour de la question יש גם את paradisiaque והדיסק החדש le 5em as, תבדוק גם את שאר האלבומים שלו, בקיצור כולם ירון (רוז) אימפלה

sharp^

New member
Prose Combat

אלבום נחמד אבל לא אלבום כדי להכיר בו את סולאר...

yaya_haim

New member
זה שונה

לדעתי זהו האלבום הכי טוב בגלל שאני מדבר צרפתית ואני מבין את מה שהוא שר וזה לדעתי אלבום מופת ממש עצום לגיטימי אבל ריון (רוז) אימפלה

kodgirl

New member
אני מתה על סטיבי וונר אבל הכי אני א

והבת זה לראות את ההוא מ"של מי השורה הזאת בכלל?" מחקה אותו....

RunNGun

New member
ויין בריידי...

הגדול מכולם, מספר 1 "של מי השורה" בכלל שולטת PEACE RunNGun נ.ב. אגב שמעתם?? הוכחה רשמית שבן-לאדן הוא אדום... הוא אוהד ארסנל!!! עם שם כמו ארסנל אני לא מתפלא... יאללה ביתר

kodgirl

New member
יש לי את how come how long

בהופעה חיה (לא בקליף באודיו פייל), אני לא מרשה לך להפסיג את זה גש אלי באיי סי ואני ישלח לך.

למעלה