סטיגמות

boazgilad

New member
סטיגמות

בשירשור זה כל אחד מוזמן לכתוב סטיגמות עליו ושמות חיבה ולמה קוראים לו ככה?

boazgilad

New member
אני אתחיל

אז ככה בשנתיים האחרונות קוראים לי החבר'ה בנעורים בוצ'צ'י, השם בא מהסרט בוצ'צ'י (שאני בחיים שלי לא ראיתי)הם טוענים שאני דומה אליו:-S, בעבר קראו לי סרוך, וחומי(בגלל שתמיד הייתי הכי גבוהה ואני חום) אממ זהו נראה לי.

Angel On Earth

New member
זה "שם חיבה" שדי עבר חוץ מאחת שקורא

שקוראת לי ככה עד היום. "השם חיבה" הזה הוא ליבי. כשהייתי בכיתה ו' שיחקתי בהצגת סיום מישהי שקוראים לה ליבי ובכיתה ז' כולם קראו לי ככה.. עכשיו אני ב-ט' אבל עד היום יש מישהי שקוראת לי ככה. אני חייבת לציין שאני שונאת את השם הזה!

boazgilad

New member
למה שונאת? ליבי זה שם חמוד

מה השם חיבה האהוב עליך?

נתחיל?

חצי מהשכבה קוראת לי "קיבוצניקית" כי לצערי אני הקיבוצניקית היחידה בשכבה ואין שום אפשרות להתבלבל.. וכמובן בגלל שאני קיבוצניקית יש אנשים שלא מכירים אותי וחושבים שאני נותנת
אמממ חברות קוראות לי ג'ינקס, שזה מזל רע, נחשו למה
וגמדונת, בגלל הגובה...

החבר'ה קוראים לי בלבל

כולם יודעים שנאי לא מעשנת או שותה או סמים.. מכאן שכולם חושבים שאני ילדה טובה וזה (מה שאני כן.. בערך)

וואי יש לי 20 אלף שמות חיבה

כל אחד המציא לי שם חיבה! בכל אופן... יש סיטגמות עצומות עלי: פאקצה ממורמרת המונית ועוד ועוד ועוד

MsUnderstood

New member
טוב...

ככה... יש דנוש שלא הרבה קוראים לי ככה...האקס היה אומר ככה ועוד איזה אדם או שניים דנדוש זה שמור לידיד טוב שלי בעז קורא לי דונה משום מה וגם הילדים בעבודה מידי פעם קוראים לי דונה...או חנה(שם של עוד מישי שעובדת איתי) ויש את השם שהחבר הכי טוב שלי קורא לי ככה,אבל זה לא לפה,גם לא הסיבה

AtOmIcBoMb

New member
חחח

תמיד אמרתי שיליד ג'-ד' של היום הם הכי טיפשים לקרוא לך חנה?? מה ניסגר איתם?

MsUnderstood

New member
גם ילדי ה'-ד' והמדריכים קוראים לי

חנה... זה בגלל חנה ודנה...ובגלל שאנחנו המון יחד..

למעלה