סטיגמות
Y yaya87 New member 5/11/07 #11 חכה... נראה לי שיש עוד כמה דברים שאם אני אגיד לך אתה תתפחלץ... אבל איזה יופי שהכל מאהבה... כולל כל המכות...
חכה... נראה לי שיש עוד כמה דברים שאם אני אגיד לך אתה תתפחלץ... אבל איזה יופי שהכל מאהבה... כולל כל המכות...
R Reznik New member 5/11/07 #12 את מוזמנת להגיד, אבל לא פה../images/Emo3.gif שלא יתחילו לחשוב דברים עלינו בפורום
Y yaya87 New member 5/11/07 #13 זה בסדר... אני בטוחה שעלייך כבר חושבים כל מיני דברים... (שוב,זה הכל מאהבה....) אותי פשוט עוד לא מכירים ולא יודעים מי אני בכלל....
זה בסדר... אני בטוחה שעלייך כבר חושבים כל מיני דברים... (שוב,זה הכל מאהבה....) אותי פשוט עוד לא מכירים ולא יודעים מי אני בכלל....
א איתי בל New member 5/11/07 #7 רוסי מקולקל זו לא סטיגמה רוסי שיכור..זה סטיגמה רוסי מאפיונר זו סטיגמה רוסי מתדלק/קופאי זו סטיגמה מקולקל...זה בקושי קללה
רוסי מקולקל זו לא סטיגמה רוסי שיכור..זה סטיגמה רוסי מאפיונר זו סטיגמה רוסי מתדלק/קופאי זו סטיגמה מקולקל...זה בקושי קללה
Y yaya87 New member 5/11/07 #9 אבל.... אני גם חלקית רוסייה ככה שאני לא יכול להגיד את כל הדברים האלו... אבל...אני כן יכולה להגיד שהוא מקולקל!
אבל.... אני גם חלקית רוסייה ככה שאני לא יכול להגיד את כל הדברים האלו... אבל...אני כן יכולה להגיד שהוא מקולקל!
א איתי בל New member 6/11/07 #14 בתור רוסי אני דווקא מקלקל אותם רבות ומכיוון שאני רוסי זה גם לא נקרא גזענות כך שבכלל הרווחנו