סטיב הבטיח ולכן:

stivenz

New member
יועצת? ח´ברה? לאן נעלמו כולם??

אף אחד לא קם להעיר הערות על התמונות?! היועצת לא רוצה להגיש מועמדות לאימוץ הסטיב?(כאח לדניאל פ.?) ולשאלה לא קשורה- מישהו מבין פה בנבכי משאבת המים של הסוזוקי TSW??? אם כן- יש לי כמה שאלות... ו... ח´ברה- הפורום ממש ישן בימים האחרונים.. סטיב שמוסר- י-א-ל-ל-ה ב-ל-א-ג-ן!!!!!!!!!!!!!!!! לכול אוכלי העפר!!

היועצת קמה ! אבל לא להעיר הערות

מה פתאום הערות , היועצת רק התעוררה . "...היועצת לא רוצהלהגישמועמדות לאימוץ הסטיב?(כאח לדניאל פ.?) כולכם ילדי! הסטיב מודע לתשלום האימוץ?! היועצת מראה לך סטיב ילדי ( מועמד לאימוץ - עד שלא יעמוד על האופנוע- אין סיכוי)את דניאל פ. ("שלה ורק שלה") ביום לימודים. לא לטעות סטיב מחמלי , ד.פ הקטון זה ההוא שמסתכל.

stivenz

New member
אני לא!!! אין מצב שאני יושב..

אני אומר לכם- הזווית צילום מטעה.. והעמידה היא סמלית בלבד(להזכירכם- זו תמונה שצולמה בערך שבוע אחרי שקניתי את סטיב...) (אולי בתמונה אחת אני חצי יושב...- מתפשר ומודה...) אבל השתנתי... אני לא כזה.. באמת.. ציוד מגן?! נכון.. אין לי ... כי זה יקר.. מאד יקר.. ונכון- על חיים לא מתחשבנים.. אבל זה לא שיש לי ואני חוסך... זה פשוט - אין לי... כמובן שהיום כבר יש לי מעיל, נעליים(לא מגפי רכיבה עדיין אבל אני משקה ומקווה שיגדלו...), וכפפות.. וגם קסדה יותר טובה... אני אוגר לי ציוד לאט לאט.. מה לעשות? לא לכולם יש וואחד ממון להתחיל ממנו.. מי שמתחיל בלי כלום ואוגר ציוד לאטלאט יודע להעריך את כל מה שעבד בשבילו... ויועצת- לא רוצה לאמץ? לא צריך...
אחר כך כשתשמעי את השם "סטיב" מפי חליל ברגע של קריינות סקסית על מירוץ- אל תבואי להתחרט... כל זאת ועוד- בחברוווות(שאף אחד לא יתפוס לי פה ברצינות הא?- סטיב עשוי מ85% הומור...) סטיב.. שהתברר לו שסט אטמים למשאבת מים + ציר המשאבה(חייבים להחליף הכל קומפלט- אמר המוסכניק) עולה 300 שקל בערך...?! נראה הגיוני????????
לכולם..

סטיבנסון?!

אין מצב שהיועצת מתחרטת...לפעמים היא מתחרעת...אבל זה מותר לה , היא קשישונת חביבה (לפחות לעצמה...
) היועצת מאחלת , או אומרת כך: במידה וסטיבנסון , יוכרז בקולו הרדיופוני (?!) והמלטף של ח. - ומתי שזה יקרה , היועצת תחוש חובה להתרגש ,והיא תהיה הראשונה לחשוף את אגודלה... ועד אז...שמה אחד על החשבון

stivenz

New member
אחד על החשבון נרשם..

סטיב מצידו הרוויח גם אגודל וגם כינוי חדש ("סטיבנסון") מהיועצת.. אין מאושר ממנו כרגע.. וסטיב בתמורה שולח ליועצת
גדולים גדולים.. וגם נשיקה ליועצת הקשישה(אבל בלחי).. סטיב. חותם את השרשור..

למעלה