סטיב הבטיח ולכן:

stivenz

New member
סטיב הבטיח ולכן:

תמותיו של הטיאס של סטיב עברו דיאטה אצל "חולה" במחשב.. הוא הוסיף גם כיתוביות ליופי... והסתיר את המספר.. מקסמקס- הצץ והרגע!

stivenz

New member
ממה רטוב?

הדובון רטוב? כולל הפרווה? (חלום רטוב לא נחשב!)

stivenz

New member
ת-ג-י-ד ל-י... מאיפה מים יא באבא?

מהגשם? נו באמת... תן ציון לקפיצות... סטיב-

לכל המאמינים ברכות

לשאלתכם היום אני והאב חליל לצערינו עובדים לטובת האתר ראשית הטיול הדו יומי שיוצא ביום שבת כולל 14 משתתפים ! דבר נוסף סגירת קבוצת המירוצים 15 רוכבים !! ואחרון חביב עינייני העמותה לרוב כולל העלון הראשון לדפוס שיוצא היום ו...נשאר לנו חצי שעה ביום להתפרנס לאכול אז סליחה עם היום אנו מ-ש-ע-מ-מ-י-ם
קולרגול ( הולך לאכול ארוחת בוקר היום סוף סוף )

העבודה נעשתה על ידי אגב ../images/Emo13.gif סטיב

ביקש לעשות לתמונות דיאטה הם היום מעל ל 500קיי אז לקחתי יוזמה והצעתי לו להרביץ כמה כתוביות עם השם שלו והצעתי לו לעשות כמה אפקטים לתמונה האחרונה אז עשיתי לתמונה האחרונה אפקטים כבדים כמו שצריך,הוא לא רצה שאני יעשה בכל התמונות יחשבו שזה לא אמיתי,אז רק אחת שיפצרתי . קרדיט לחולה תודה רבה

stivenz

New member
קולרגול-קרדיט לחולה....וסבאח אל חיר

אף אחת מהתמונות היא לא בישיבה.. יש אחת שנראת כאלו, אבל בגלל הזוית צילום העמידה נראת ישיבה..(עמידה עם ברכיים מכופפות..) אם הייתי נוחת בישיבה מקפיצות כאלה ביום היה לי קול צפצפני והייתי רק יכול לחלום על ילדים בעתיד....
וחוץ מזה- הייתי צעיר ותמים(בחופש הגדול) וחליל עוד לא פרסם את הפרק "קפיצות" במכללה...
כך או כך- יש עתיד לסטיב? מה אומרת היועצת? אולי תאמץ היועצת גם את סטיב בנוסף לדניאל פ.??? ושוב- ח"ח עצבני ל @חולה שטח@ שלקח יוזמה ועשה לי תמונות דיאט... והוסיף גם עיצובים מרהיבים.. סטיב שעכשיו הולך לבית ספר...

אלון DRZ

New member
למה בישיבה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למה עם פיג´מה???? אין ציוד שטח ??? איך אתה מעיז לשים כאן תמונות כאלה. אני לא יודע כמה החיים חשובים לך אבל בזה שאתה רוכב ללא ציוד מגן אתה מסכן את עצמך. אם לא קרה לך כלום עד עכשיו אז אני מציע לך להפסיק לרכב כך... אלון. מקווה שתבין את הרמז.

למעלה