סטיבן אדאמס

סטיבן אדאמס

ושוב אני , בתור אוהד OKC , חוזר לסטיבן אדאמס ותוהה איך זה מסתדר שברוקס הוא כביכול "מאמן" לשחקנים צעירים , וסטיבן אדאמס לא פורץ את הממוצע לדאבל פיגרס.
השיא הגיע במשחק היום . סטיבי אדאמס לוקח 20 {!!!} ריבאונדים וקולע 6 נקודות בלבד כשהוא מקבל 7 זריקות מהשדה וזורק עוד פעם אחת מהעונשין . ואני לא יודע מה איתכם אבל אדאמס כבר לא נראה לי השחקן המוגבל התקפית שהוא היה . היום בתקציר שמתי לב לקצת מהלכי פיק נ' רול שלו סטיבן אדאמס במשחק היום , ונראה לי שאם אני אחפש בתקצירים נוספים אני אמצא עוד {יכול להיות נושא לדיון פעם , כדאי לבדוק?}.
לדוגמה בתקציר היום,
ב-1:37 יש את התרגיל הראשון {שימו לב לחסימות של אדאמס , הראשונה לדוראנט , השניה לווסטברוק}.
ב-2:11 החסימה השנייה שמשחררת את דוראנט לזריקה.
ושימו לב לאדאמס והחסימה שלו במהלך האחרון.

אז מה יהיה אנשים?האם כל עוד ברוקס יישאר ב-OKC , לא רק שדוראנט לא יזכה באליפות , גם סנטר העתיד של הקבוצה הזו לא ייתפתח לאן שהוא יכול להגיע?

נ.ב
אם OKC לא יגיעו לפלייאוף ויצליחו לשמור על הבחירת לוטרי שלהם , השחקן שצפויי ליפול שם הוא ד'אנג'לו ראסל , השוטינג גארד המוכשר ביותר בדראפט הקרוב . הוא ישלים להם חמישייה של שחקנים שנבחרו בדראפט ע"י הקבוצה . {אני מזמין את המשתמש פושקאש לכתוב עליו איזה דו"ח סקאוטינג על הבחור , יש פה שחקן רציני ביותר}.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא רואה תסריט שהם לא מגיעים לפלייאוף

אלה אם דורנאט או ווסטברוק יחליטו להפצע שוב.
כשהם בריאים הם עדיפים בהרבה על פיניקס שמתחרה בהם על הכרטיס השמיני ואין שום סיבה שפיניקס תהיה בפלייאוף ואוקלהומה לא.
&nbsp
אההה וברוקס לא מאמן, מעבר לזה אין לי מה להרחיב על סוגית סטיבן אדמס.
אולי עם מאמן אחר הוא באמת יפרוץ.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יש את הסיבה הקטנה שפיניקס מובילים באיזה 4 משחקים

ואוקלהומה לא משחקים כזה נהדר העונה. גם כשהסגל היה מלא.

billc

New member
לא סובל את השחקן הזה, אולי השחקן הכי מלוכלך בNBA

יום אחד מישהו יתן לו פיצוץ שהוא לא יחזור מזה, נקווה שלפני שהוא יחתום על חוזה המשך

יש בו משהו באמת מעצבן

לפעמים קשה להסביר אפילו, הוא כביכול מרים את הידיים לאוויר להראות שהוא לא עושה כלום אבל עדיין מעצבן ברמה מטורפת.
&nbsp

billc

New member
רמאי חבל על הזמן, אתמול הוא רכב על הגב של ביל בראדלי

ואז פתאום הוא מחזיק את הירך שלו כאילו נפצע למרות שלא נראה שהיתה באמת נפילה רצינית על הירך,
שחקן שחקן מבחינת תאטרון

גם מאנו ג'ינובלי הוא כזה

ואני מניח שאותו אתה כן אוהב.
אני לא אומר לך כמובן את מי לאהוב ואת מי לשנוא, אבל מה הסיבה שאת אדאמס אתה לא סובל ואת ג'ינובילי אתה כן סובל (שוב הנחה שלי יכול להיות שהיא מוטעית)

billc

New member
אני לא אוהב את מנו, למרות שאני מעריך אותו מבחינת שחקן

אבל יש הבדל משחקן שמשחק אותה פצוע אבל לא מזיק כמו מנו וסטיבנסון (ששוב אני לא אוהב אותם או כל פלופר אחר)
לבין שחקן שמכאיב לך, שם לך מרפקים, לא נותן לך לקפוץ, רוכב עלייך ואז משחק אותה נפגע.

אני חולה על השחקן הזה . הוא נהיה יקירי ב-OKC

וביחד עם מיץ' מקגארי ואיבקה , יווצר הקו הכי מלוכלך ומפחיד בליגה הזו . מי שנכנס לשם יוצא חצי חי.

ידעתי את זה כבר

ואתה יודע איזה סיבה עיקרית גרמה לו לזה?
פציעות . ואם פרקינס באמת יעבור בטרייד הקרוב אני יותר מאשמח {גם אם ברוק לופז יגיע , כי לופז יפצע ושאר הדקות ילכו לאדאמס , איבקה ומקגארי}

rapgamer4ever

New member
לא.. הסיבה העיקרית היא שהוא לא שחקן רוטציה

רוטציית הגבוהים של אוקלהומה כוללת את אדאמס ואיבאקה בחמישייה, פרקינס וקוליסון מהספסל ולפעמים דוראנט שנותן דקות ב-4.
לא תמיד יש מספיק דקות לקוליסון, בטח שאין לשחקנים ה-14 וה-15 בסגל כמו מקגארי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פעם ראשונה שאני רואה מישהו

שרוצה ששחקן מסויים יגיע לקבוצה מסויימת כי הוא יפצע וזה יתן דקות לאחרים.
&nbsp
אחת ההודעות היותר הזויות שיצא לי לקרוא

ofer1732

New member
מוקדם מדי בשביל להניח שמגארי שחקן NBA

בטח ובטח אחד איכותי, יש לו פוטנציאל אבל בואו נראה אותו קודם משחק (ונשאר בריא) לפני שנתחיל להרעיף עליו שבחים.

ofer1732

New member
גיא פניני של ה-NBA

הוא שחקן מלוכלך ופרובוקטור, מה שעוזר כמובן לקבוצה שלו כי זה מתסכל ומעצבן שחקנים יריבים לפעמים עד כדי הרחקה.
בכל מקרה מעבר לעניין של פיתוח צעירים אדאמס הוא הסנטר הכי טוב בקבוצה ואין ספק שהוא צריך לשחק אבל סקוט ברוקס מאוהב בפרקינס וכל פעם שנראה שסוף סוף הוא הופך את אדאמס לסנטר העיקרי שלו פרקניס פתאום מקבל 30 דקות ואדאמס חוזר ל13-15 דקות.

ofer1732

New member
אגב ההתעקשות הזאת של ברוקס על פרקינס כבר עלתה לOKC באליפות

לפני כמה שנים בגמר מול מיאמי (בו אוקסי נחשבה לפייבוריטית) ברוקס התעקש להשאיר את פרניקס בחמישיה מול הסמול בול של מיאמי וזה כמובן התפוצץ לו בפנים.

אני לא חושב שהיה מישהו שגרם לאוקסי יותר נזק מאשר פרקינס אם משקללים את כל ההשלכות בטרייד שלו ובקרדיט שהוא מקבל (כל הכסף שהם השקיעו בו תקע את התקרה וגרם להם לוותר על הארדן וכנראה גם על כמה FA איכותיים, איבוד האליפות למיאמי, המחיר ששולם עבורו (ג'ף גרין) והפגיעה בפיתוח של אדאמס).

rapgamer4ever

New member
אני חושב שאתה קצת מגזים

כן, ברוקס משחק איתו יותר מדי אבל לא הייתי תולה את כל צרות העולם בפרקינס.
&nbsp
ספק אם אוקלהומה הייתה מנצחת את מיאמי בסדרה ביניהן גם אם פרקינס היה משחק פחות. סך הכל זה לא שלאוקלהומה היו שחקנים הרבה יותר טובים במקומו (עוד דקות לקוליסון? לספולושה?). הם הפסידו כי הם לא קיבלו תרומה משחקן התקפה שלישי- הארדן היה גרוע ואיבאקה עוד לא היה מספיק אמין מחצי מרחק.
&nbsp
אתה גם קצת עושה פה "כפל מבצעים"- אי אפשר לומר שפרקינס גם אשם בכך שאין בקבוצה את ג'ף גרין וגם אשם בכך שלא היה כסף להחתים את הארדן. הרי אם לא היה מתבצע הטרייד פרקינס-גרין אז גרין היה הופך לסיבה שאין כסף להחתים את הארדן.
חוץ מזה שהארדן לא הוחתם כי הבעלים קמצן. גם גרין במקום פרקינס לא היה משפר את ההישגים של אוקלהומה לדעתי.
&nbsp
מה פרקינס נותן לאוקלהומה? קצת קשיחות בצבע, גוף מול שחקנים ביג מן כבדים ו-picks מצוינים בהתקפה. נשמע כאילו שאני מגן על פרקינס בחרוף נפש אבל זו לא המטרה. המטרה היא לומר שהנזק השולי שפרקינס גורם בנוכחותו לא כזה גדול כמו שמציירים. כן- לקח לברוקס יותר מדי זמן להוריד אותו מהחמישייה וגם כיום לדעתי הוא מקבל יותר מדי דקות אבל לא הוא הסיבה שאוקלהומה מחוסרת אליפויות. הסיבות העיקריות הן:
- קמצנות של הבעלים
- סקוט ברוקס
- חוסר מזל של פציעות

ofer1732

New member
למה ספק שאוק' הייתה מנצחת?, הם היו פייבוריטים

זה היה ב-2012 כשלברון עדיין היה הלוזר שתמיד נחנק ברבע האחרון (וגם היה שחקן פחות טוב מאשר הלברון של שנה שעברה), הם גם היו פחות מגובשים ומתואמים מאשר ב2013 ו-2014, אוק' לעומת זאת הגיעה במומנטום עם KD וWB בשיא היכולת והארדן שכבר נהיה שחקן רציני, איבקה עדיין לא פיתח קליעה אבל לא היה ממש צורך אז וכל מה שהוא היה צריך לעשות זה לשמור, לחסום וולקחת ריב'.
אוק' הפסידה בגלל 2 דברים, כמו שציינת ההתרסקות של הארדן (אם אני זוכר נכון הוא קלע ביותר משחקים בסדרה ב-single figure מאשר ב-double figures) וההתעקשות על פרקינס שלא תרם כלום באף צד במגרש, לדעתי לולא כל אחד מהדברים האלה הם היו מנצחים.
לאן הדקות של פרקינס היו צריכות ללכת? קוליסון היה תורם יותר ממנו בסגנון המשחק הזה ואיבקה היה צריך לשחק יותר.

לגבי כפל המבצעים - צודק, טעיתי בניסוח של ההודעה הקודמת, מן הסתם אי אפשר היה גם לשמור את גרין וגם להתשמש בכסף שמתפנה מאי הבאת פרקינס, גרין כנראה לא היה משפר את ההישגים של אוק' באותה עונה כי הוא החמיץ את העונה הזאת עם בעיה בלב למרות שעדיין גם בלי לשחק עצם העובדה שלא היה לברוקס את פרקינס באותה סדרה הייתה יכולה להיחשב כשיפור.

פרקינס נותן מהדברים שאמרת אבל לא מספיק בשביל להיות שחקן חמישיה בקבוצה רצינית, הוא מסוג השחקנים שקבוצות כמו אוקלהומה משיגות בלי הרבה בעיות בקיץ עבור חוזה מינימום ומעבר לעניין הארדן והגמר של 2012 השכר העצום שהוא נעל בפיירול שלהם במשך תקופה כל כך ארוכה בדיוק כשהם אמורים להיות בשיא מנע מהם לעשות את הצעד הנוסף בשוק ה-FA בשביל לקחת אליפו(יו)ת, זאת דעתי לפחות.

למעלה