סטטיסטיקות החודש

אריה31

Member
מנהל
סטטיסטיקות החודש

249 הודעות בלבד (בחודש שעבר 460) 12 כותבים בלבד, הכמות הכי נמוכה מאז שהפורום חזר לפני שנה וחצי אני מאמין שהכמויות ישתנו בביקור של אפרת בעוד תשעה ימים
מה גם שאחרי זה יהיו לה שלוש הופעות רצופות פורומים מועדפים: יוני בלוך ולהקתו מצעדים וביקורת מוזיקה אדם למברט אירוויזיון אביתר בנאי פסנתר ופסנתרנים קרן פלס דויד ברוזה עושים שוק מוזיקה עברית ישנה וחדשה מספר הודעות: עומר 1 rechan 1 הילה 1 הגיטריסט המהולל 3 שחר 3 מיכל 9 יעל 9 אנה 14 ענבל 19 עופרית 22 בר 42 אני 77

בר דותן

New member
לא עמדתי ביעד החודש אבל הסיבות ידועות לכולכם

ביום שישי הקרוב ניגמרת הקייטנה ואנייהיה פנוי תמיד תמיד אליכם :)

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo45.gif אתה תורם הרבה לפורום בר

ולא רק אתה, גם כל החבר'ה הקבועים, אבל צריך להחזיר כמה שנעלמו ולהוסיף חדשים החודש הקרוב מבחינתי זה חודש מפתח עבור הפורום

בר דותן

New member
אני ישתדל להביא כמה שיותר אנשים ... ניתן איזה

פירסופ על ההישתתות של אפרת בפורום שאני מנהל(פורום לי בירן הרישמי)

אריה31

Member
מנהל
תודה בר

הכי חשוב יהיה לפרסם בעוד כמה ימים שאפרת תתארח בפורום ואנשים מוזמנים לשאול אותה שאלות אבל עדיין לא, רק בעוד כמה ימים

בר דותן

New member
תוד'יע לי מתי ואני יפרסם הפורום שלנו שמה מונה

יותר מ 2500 משתמשים מתוכן יש כ500 פעילים קבועים .. בוא נגיד ש5 אחוז שיגיעו אלינו זה מאוד יעזור :)

בר דותן

New member
בחודשים בטובים .. חחח

אמרתי לך את הסטטיסטיקה הכי גבוה אבל D:: כרגע יש משהו כמו 300 פעילים אנחנו עומדים על יותר מ1800 הודעות בחודש הקודם ..

אריה31

Member
מנהל
נו זה מטורף

300 פעילים בלי בירן, 13 פעילים באפרת גוש?! מה פה קורה פה

בר דותן

New member
אמ...

שמע .. הרוב שמה זה בנות .. בגילגים 14-16 ויש כמה בודדים 17...18... לא שיש תלונות .. זה אפילו בסדר גמור .. אני לא יודע מה קורה ואיך הפורום של אפרת הגיע ל 13 פעילים .. מקווה שתפוז לא עושים בעיות בעניין ..

למעלה