סטטוס גרוש +

oren165

New member
סטטוס גרוש +

מכיוון שלעולם לא חיפשתי קשר בסטטוס אחר מרווק, מעניין אותי לדעת איך זה לחפש קשר בסטטוס של צעיר, אך גרוש פלוס ילד. אני יודע שהסטנדרטים שלי יעלו ברגע שאני אחפש קשר חדש, כי אחרי נישואים כושלים, אני ארצה פרק ב', רק אם באמת אמצא את הבחורה הכי מקסימה שאני אדע שאני באמת אהיה מאושר איתה. מצד שני אני חושב, אם פעם הייתי רווק מבוקש... לאחר הגירושים אני בסטטוס של אבא עם מזונות וכל החבילה שמגיע ביחד, ואני מניח שהרבה נשים יפסלו אותי עוד לפני שיתנו לי צ'אנס בכלל. האם זה באמת ככה? האם היחידים שהיו מוכנים לקשר עמכם היו אנשים באותו סטטוס, או רווקים\ות שהיו נואשים? אני באמת מעוניין לשמוע אנשים שכבר חוו זאת, כי זה קצת מפחיד אותי. במיוחד אנשים עם ילד\ים.

תראה

היו ועוד יהיו מקרים של רווק עם גרושה וילדים או רווקה עם גרוש וילדים...אני בכל אופן חשבתי שכדאי לי להיות בקשר עם גרוש פלוס ילד בעוד אני גרושה עם ילדה. משהו זורם יותר נכון...והוא משו משו..אז... בהצלחה... בגדול אני מציעה לא לשלול ולא לפסול...

אני חושבת שההפך הוא הנכון

גרושה תעדיף גרוש עם ילד מאשר רווק שלא יודע מה זה להתחתן, להתגרש כשילד מעורב. עם גרוש יש מכנה משותף מסוים.

אתה באמת חושב שכל מערכת שהסתיימה היא כושלת?

לדעתי חלק גדול ממערכות זוגיות עד גיל 35 הם הסתיימו כי מיצו את עצמן. ברור שיש ויש. תשמע עם אישה או גבר יוצאים מנקודת הנחה שגרוש = דפוקת וכושל, אזי הם לא מבינים או לא התנסו במערכת עם בן אדם כזה. שמעתי לא פעם על התיאוריה "אני רוצה את זה נקי מטראומות קודמות" (סימן של באמא שלי איפה נולדת) כל פרידה היא טראומה שגורמת לנו ליזהר פעם הבאה ולהיות יותר אטומים לרגשות. שוני בין זוגיות רגילה לנישואים היא שבנישואים אנו מגדירים שזהו זה משהיה לנו עד סוף החיים ומשקיעים יותר. שזה מתנפץ פשוט יותר כואב ... אז אל תגדירו ותנו בכל מערכת את מה שנותנים במערכת רצינית או תפסיקו לצאת מהכלים כל פעם... בקיצור תהיו משאתם. לגבי "דבר נקי" - לדעתי אין מחיר לניסיון שצברו בני זוג בנישואים. להמציא אופניים מחדש פשוט לא חכם במילים עדינות. כמובן שמדובר ברגשות אסור להשתמש בניסיון קודם בשביל לא להפוך את הדבר הבא למה שהיה לך קודם

ליאהה

New member
היו גם רווקים שרצו קשר

רציני. אבל אותי קצת מפחיד קשר עם מישהו בסטטוס שונה ממני.

תראה, סטיגמות הן דבר קיים,

אין מה לעשות. כולם רוצים נקי וחדש ו"מושלם", בסופו של דבר החיים נפגשים עם המציאות. מי שתוותר עליך בגלל הסטטוס, אז אולי עדיף שכך.

שבוע טוב

היי בגדול לא מאמינה בסטטוס משפחתי זה לא מה שגורם לקליק ביני לבינם כמובן שיש את השיקולים שמאחורי הדברים אבל יצאתי עם רווקים שתיפקדו עם הקטנה שלי טוב יותר מגרושים עם ילדים לדעתי זה הכול עניין של קליק ראשוני ובגדול העדיפות הגדולה יותר היא כמו שאמרו כולם בסטטוס דומה לשלך כי אז קל יותר לבנות קשר כי שניכם באים מאותו עולם עם המון דברים משתופים....בכול אופן שיהיה לך בהצלחה...

שחR

New member
בשוק כמו בשוק

ערבת נישואים , נקודות לטובתך או לרעתך, ( תלוי מי מנקד) יש לך ילדים נקודות לרעתך כל שאר הנקודות זה אתה, המראה שלך, הכנסה שלך והאישיות שלך...כל אחד שיבחר את הסדר שמתאים לו. בשוק כמו בשוק, יש היצע וביקוש. אתה תגלה מאד שהביקוש גדול מן ההיצע ולכן הכל תלוי בך. תפסיק לעשות חישובים ולפחד מפסילות, יש הרבה דגים בים...וגם לך יש דג עסיסי אי שם אם תרצה ...וכמעט לכל מטרה שתבחר. על בטחון עצמי שמעת ?.

שפי אחת

New member
ברור שיש הרבה דגים בים שחR....אבל...

מי יוצא עם דג?

שחR

New member
מכיראת הדואט של טיפקס ושרית חדד

לא יודעת מה קורה לי אני רועדת חם לי קר לי כשאני איתך אני כמו דג
שירי...נו... לא יודעת מה קורה לי המילים מתבלבלות לי כשאני איתך אני כמו דג
לילה טוב, שחR

EFRATY10

New member