סטטוסים מצייצים מישהו יודע אם יש דרך לשלוח סיפור אנונימי לסטטוסים מצייצים?
A AuraMe New member 10/12/14 #1 סטטוסים מצייצים מישהו יודע אם יש דרך לשלוח סיפור אנונימי לסטטוסים מצייצים?
S shoosh2607 Member מנהל 11/12/14 #2 אני מנסה לחשוב איך אפשר לשלוח משהו אנונימי ברשת... אם את שולחת להם הודעה פרטית זה עדיין יהיה עם השם שלך. אותו דבר יקרה גם אם תשלחי מייל. אולי לשלוח להם הודעה פרטית ולבקש שיהיה אנונימי?
אני מנסה לחשוב איך אפשר לשלוח משהו אנונימי ברשת... אם את שולחת להם הודעה פרטית זה עדיין יהיה עם השם שלך. אותו דבר יקרה גם אם תשלחי מייל. אולי לשלוח להם הודעה פרטית ולבקש שיהיה אנונימי?
C ComplicatedCutie New member 11/12/14 #3 הרעיון השני שלך - צודק פשוט לשלוח בהודעה פרטית את הסיפור ולבקש שזה יהיה אנונימי.
S shoosh2607 Member מנהל 11/12/14 #5 צודקת - הם חסמו את זה אולי זה יעזור לך: http://lan2lan.co.il/contact-us
A AuraMe New member 11/12/14 #6 שאלתי שם לפני יומיים, אם אפשר לשלוח להם סיפור חשוב שאני לא מעוניינת שהשם שלי יקושר אליו. לא היתה תשובה. :-\ תודה בכל מקרה...
שאלתי שם לפני יומיים, אם אפשר לשלוח להם סיפור חשוב שאני לא מעוניינת שהשם שלי יקושר אליו. לא היתה תשובה. :-\ תודה בכל מקרה...