סטורן על האופק

Supermans girl

New member
לא הבנתי משהו

לא הבנתי למה את אומרת שבילדותו הוא סבל מסופר אגו עם תסביך נחיתות. לפי מה את קובעת את זה?

Tal_Ya_Tal

New member
כאמא../images/Emo42.gifשעושה דרך רוחנית../images/Emo41.gifמאז../images/Emo9.gif

ש'הבחור' נולד, התעמקתי בתגובותיו, התנהגויותיו והשתקפותי דרכן. כילד שידע לרשום את מספרי הטלפון של חבריו בגיל שלוש מבלי שאיש לימד אותו (מרקורי בבית 2 בגדי) והבנה גדולה בדברים טכניים, הוא היה מופתע מיכלתו להשיג הישגים בינויניים למדיי בתרגולי קריאה-כתיבה, ביחס לחבריו ויצר יחס של איבה לכל מי שניסה לעזור לו (פלוטו ב-12). כשהייתי עוברת אתו ברחוב, בעודו בעגלת ישיבה, לא פעם חלפנו על פני אנשים המשוחחים בינהם וצוחקים. הוא לתומו חשב שהבדיחה עליו והיה מנפנף לעומתם באגרופו. ואם זה לא מספיק, כל פעם, באסיפת הורים, כשהמורים התלוננו על 'אי ההשקעה שלו בלימודים' הוא כעס כשהבאתי לידיעתם את עובדת היותו הדיסלקט. הוא סירב להקלות המגיעות לו במבחנים וכו'. רק באנקורי הוא למד לקבל את הדיסלקציה שלו כמעלה. אף על פי שכל ילדותו חזרתי והטעמתי באזניו, שהוא פשוט נולד עם כלי מפותח יותר ללמידה ממרבית בני האדם. כי אם להם יש 'מכונית' לו יש 'חללית' אך בשל שיטות הלימוד המיושנות, הוא נאלץ להסיע אותה 'על כביש'
(על פי התיאוריה שלי- מרקורי בבית 2 ובגדי, מגיע לחיים כאן כבר עם כישורים מנטליים ומיומנוית שצריך לרענן. על כן, הקושי בביה"ס כמו גם שליט בית 3 על האופק ועוד סאטורן, אומר: "אני צריך להיות הכי חכם" או "אני צריך לתפוס את המקום הראשוןבכתה" כשזה לא קורה, זה גורם תסכול, ירידת ערך עצמי, דכדוך והפנמה. א-ב-ל, מאידך גיסא זה מוביל להבנות גבוהות, כאשר אני שואל:"למה זה ככה? למה כל כך קשה?" ואז אני מבין, שבעצם, חוסר הקלילות והקושי, הם משהו שאני יוצר מתוך חשדנות, מתטוך חיפוש אחר ה'CATCH' ואז אני לומד לעמוד לבד עם שתי הרגליים על הקרקע, לסמוך על העצמי ולבנות חוזק וחוסן פנימי. L&L TALYA

Johnnit

New member
אממ.....

את לא חושבת שזה קצת הורס לנתח את בנך כל כך? אף פעם אין הפתעות... כל דבר מתרצים על פי האסטרולוגיה... הוא מתנהג ככה כי הוא בכוכב זה וזה במספר זה וזה. שלא תביני אותי לא נכון...אני לא מבקרת אותך...זה פשוט מעניין אותי...

Tal_Ya_Tal

New member
ממש לא../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

קודם כל אינני מתרצת שום דבר. אלא לומדת את עצמי דרכו. ולא רק דרכו. שנית, למרות שהייתה לו מפה עוד לפני שהבאתי אותו הבייתה מבית היולדות, אינני יושבת ומסתכלת כל רגע על המפה שלו על מנת לראות איך הוא מגיב, או איך הוא מתנהג, או איך עליי להתנהג אתו. ההפך הוא הנכון. הרבה פעמים הוא בא לשאול אותי מה קורה לו עכשיו במפה ואני אומרת: "עזוב, המפה לא משתנה 'מספיק מהר' בשבילך
" א-ב-ל מנקודת הראות שאני מבינה את האסטרולוגיה, כשפה של סמלים, המלמדת אותנו על הארכיטיפים אנרגטיים העובדים בתוכנו, בתהליך של פעילות פנימית למטרה של צמיחה רוחנית. יש חשיבות רבה לזיהוי האנרגיה האב-טיפוסית איתה אנו 'עובדים' והתידדות איתה. התירוצים הם בדרך כל של האגו, המפחד להתפתח. אני מבינה את האופי האבטיפוסי של האנרגיה כחלק מן האישיות המורכבת שלי ולא 'מאשימה' את הפלנטות כ'עושות לי דברים בחיים' שאני לוקחת עליהם אחריות. ובאמת, מי שמכיר אותי יודע, שאני אסטרולוגית שאינה 'צמודה למפה'. והרבה פעמים, כשחברים מתקשרים על מנת לברר 'איפה נמצא עכשיו ה
או כל כוכב אחר-שאלה טריוויאלית לכל אסטרולוג, אני נאלצת לפתוח את ה
או את המחשב L&L TALYA

Johnnit

New member
אהההה אני מבינה....

כן באמת טעיתי... אני מבינה שיש לכם קשר מאוד מיוחד. אימרי לי...הלהקה שלו מופיעה? מתי ההופעה הבאה? ואימרי לי בבקשה, מדוע את כותבת בצורה כה מיוחדת? שמת לב שאני מתעניינת בבנך?..כי אני אוהבת אנשים כאלו מיוחדים. עם אנשים כמוהו העולם הרבה יותר מעניין, עמוק ומגוון. גם את בטח חושבת ככה....לא? זה בטח כיף שיש כזה בן בגלל זה שאלתי איזו דסלקציה יש לו בדיוק.. כלומר...במה זה מגביל אותו כי... זה לא נראה לי כאילו הוא מוגבל במשהו זה כיף לכתוב בצורה כזו.

Tal_Ya_Tal

New member
ההופעה האחרונה שלהם הייתה בברקוד

ב-30.1.2004 והיו להם ביקורות מעולות. כרגע הוא אצל אחיו בגרמניה ואינני יודעת מתי מתוכננת ההופעה הבאה א-ב-ל הוא חוזר בשבת ואפשר למצוא אותו בהייד פארק בפורום DEATH ו HEAVEY METAL כמובן. כן, הדיסלקציה שלו היא מינורית אך זו הייתה בעיה של קשר יד-עין והיות שזו דיסלקציה התפתחותית, היא לא כל כך משמעותית היום. פרט לכך, שקשה לו לקרוא כמות גדולה של טקסט וכמובן לכתוב כמות גדולה של טקסט (גם זה נפתר בעזרת המחשב כמובן). יחד עם זאת מילים מרצדות לו לפעמים והיה קשה לו מאד להתמודד עם החומר בתנ"ך. בשל הניקוד המיותר והקושי לקרוא מילים שאינן בשימוש יומיומי יחד עם זאת זה משתפר תדיר. L&L TALYA

Johnnit

New member
ביננו...מי צריך תנ"ך?!

תחת איזה כינוי הוא בפורום הבי מטאל?

Supermans girl

New member
א-הה.

הבנתי. את בטוחה שזה שבתאי שאחראי לתחרותיות הזו? ממתי שבתאי הוא תחרותי? והעקשנות הזו נראית לי כמו עקשנות של דלי מובהק
+
ועוד עם אופק עקרב עם פלוטו בעקרב- שניהם קבועים.. ודרך אגב, הרבה אנשים עם דלי מודגש נחשבים לדיסלקטים אבל בפועל הם מבריקים! ויש כזו אימרה, שבכל גאון יש חלק דיסלקטי אחרת הוא לא היה גאון.

Johnnit

New member
איזה קטע!

שתינו כתבנו בצורה שטליה כותבת בה זו ממש טלפתיה מדהימה! וואי זה ממש כיף לכתוב ככה זה כאילו מעלה את הרעיונות לכתיבה.

tangens

New member
כישרון

צריך כישרון בשביל לכתוב כל כך יפה, זה כמו פירמידות איך שהיא כותבת.

Tal_Ya_Tal

New member
סטרון בבית ראשון= כמו מארס בX

סאטורן איננו תחרותי. אך חשוב לו להוכיח את עצמו. בשל הסטנדרטים הגבוהים שהוא דורש מעצמו- הוא לא עושה לעצמו הנחות. הוא 'צריך לתת דוגמא' כי הוא סבור שיש לאחרים ציפיות ממנו. בעצם, אלו הן צפיות שלו מעצמו. השילוב של האנרגיה הסטורנית לבין האנרגיה המרסיאלית של הבית הראשון יוצר את הצורך להוכיח לעצמו שהוא יכול להיות 'הכי טוב'. הוא בוחן את עצמו שוב ושוב ומסמן V על יד כל משימה שהציב לעצמו. (במיוחד, כמו במקרה של און, כשחירון נושף לו על העורף מבית ||V = הביקורת העצמית שמתבטאת דרך הזולת. ולגבי הדיסלקציה, היא א-כ-ן נובעת מה
בדלי בבית 3 ומן היופיטר בבית 3 ולא מן הסטורן
רק שהסאטורן, כשליט בית 3 על האופק, הופך את כל עניין הדיסלקציה לISSUE הרבה יותר גדול, כי הוא מיחס זאת לדימוי העצמי שלו ולאם הוא יתפש כחכם או לא בעיני אחרים.
אגב, אף על פי שדיסלקציה נחשבת למגבלה, זוהי 'מגבלה' ביכולת לעקוב אחר תבניות (תבניות הן אותיות, מילים, שפה) תבניות = סאטורן. אורנוס ויופיטר יוצאים מתוך התבניות (כל אחד בדרכו הוא) אך אין זאת אומרת שדרך החשיבה שלהם פחות מבריקה. ההיפך הוא הנכון. הם לא חושבים בצורה ליניארית, כי אם בהבזקים
ועל כן גם רעיונותיהם באים בהבזקים. L&L TALYA

למעלה