סטורן על האופק

מעיין 783

New member
סטורן על האופק

לאחרונה יצא לי לראות מפות של אנשים, עם סטורן על האופק. איך מפרשים היבט זה? מעיין

ובכן..

חשוב להבין מה מסמל סטורן, את מי, ואיך הוא מגיע לשם. על פניו-תחושת כובד לא קטנה בחיים, מעין סלע על הגב. אבות אכלו בוסר... יתכן ואבות מסויימים אכן עשו שטויות והשאירו משקעים רגשיים לא קטנים. משמעת לא קלה, משפחה דתית, תחושת בדידות - חשוב גם אם סטורן בבית ה 12 או בבית ה 1. בכל מקרה יש תחושה שהאישיות מתחילה להתפתח ולהפתח במלואה רק בגילאים מאוחרים. לעיתים גם תחושה של בד לאק.

סוזיXX

New member
דעתי

אדם בוגר ומאופק, לעיתים קרובות נראה מבוגר מגילו. הבית שעליו סטורן שליט (הבית שפותח בגדי) הוא בעל חשיבות רבה. גם הזויות של סטורן מאד חשובות.

מעיין 783

New member
אוקיי ../images/Emo54.gif

אז מה ההבדל בין סטורן בבית 12 לסטורן בבית 1? והאם מה שאמרתם נכון באותה מידה אם סטורן צמוד לשמש?

ההבדלשם ה הוא במידת המודעות והחוויה

בבית הראשון החוויה היא ישירה ומודעת יותר, ובבית ה 12 מופיעה יותר כלחץ פנימי, מצבי רוח, וכו. זה בהחלט דומה במידה מסויימת לצמידות לשמש.

לי יש סטורן כזה, בבית 12 ובגדי

וזה אכן כבד, עם תחושה מתמדת של חוסר מזל מאז שהייתי ילדה. וזה לא רק תחושה, יש "עובדות בשטח" לנאחס. מכיוון שהוא שולט אצלי בבתים 1,2 אז גם ילדות קשה ומבאסת, ומזל שאני כבר בגיל שסטורן מתחיל להיות נחמד. גם התרגלתי עם השנים לא לסמוך על המזל, ובאופן כללי גם לא על אף אחד אחר (שזה בעיה). כמו שטליה הזכירה על הבן שלה, יכולת ריכוז, זיכרון ולמידה גבוהות. תמיד הייתי תלמידה טובה, מכיתה א', עם קשר מיוחד של אהבה ממש עם רוב המורים בכל הגילים (טוב, ברור שהם אוהבים תלמידים טובים, זה יותר קל). למזלי כל הזוויות של סטורן טובות, וכן, כמה שלא הייתי יפהיפיה בגיל הנעורים (לפחות לא הרגשתי ככה), אני כבר עכשיו נראית בערך בעשר שנים צעירה יותר מגילי האמיתי (תשאלו את טליה, היא ראתה אותי בהרצאה ההיא ברבדים).

Supermans girl

New member
צריך לעשות באמת מפגש פורום

ולראות איך כולם כאן נראים. את בעד, אדיפוס אממ מרטון?

אני תמיד בעד מפגשים פנים אל פנים

אני רואה ששמותי אצלך הולכים ומתגוונים. מה לקחת בשעת צהריים כה מוקדמת?

סוזיXX

New member
במילים פשוטות

בבית 1 זה ברור לכולם. בבית 12 זה ברור במקרה הטוב רק לך. זה משהו שאת לא מעוניינת לחשוף.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo41.gifכמי שמגדלת ילד כזה כבר 19 שנה../images/Emo9.gif

אני יכולה לומר, שזה לא בהכרח 'נורא' כפי שזה נשמע. סאטורן בצמידות לASC, בצמידות לזנב דרקון בעקרב - שליט בית 3, מקבל היבט הרמוני מה
בבית שלוש בדלי ומיופיטר אף הוא בבית 3, בגדי (
יופיטר צמודים) והיבט הרמוני מונוס/מארס בדגים בבית 4 ומולות מחירון בשבע בתאומים. קבלתם תמונה?. אז נכון, שבגיל צעיר הוא 'סבל' מדימוי עצמי של "סופר אגו עם תסביך נחיתות" וזה היה בעייתי עד בערך גיל 11+ (מחזור יופיטר-הבחור קצת דיסלקטי) א-ב-ל ילד אינדיגו אמיתי. (
|יריח|בדלי) וכאשר היו מוציאים אותו משיעורי אנגלית החוצה ומושיבים אותו במסדרון מול הקיר, הוא היה מתעמק בדוגמא של טקסטורת שטיח הקיר ו'רואה' שם דברים שאיש לא ראה (פלוטו בעקרב בבית 12) יכולות רוחניות מדהימות יש ל'ילד' הזה. יכולת ריכוז אדירה (על אף הדיסלקציה ו
יופיטר בבית 3) הוא טלפת ועם יכולות טלקינטיות שלא היו מביישות את אורי גלר. מוסיקאי מוכשר (נפטון, שליט בית 4/5 בבית 2) ועם רצינות של בן שלושים+ . למעשה, הוא מכנה את אחיו הבכור - שמבוגר ממנו במחזור יופיטר שלם "ילד". מה שסטורן 'עשה' עוד בילדותו, היו בעיות שיניים (גם בית 6 נפתח בטלה) וגם פציעה בברך. (בתמונה, בחזית, בלי חולצה) -רואים את סאטורן 'על הפנים'? L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אווופס, זאת לא התמונה שתכננתי../images/Emo29.gif

א-ב-ל עדיין בחזית L&L TALYA

Johnnit

New member
חחחחחח.....

הוא נשמע ממש מעניין! גם אני רואה בצורות בקיר ודברים כאלו מלא דברים ויכולה להסתכל על זה הרבה זמן אבל אף פעם לא חשבתי לספר על כך למישהו כי חשבתי שאין סיכוי שיבינו על מה אני מדברת. זו להקה לא? הם נראים כמו להקות מחו"ל. מגניב!...אני יכולה להבין לפי הסטייל שלהם בדיוק איזו מוסיקה הם מנגנים. תאמרי לי...מה התפקיד של בנך בלהקה?

Johnnit

New member
דניאל....

גם לי יש פלוטו בעקרב בבית 12? לא נראה לי אה???

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן|../images/Emo5.gifגם הוא לא מדבר על כך בד"כ

א-ב-ל הוא 'פלט' זאת בגיל הרבה יותר מאוחר. בכל מקרה, הוא יודע שיש לו כאן אוזן קשבת. תמיד למדתי אותו שאני מכבדת את מה שהוא רואה, או שומע או 'מקבל'. את צודקת הלהקה שלו נקראת ENUMA ELISH זוהי להקת רוק כבד והוא הסולן בלהקה אף על פי שהוא גם מתופף מוכשר.
L&L TALYA

Johnnit

New member
גם אני אוהבת לתופף...../images/Emo8.gif

אך אף פעם לא תופפתי על מערכת תופים שלמה. אבל תופפתי על כל שאר הדברים שבעולם מלבד תופים... רגע איזה מזל אמרת שהוא?

Tal_Ya_Tal

New member
דווקא כן../images/Emo45.gifדניאל../images/Emo168.gifעד כמה../images/Emo79.gif

שידוע לי, אלדר, הגיטריסט-פנוי
L&L TALYA

למעלה