סטורן החל רטרו

eynat6

New member
סטורן החל רטרו

ב8 מעלות בתולה, השמש שלי במעלה אחת דגים..האם אני אמורה כבר להרגיש זאת?

עינתוש..../images/Emo6.gif

שאלה לי: אני נמצאת בחוף עם חול לבן ובוהק. לפני ספינות דייגים, אנשים רוחצים במים, ילדים עושים מגדלים בחול רטוב, אמהות בבגדי ים מאכילות אותם בננות, וגברים שזופים משחקים מטקות ממש מול עיני, כשגל גדול מתקרב ועליו גולש בחליפת גומי. האם מותר לי להניח איפה, שהנוזל הכחול הזה שכולם נמצאים בתוכו, הוא הים?... עינתוש דיר, הגל מתקרב אליך, ויבדוק מה למדת בחצי השנה הקרובה, ואך מיישמים זאת. אל תחשבי איך את מרגישה את זה, אלא התבונני בתפיסת המציאות שלך כפי שהיא עכשיו וכפי שהיתה לפני חצי שנה, מה השתנה, ומה משתנה בדרך שבה את מתנהגת כלפי העולם, והעולם כלפייך. התבונני, ודווחי לנו, או במלים אחרות: אהוי, ספינה באופק! (מה שיותר עמוק, יותר כחול..).

eynat6

New member
השתנה, השתנה

בצורה שקשה אפילו להגדיר אותה. נדמה שאין כל כך מקום לבכיינויות, וההתאפסויות הרבה מהירות יותר. נראה מה יהיה עכשיו ...

eynat6

New member
סטורן הוא 'מעצבן'

הוא יעצבן אותך, יקרו לך הדברים שהכי לא מתאימים לך כרגע ואתה חייב לנהוג כאדם בוגר. להסתגל מה שנקרא, לחשוב פרקטי. האמת שאני עוברת כל כך הרבה מעברים עכשיו שאני לא בטוחה מה נובע ממה..אבל אני יודעת שהוא חלק לא קטן ממה שקורה.

eynat6

New member
אני חושבת שהמעבר שאני עוברת כרגע של כירון על

מרקורי הוא מהותי, פשוט לא יודעים על זה יותר מדי.

מעבר מעניין

הוא מאפשר לך להעביר למלים רגשות הקשורים לכאבים, טראומות עבר, ופצעים נפשיים שעד עכשיו שמרת בבטן. זמן טוב לדבר, בעיקר על מה שלא קיבל לגיטימציה להפתח, ועל הכל.

eynat6

New member
כן, אבל המעבר הזה עצמו כואב

הדרך שבה מתעוררים הדברים..זה לא מעבר קל.

זה בדיוק העניין: אם זה לא היה כואב..

זה לא היה אפקטיבי, לא היו מגיעות תובנות, ולא היו נלמדים לקחים, או נחוות חוויות. מה לעשות, ולפעמים רק הכאב מכריח אותנו לחשוב, ולקבל החלטות. בלי כאב, לא היינו יודעים ש..כואב. לדוגמא: השיניים שלנו, אם לא היו כואבות בתהליך הריקבון,היו נרקבות לגמרי ונעלמות. הכאב מאותת לנו שיש כאן משהו שכדאי לזכור או לשים אליו לב, ולטפל בו. כמו בחיים..

דקל111

New member
עינתי , קבלי ממני חיבוק שיעזור קצת בתקופה שאת

עוברת...אני מבינה שהיא לא קלה. ואני מחזקת אותך

eynat6

New member
טחח

כן אה..תודה דקל. הרבה מעברים ביחד מה אני אעשה כשיהיה לי נפטון על שמש ?! (בעוד איזה 5 שנים)

למעלה