סטוצים?

סטוציץ

New member
סטוצים?

היי אפשר לשתף? מעולם לא היה לי סטוץ!!! כן כן אני יודעת שזה בטח ידהים רבים מכם, ועוד יותר בהתחשב שאני מעל גיל 30, אבל זו עובדה, לא היה! אתמול כמעט ונתתי לעצמי לזרום בכיוון, אבל בפועל עצרתי את הקטע, וזה נגמר בלי חדירה. אני לא מהזורמות בדר"כ ונורא קשה לי עם זה ששידרתי קטע רציני ונתתי לעצמי להיסחף.... אתם זוכרים את הסטוץ הראשון שלכם? ואת הכמעט סטוץ? היה לכם קשה לקבל את עצמכם בבוקר שלמחרת?

p h o t o m a n

New member
עד היום

די קשה בבוקר אחרי סטוץ כי בסופו של דבר אנחנו רוצים להתעורר ליד משהו שאוהבים

לא כל אחת בנויה לזה

את לא צריכה להרגיש רע בגלל זה! ברוכה הבאה לפורומנו הקט

זאביקDR

New member
אין דבר יותר מעצבן ...

מלהיתאורר בבוקר כשהבחורה אומרת לך ללכת לפני שאחיה יתאורר ... כי היא לא רוצה שהוא ידע עם מי היא היתה בלילה ... לגבי שרותים במועדון אין בעיה ... גומרים .. הולכים .. ושוכחים

shellush

New member
תראי, כמו שאמרו לך כאן...../images/Emo26.gif

לא כל אחת בנויה לסטוצים. וסה"כ סטוצים זה אחלה כשאין קשר רומנטי רציני(כמו שכתבתי על זה בבלוג לאחרונה) , אי אפשר להתייבש עד שמגיע קשר אמיתי אז בינתיים מסתפקים בסטוץ עד ש... וכמובן שאם כבר סטוץ אז רצוי שיהיה ואווו!! אבל הכי רצוי זה לעשות אהבה, אין דבר שמשתווה לזה.

גם אני מעולם לא היה לי סטוץ...

ושאלה אלייך,למה לעצור ?! האם את באמת מחפשת מחוייבות בשביל להינות ממה שיש לך ?! תיהני כל עוד את יכולה...אם זה אומר להזדיין פעם ב...אז תזדייני פעם ב...אף אחד לא אומר שאת חייבת לצאת לסטוץ כל לילה,אבל...את יודעת פעם ב... אין מה לקבל פה קשה את עצמנו או את עצמך. עשית סקס ונהנית !!! בשביל סקס מהנה לא צריך טבעת !!! זה היה בשנות "אנו באנו ועוד לא הלכנו..."

P u s s i c a t

New member
גם לי מעולם לא היה

ואז לפני חודש אחרי שנה וקצת של התנזרות היתה לי שיחה עם מישהו שאמר לי "מה את עושה מזה כזה סיפור" חשבתי ע לזה שבגילי - כשאוטוו אמצא את אהבת חיי, אשב עם ילד ע להברכיים ואשא ללמה לא עשיתי כשיכולתי . אז עשיתי. לסיכום -גועל נפש! לא מצטערת שקרה כי עכשיו אני יודעת שזה פשוט לא בשבילי. היה אחד - שלא היה שווה את המאמץ. היה אחד שלא היה שווה לאבד אותו כידיד. (מתגעגעת אליו המון) היה אחד שלא היה שווה את הנסיעה והיה אחד שלא היה שווה את הכאב שלו.... הסקס עצמו היה מדהים בשתיים מהפעמים. השניה והרביעית. מ-ד-ה-י-ם אבל הרגשת הריקנות שבאה יותר מאוחר (בשני המקרים הטובים - הקטע כולו היה מקסים אז ההרגשה לא באה למחרת ,אבל היא באה) לא תמיד שווה את זה. מה שכן - למדתי הרבה על הגוף שי - במיוחד מהאחרון. הגעתי למקומו תשלא ידעתי שאפשר להגיע. עם השני - הגעתי לעוצמות לשא ידעתי שקיימות. כל אחד מהשניים השאיר בי חיוך ורצון לעוד מפגשים. כל אחד משהניים האחרים השאיר בי בחילה ורצון למחוק מהזכרון את האירוע המצער. סקס רע. אישיות מגעילה. מיותר. לגמרי לסיכום. לא מוחלט לקטעים חד פעמיים . אופציונלי לקטעים מתמשכים על בסיס סקס. וגם לא לאורך זמן....

חיבוקון

New member
אני לא מבין את הקטע של איבוד

החברות \ ידידות לאחר סקס??????????????????????? למה? מניסיון זה יכולה להיות ידידות נהדרת שמתובלת בתבלין המדהים שנקרא מין. אבל בתנאי ששני בני הזוג יודעים לקראת מה הם הולכים, אם מדובר רק בסקס מבלי שלשני יהיו כוונות אחרות, אז למה ידידות תיהרס?? הסיסמה הסו שסקס הוא הורג ידידות מספר אחת פשוט לא מקובל עליי

P u s s i c a t

New member
גם אני לא

היינו ידידים טובים . אי הבנה שכזו..... ידידות של כמעט שנה התררסקה לה בגלל לילה אחד . שהיה מדהים. ואני לא מצטערת על אף שניה שבו, כי היה אחת החוויות היותר מדהימות שחויתי. חיבור מדהים . תחושות מדהימות. לא מצטערת על מה שהיה, אבל אם הייתי יודעת שזה יגרום לי לאבד אותו - אולי הייתי דוחה את זה קצת. מתגעגעת אליו בטירוף

חיבוקון

New member
תשאלי את עצמך מה את מחפשת

כנראה שזה לא סטוץ. אין דבר כזה לא בנוייה לסטוץ, יש דבר כזה שנקרא עכבות, והוא נגרם מכל מיני סיבות. עצרת את הקטע כי לא היית מוכנה פסיכולוגית לקטע הזה, אז קודם כל את צריכה להרגיש הכי טוב עם עצמך, רק אחר כך לזרום. בטח שאני זוכר את הסטוץ הראשון (זו כמו הנשיקה הראשונה, לא שוכחים דבר כזה :) חשבתי על זה הרבה, מצפונית, והגעתי למסקנה: אני נשוי באושר, מת על האישה שאיתי טעל מה שבניתי. בתחום הסקס אני ממש לא מרוצה, ניסיתי לשנות, לדבר לשפר, אבל עם אופי לא מתווכחים. אז סטוץ מבחינתי זה סה"כ השלמה למה שחסר מבלי לפגוע במסגרות הקיימות. אם זה היה פוגע במה שקיים מזמן לא הייתי בקטע. אני לא משלה אף אחת (מכמה סיבות, לא רוצה לפגוע, רוצה להרגיש הכי טוב עם עצמי) אני שם את הקלפים על השולחן, הרי בסופו של דבר מדובר רק בסקס, לא?

P u s s i c a t

New member
ופה בדיוק ההבדל

אתה נשוי. אחרי הסטוץ אתה מגיע הביתה לאשה אתה אוהב. אין לך הרגשת ריקנות כי בלילה יש לך את מי לחבק. זה רחוק מאוד מרווקה שנכנסת למערכת של סטוצים ונשארת אח"כ לישון לבד. לילות. שבתות. אתם ממש לא באותו מקום. מצטערת. אתה מקבל את הכל. היא לא מקבלת כלום . נו טוב. ריגוש רגעי. בשביל זה יש לי ויברטור ועשר אצבעות תודה לאל. השלמה של מה שחסר במסגרות הקיימות? אין לה מסגרת. כי אם היתה לה מסגרת היא לא היתה צריכה סטוץ. אתה משווה בין סטייק טרטר לגבינה חצי אחוז.

חחחחחחחחחח איזו השוואה קרועה..

אני מעדיפה את הסטייק טרטר אם כבר......תבקשי מלורן את היין האדום הוא אצלה עוד מאתמול ...והריי לך ארוחת גורמה.......רבע.....ז.... סטוצים? לא תודה, לא בשבילי! במקרים של "דחף מיני לא ממומש" 10 אצבעות לי יש כל אחת ליום אחר
ונוסיף אלמנט מאוד חמוד..רוקט פוקט..
. וכך נמנעים מבלאגן מיותר סטוץ לדעתי זה כאב ראש אחד גדול, לרוב, מתעוררים למחרת ,ומתחרטים!!! אני רוצה את כל החבילה: להרגיש נאהבת,מחוזרת,לקום בבוקר עם אותו הפרטנר, חיבוקים,נשוקים,השתפכויות,להתפנק,להתכרבל סתם כך......ולהרגיש שמישהו צריך אותי לידו וההיפך.ל-ה-ת-א-ה-ב!!

לורן29

New member
למה את מסלפת?

היין האדום נגמר אתמול! מה שאני מתחילה אני מסיימת! ויפה שעה אחת קודם (כמו העבודה הזו)

foruman

New member
יצא לי לחוות ולא הייתה לי בעיה...

אני חושב שהשאלה שלך לגבי האם אנחנו קבלנו את עצמינו למחרת נובעת מהרבה סטיגמות ותרבות שנולדה לפני אלפי שנים (אני רציני). סטוץ לפני 2000 שנה אולי היה נשמע הדבר הכי מלוכלך שיש וגורר אחריו איזו סקילה הגונה. אפילו כפרנציפ אני לא מוכן לחיות בעולם הבאבונים הפרימיטיביים שהגו התנהגות חברתית בעולם שאף אחד לא ידע לקרוא ולכתוב בוא (פרט לאצולה והנהגה). זה אותם אנשים שהגו את הדתות המשוגעות שבעיקר הביאו לנו דם. אם את מרגישה שאת יכולה להנות עם בן אדם שהוא כמעט זר, אז אני לא רואה שום רע בסטוץ. לאו דווקא מתעוררים בבוקר אחרי זה ביחד ואם כן אז אם קצת מחשבה מבינים שעשינו את מה שעשינו מתוך סיפוק יצרים מאוד בסיסיים. אני לא אסתובב ואגיד לעצמי "שיט, למה הזדיינתי איתה?!", כמו שאני לא אתחיל להתחשבן אחרי שאכלתי (ושבעתי!) ואתהה "למה אכלתי?!". אכלתי כי אני רעב וזיינתי כי אני הייתי חרמן (והיא הייתה חרמנית). אם את רוצה את הבחור למשהו רציני, אז כדאי שתבררי לפני זה האם יש לו חשיבה פרימיטיבית שבחורה ששוכבת בדייט ראשון לא שווה. האמת, אם זה המצב אז אני ממליץ לך "לוותר" עליו לטובת בחורה אחרת. ובשורה תחתונה - אם קשה לך עם זה, אז אולי זה פשוט משהו שהוא לא מתאים לך וזה לגיטמי (בתנאי שזה עבור הסיבות הנכונות, כלומר, הרצון האמיתי שלך ולא של הסביבה).

נצנצ

New member
אני מבינה ללבך..

היו לי המון סטוצים, והאמת שעד שהכרתי את אהבת חיי שאנחנו כבר שנתיים יחד חייתי מסטוצים, ולא בגלל שזה מה שחיפשתי אלא,תמיד היתה תקווה לעוד והיתי <ונשראה לי שנשארתי> תמימה וחשבתי שכך אני אמצא אהבה, המון פעמים חשבתי שאני מאוהבת/אוהבת ולא הייתי, וההרגשה שאחרי= גועל נפש, אבל, לעולם אני לא מצטערת כי כל דבר שאנחנו עוברים אנחנו לומדים ממנו, זה היה עוד שיעור בחיים, ובכלל כל התקופה נטבה לי את הדברך אל אהבת חיי!!

למעלה