סטוצים ועוד

סטוצים ועוד

אני בחורה מלאה, ולא מרגישה מושכת במיוחד.
העניין הוא שאני כבר תקופה ארוכה ,
לא מפתחת קשרים עם אף אחד בעיקר בגלל העניין הזה.
אז באינטרנט יש המון אופציות למפגשי סקס חד פעמי,
אבל אני לא מחפשת סטוץ נטו
למרות שיש בזה משהו שקוסם לי
לכן אני ממש מתלבטת, אם לחפש קשר כזה בכלל.

חשוב לי מאוד שזה יהיה מישהו שנראה טוב,
נקי, לא מעשן,פנוי כלומר רווק בלבד. שיש בו קצת עומק.
הבעיה היא שאני מאוד בררנית בקטע הזה,
ובאינטרנט זה מאוד נדיר למצוא מישהו כזה אם בכלל.
אם אני אבחר ללכת על סטוץ ,אני רוצה לעשות את זה עם מישהו
שאני אמשך אליו, ושהוא באמת יימשך אלי .
לא רק בגלל שהוא חרמן באותו רגע,
ועושה זאת רק בשביל לסמן עוד וי על עוד סקס קל.

ממש לא יודעת מה לעשות.

הי!

שני דברים:
1. ממליצה לך לעשות דברים שיגרמו לך להרגיש מושכת בעיניי עצמך. יש הרבה גברים שמאוד נמשכים לנשים מלאות. המשקל זה לא סיבה מספיק טובה להרגיש לא מושכת. האם את מעניינת? נעים להיות בחברתך? מצחיקה?
יש לך תחביבים?
אף אחת לא צריכה להיות דוגמנית מושלמת כדי להרגיש מושכת וסקסית.
השאלה היא מה את יכולה לעשות עבור עצמך כדי להרגיש מושכת?
&nbsp
2. מניסיון שלי לא צריך מערכת יחסים רצינית כדי להנות מסקס טוב.
סקס טוב דורש תקשורת טובה, תשומת לב ואכפתיות להנאה של השני והתאמה בדברים שאוהבים לעשות במיטה.
אני ממליצה לך לא להפגש עם גברים ישר בבית וישר לעבור לסקס- אלא לשבת במקום ציבורי ולראות אם בכלל נעים לך עם הבחור. האם כיף לך לדבר איתו? האם נראה שהוא מתייחס ומקשיב למה שאת אומרת?
ומותר גם לשאול דברים ספציפיים אם הם חשובים לך. אני למשל לא הייתי נכנסת למיטה עם גבר שלא אוהב לרדת לאישה.
&nbsp
את יכולה למצוא ככה פרטנר מעולה לסקס עד שתמצאי אהבה.
&nbsp

Surrealistical

New member
אתרי הכרויות, אתרי הכרויות, אתרי הכרויות

היי,
&nbsp
אז לפי מה שרשמת אני חושבת שאתרי הכרויות יכולים מאוד להתאים ל"דרישות" שלך להתחלת הקשר.
&nbsp
את יכולה לסנן שם גברים לפי סוגי הקשר שהם מחפשים, גיל, מראה, ניקיון (?). ואז כמובן את יכולה להיפגש עם אותו האדם, ולראות אם הולך לכם, ואם הוא באמת בא רק כי הוא חרמן באותו הרגע או שהוא מחפש קשר טיפה יותר ארוך מזה.
&nbsp
אז... זהו. בהצלחה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
כמו שאמרנו לך

בפעם הקודמת שהעלת כאן את הנושא, כמו שלך יש את הבררנות שלך לכל אדם יש את שלו ולכן לא כל גבר, בהכרח, ימצא אותך מושכת.
אבל אין זה אומר שלא יהיה אף גבר שימשך אליך, אלא שפשוט מדובר בעניין של התאמה.
לדעתי לא חסרים גברים (שמבינים עניין) שנמשכים למלאות או גברים שפחות נמשכים למלאות והיו מעדיפים רזות (יותר) שעדיין היו מאוד נמשכים אליך, ולאו דווקא היו מבססים את המשיכה שלהם אליך על המראה שלך, אלא על המכלול הכולל של מי ומה שאת.
כפי שאמרת בעצמך: "אינטרנט יש המון אופציות למפגשי סקס חד פעמי", אבל לאינטרנט אין שום מונפול על חיפושי בני זוג.
אם את מחפשת בעיקר באינטרנט אז חשוב שתדעי שיש אתרים מסוגים שונים ולמרות שרובם כן מתמקדים במציאת זיון חד פעמי הרבה מהם דווקא מאפשרים חיפושים של קשרים יותר ארוכים ומעמיקים (גם אם מדובר בקשר לצורכי סקס בלבד).
אז השאלה היא איפה את מחפשת? ואיך את מציגה את עצמך?
פורומים כמו זה בהחלט יכולים להציע מגוון של הכרויות, אבל רק בתנאי שאת נשארת בהם מספיק זמן כדי להכיר גברים ולאפשר להם להכיר אותך בתמורה.
וגם אם את מחפשת מחוץ לוירטואליה, תוודאי שאת מחפשת במקומות הנכונים.
כלומר, לא במועדונים ובארים אלא בחיי היום יום שלך, מקומות שבהם יש לך איזושהיא התקשרות עם אנשים שתאפשר לכם לפתח דעה כלשהיא (רצוי חיובית) אחד על השניה, ומשם כבר להמשיך לפגישות יותר אינטימיות.
אבל איפה שזה לא יהיה הכי חשוב שתתאמי את הגבר אליך ולא להפך.
כלומר, תוודאי שהוא נמשך אליך ורוצה דווקא אותך ולא, כפי שאמרת, סתם חרמן באותו רגע.
אין שום פסול בלהתקדם קצת יותר לאט, להיות קצת יותר בררנית, ולהתמקד רק במי שבאמת מראה בך עניין (בתנאי שאת נמשכת אליו כמובן), ולא בגברים שמחפשים זיון קל, זריז וכלל לא מושקע באינטרנט.

Ron W

New member
4 העונות של אירינה בוגדנובה

https://www.youtube.com/watch?v=LPlsetGLD7E

ביצוע מזעזע ליצירה עוד יותר מזעזעת ..
ואני חשבתי לי שבטעות זה יוביל לאיזה סרטון עם רוסיה נפקנית ..
איך נפלתי בגדול

למעלה