סטוץ ש"הסתבך"...

ההחלטה בסופו של דבר היא שלי

ברור שאני לא אסתמך על הפורום כתירוץ.
וההבטחה שלי אליה כללה גם אפשרות חיובית וגם שלילית. ברור שאם החיובית היתה מתממשת- הייתי יוצר איתה קשר בשמחה.
לצערי התממשה האפשרות השניה. אז?

נומלה

New member
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

יש פתרון. אתם חברים בפייסבוק? תעלה את ההחלטות שלך בפוסט שם. אם היא מסתכלת היא תראה, אם לא, לא הצקת לה.

תודה על הפיתרון

אבל כמובן שאני לא אפרסם דבר כל כך אישי ואינטימי בפוסט לעיני כל העולם.

אבל אולי באמת אקח את ההצעה שלך ואנסה לחשוב על פיתרון יצירתי אחר.

אתה מזכיר לי בדיחה

חברה פרסמה מודעת דרושים:
דרוש טייס עם רשיון טייס אזרחי, 10 שנות ניסיון,
תואר אקדמי בתחום התעופה
ידיעת אנגלית ברמת שפת אם, ידיעת שפות נוספות יתרון.
משה קורא בעיתון ההודעה, מוציא מהארון את החליפה הכי מהודרת, נועל נעלי לקה ויוצא לדרך.
הוא מגיע למשרדי החברה ודורש להיפגש עם המנכ"ל. המזכירה בכל כוחה מנסה לבלום אותו.
היא שואלת אותו לשם מה הגיע? הוא מוסר שהגיע בעקבות מודעת דרושים.
היא שואלת אותו האם הוא טייס? הוא עונה לה " לא מאמי, איזה טייס, אני טייח", האם בעל השכלה אקדמית? - עונה לה "היית רוצה, בקושי סיימתי ביצפר עממי".
"אז אתה בטח דובר שפות?" היא מנסה בכל כוחה לגייס את ההגיון. "ומה רע לך עם העברית, כפרה?" הוא שואל אותה.
"אז אני לא מבינה, למה הגעת למנכ"ל?" - "להודיע לו שלא יבנה עלי!"

אני בעד שאם אתה כבר עושה בדיקת רלוונטיות אז לפחות בסטייל. פייסבוק שמה פייסבוק. זה לחלשים.
אתה תתקשר אליה, תגיד לה שיש לך משהו חשוב להגיד לה, תזמין אותה למסעדה <אחת טובה, כי זו אחת שאיכפת לך ממנה>, תתלבש יפה, תשאל אותה תוך כדי מה העניינים, איך היא מסתדרת עם חייה, וכשתראה צל של לחלוחית בזווית העין - הו! אז תבשר לה את ההודעה המשמעותית והחד משמעית שלך. אבל כל זה לא לפני שהיא הזמינה סטייק אנטריקוט ובלסה אותו בנחת. נשים הן עם בלתי צפוי, לך תדע מה יעלה לה לראש על בטן ריקה...

את, כמו כמה מקודמייך

לוקחת את העניין לקטע האגואיסטי שלי.
אין פה שום עניין אגואיסטי, ובהתחשב בכמה כאב שגרמנו זה לזו- בהחלט היה עדיף מבחינתי להניח לעניין ולא לפתוח פצעים ישנים.
הבדיחה שלך היתה תואמת למציאות אם (נגיד) המנכל היה מציע לטייח את המשרה מלכתחילה, ומבקש מהטייח להודיע לו את החלטתו.

יש?

סטנגה Joe

New member
נשמע לי כמו ההבטחות האלה

שאין מאחוריהן כוונה אלא רק נותנות תחושה שניגמר יפה.
שחרר וזהו.

nirity1

New member
אם אכפת לך ממנה

כמו שאתה טוען ואתה באמת החלטת לשלילי
ותר על השיחה. בשביל מה את רוצה לעשות לה את זה ?
תשאל את עצמך בראש מה זה יתן לך להתקשר אלייה ומה זה ייתן לה ?

שאלתי את עצמי

כמעט רק את זה בחודש האחרון
מה זה יעשה לי (כאב רציני ביותר) לא רלוונטי- כי אני מוציא את עצמי מהשיקול פה. מבחינתי האגואיסטית היה עדיף לשים את זה בצד וזהו. אני מנסה לחשוב רק מה היא הייתה רוצה שיקרה (או לחלופין- מה טוב יותר עבורה)
מאחר ואני לא יכול לשאול אותה- באתי להתייעץ כאן.

ותודה על דעתך.

עזוב אותך ממריוס

הוא והאימאגו שלו - זה לחלשים.
כמעט רק את זה שאלת בחודש האחרון?
חביבי, אתה צריך מהנדס מוח קליני, רצוי קוגניטיביסט, מדופלם ורציני, כזה שלוקח לכל הפחות 400 ש"ח לשעה ומעלה.
אתה כל כך זקוק לרעיון הזה שמישהו בקראש עליך ומתייסר אי שם ולא שוכח, וכל כך מלא בזה שהיא לרגע לא שוכחת אותך ורק נושמת את התקווה להיות עם אישות כמוך, שאתה כלל לא מעלה על דעתך רעיון מופרך שכזה שהיא כבר עברה הלאה, ואתה על שלל הבעיות עם האינטימיות כבר לא רלוונטי מבחינתה בלי קשר למסקנות שלך לגביך. ואני שומעת מישהו שמרוב נחרצות ופסקנות שאיתם הוא מתגונן בפני העולם והצורך להתמודד, בעצם לא ממש מבין ומעז לפגוש את עצמו. אחד שבלב פנימה בעצם מת לזוגיות, איתה. ופשוט נטול כלים להימצא באחת.

אתה ממש ממש צריך עזרה מקצועית.

כל כך ניסית להיות שוב הילדה הרעה

שיצאה לך תגובה, נו, לא ממש מבריקה.
ראשית- וחשבתי שזה היה ברור- שכתבתי שכמעט רק על זה חשבתי בחודש האחרון- הכוונה הייתה בנושא הזה. את מתארת לעצמך שעשיתי עוד דבר או שניים החודש.
שנית
כתבתי כבר למעלה שהסיבה שאני לא יוצר איתה קשר היא שיש לי סיבות להאמין שהיא כן עברה הלאה, ואני לא רוצה לפתוח פצעים ישנים. מאיפה הבאת את הקשקשת של "כלל לא מעלה על דעתך רעיון מופרך שכזה שהיא כבר עברה הלאה" וכל הבלהבלהבלה הזה- שהוא בדיוק הפוך למה שכתבתי ("מצד שני- נראה שהיא התגברה על העניין")- שפשוט יש לי סיבה להאמין שניסית שוב להיות הרעה המאאאגניבה- והתפקשש לך.
חבל
better luck next time

נ.ב.
איזה כיף לך שאת יכולה על סמך הכלום שסיפרתי פה להחליט שאני נטול כלים לזוגיות. תענוג. לומדים את זה או שזה ככה, טיבעי?

אדית20

New member
סטוץ שהסתבך

שלום לך שמי אדית ואני נומרולוגית ואסטרולוגית ומה שיפה בתורות הללו שהם יכולים לתת לך מענה ולכוון אותך לגבי העיתויים הנכונים לך ואני אסביר, מתאריך לידתך משתקפת דרך שאתה אמור
לעבור וכן עיתויים מיטביים לביצוע דברים אם אני מפרשת את דברייך אתה בעצם אומר קודם לא התאים לי היום יש יותר נכונות מצידי אם תפנה עם תאריך הלידה שלך אוכל לומר לך מדוע נהגת
כפי שנהגת בעבר מדוע היום אתה משנה קו מחשבה ורוצה לתת פתח ומה נכון לך לגבי ההמשך
לעיתים פתיחות מחשבתית לייעוץ יכולה לנהיע אותך מהתלבטות לנקיטת יוזמה

סטנגה Joe

New member
זהירות פרסומת!

אדית20

New member
סטנגה JEO

זו לחלוטין איננה פרסומת אלה רצון לכוון אדם שנמצא בפרשת דרכים מבחינת החלטה אז אם אתה מחווה דעתך ויכול לעזור ללא תשלום ממקום אמיתי זו איננה פרסומת אני חושבת שבאתר הזה לא חסרות אפשרויות לחשיפה ופרסומת הרי אנו רואים אותם על המסך בכל רגע נתון
אני מודעת מה חשיבותה של הזוגיות לבי האדם וכמה אדם איננו שלם עם עצמו כאשר חסרה לו זוגיות

פרסומת אמורה לסייע בשיווק ומכירה של מוצר,

רעיון או טובין כלשהם. מכאן שהפוסט הנ"ל איננו פרסומת מאחר והוא עושה את ההפך המוחלט.

למעלה