סטוץ וקשר - ומה שביניהם

• פותח הנושא idd
  • פורסם בתאריך

idd

New member
סטוץ וקשר - ומה שביניהם

שלום לכולם, אני חייל בן 19. נמשך לבנים כבר כמה שנים, ולמרות זאת לא היה לי מעולם קשר עם בן. היו לי כמה סטוצים עם בנים שפגשתי בצ´ט, אבל כולם היו פגישה אחת, לא רצינית וזהו. מה שמאוד מפריע לי בסטוצים הוא שאני גומר מהר, לפני שאנחנו בכלל מספיקים לעשות משהו מעבר ללהתחבק ולגעת אחד בשני. נראה לי שזה בגלל הלחץ שבלהיפגש עם מישהו חדש, להכניס אותו הביתה, ובתוך הבית - להכניס אותו למיטה על הפעם הראשונה. אולי זה גם משהו פיזיולוגי. לא יודע.. בכל מקרה, הסטוצים האלה די מתסכלים, ולא נמשכים יותר מדי זמן (למען האמת, הם נמשכים כמה דקות). בגלל זה חשבתי שקשר יכול להיות פתרון די טוב לבעיה. אבל אני ממש לא מצליח למצוא מישהו בן גילי שרוצה בזה, כולם מדברים על סקס, ואז שוב חוזר הסיפור של לגמור מהר. מה עושים? עודד.

חי ב

New member
למה אתה בכלל נכנס למיטה עם מישהו

בפעם הראשונה ? זה טעות. מה אם הוא חולה באיידס ? אולי הוא נשא ? בתור אחד בן 19 הייתי בטוח שאתה מודע לזה. סטוצים זה לא זה. חפש לך מישהו רציני שיקבל אותך איך שאתה. תנסה להתאפק קצת עם הקטע של הלגמור. אולי קודם כל שהוא יגמור ואח"כ אתה. אני מכיר את הסיפור הזה מקרוב... קרוב מאוד... אז או שהוא יגמור קודם (תפנק אותו קצת) או שתתאפק וכשתרגיש שאתה עומד לגמור תפסיק.

זורבבל

New member
מה שאני הבנתי ממך,

זה שאתה מנסה לפתור בעיה של שפיכה מהירה בסטוץ ע"י הפיכת הסטוץ ל"סטוץ מתמשך" תחת כסות של קשר. אם הבנתי אותך נכון אז הפתרון שלך לא נראה לי. מה דעתך על סקסולוג? זורו

loreal

New member
ואולי...

פשוט תנסה לגמור פעמיים???
אחרי הכול אתה רק בן 19...

giloosh

New member
השאלה

האמיתי שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה באמת מעוניין בקשר רגשי כלשהו, כי אם לא אז גש לקליניקה און או סקסולוג או משהו בסגנון. אם אתה באמת מעוניין בקשר ארוך טווח אז זה דבר אחר ואתה גם צריך להיות מודע שזה לא בהכרח יפתור לך את הבעיה ורק כבדרך אגב אני לא חושב שבאמת תמצא מישהו שיצא איתך בתור ניסוי גרידא - זה קצת אנוכי לא?!? בהצלחה בכל דרך שתבחר כך או כך

למעלה