כניראה שאתה אותו סג"מ מתוסכל אחרת הית חושב פעמים לפני הירידה שלך.בתור קצינת קישור ואני מדגישה קצינת קישור במשך 7 שנים בצבא הגנה לישראל היתה לי את הפריבילגיה להיות בלא מעט תרגילים.לידיעתך היו לי משקיות קישור יפהפיות חכמות ומדהימות,שחלקן נכון שלא התעסקו איתן הרבה ,אבל לא בגלל שלא רצו אותן אלא בגלל שהן לא יכלו לחשוב על עצמן עם מילואמיניק שמן מכוער וקרח שחושב שהוא מתת אל למין הנשי.....ולצערנו מרביתכם מצויידים בחשיבה הזו........ובגילי שפן קטן היו לי מספיק שעות שטח לא רק בצאלים אלא גם בלבנון .......ואני לא מעשנת ולא מעלה גירה...אני לא שמנה ואף פעם לא משועממת( ויעידו על כך חלק מחברי הפורום )וכך גם הבנות ששרתו לצידי,אמירות שובינסטיות כוללניות ומגעילות אתה מזכיר לי אמירה שהיתה שגורה אצל הקצינים הבכירים אצלנו..חיילת שנותנת היא זונה וזו שלא נותנת היא בת זונה......כניראה שהכרת הרבה בנות זונות.....
אני בטוח ומשוכנע לחלוטין שאת וחברותייך הייתן מוכשרות, חכמות, יפהפיות, מדהימות, וואטאבר ואני בטוח שאם הייתי פוגש אתכן במהלך שירותי הצבאי הייתי מוקסם עמוקות. מה שלא משנה את העובדה ששירתתן במערכת שבה, בצדק או שלא בצדק, קצה הזרת של מילואימניק שמן, מכוער וקרח כמוני (לא למחוק כלום. הכל נכון) שווה יותר מכולכן ביחד. ולשאלתך - לא, לא זכיתי להיות חונך בצאלים (למרות שיש לי ניחוש די מבוסס מי כותב בשרשור הזה וכן זכה...)
רק כאן בכתובים ........ומחמאות כאלה כיפיות רק יגרמו לכמה בנות להתרחק ממני יותר....גם ככה הן נוטרות לי ואלוהים יודע למה......ולא נעלמתי המחשב עושה צרות צרורות ניראה לי שהוא זקוק לפירמוט דחוף....אתה צריך לשמוע איזה אוצר של קללות יש לי כשהמחשב מעצן תי'ואז לא תחשוב שאני סקסית.....