סטוץ בזית - סיפור
היה זה בוקר גשום באמצע ינואר, הוא נהג דרומה, לעבר בסיס האימונים המרכזי, היה זה עוד זימון שגרתי לתרגיל מילואים רחב היקף, כמו בכל שנה, שום דבר לא היה חדש, הוא כבר דמיין בראשו את לוח הזמנים הבנאלי של השבוע, יום ראשון כינוס, שני יציאה לשטח, חזרה בחמישי לפנות בוקר, תחקורים ושחרור בערב יום חמישי. האמת שאם לא היה זקוק כל כך לשינוי שגרה הזה, היה מעדיף להישאר בבית, לדווח שאינו מרגיש בטוב ולחכות לשנה הבאה, אבל העומס בעבודה, שגרת היום יום הקשה, אשה, ילדים, כל אלו, שכמובן שבירך עליהם יום יום, קצת העמיסו, והרגיש שאין לו זמן לעצמו, כשקיבל את הצו בדואר, אפילו יכל לומר שחיוך קל עלה על שפתיו, כאילו חיכה לו שיגיע, בלי באמת להתכוון. הדרך היתה פנויה והוא שייט במכוניתו במרחבי הנגב, מוזיקת דרכים ברדיו וניחוח של עשב ירוק וטרי באויר חודר דרך פתח החלון, הוא הרגיש כיצד ראשו מתרוקן מבעיות העבודה, הבית, מתמסר לריקנות, לחוסר מאמץ למנוחה, בשער הבסיס כבר זיהה את חבריו לפלוגה ויחד עימם כיתת רגליו, עמוס בתיק דחוס בגדים אל עבר נק' החיול. "כן חייל, מה השם ?", שמע קול נשי, ומבין שיחות החולין ובדיחות המילואים לפתע מצא עצמו מול שולחן שלצידו יושבת חיילת צעירה, "אני אבי לוי, פלוגה כ', נו את יודעת של המ"פ דוידי", כן אני יודעת, ואני יודעת מי אתה, ואיפה אתה גר ועוד הרבה פרטים", לרגע השתתק, מי זו הפישרית הקטנה הזו ? מה היא מנסה להוכיח ?, לרגע הרגיש צורך עז להביך אותה, ללמד אותה לקח ושאל :"כן ? אם את יודעת כל כך הרבה ?, אולי תגידי לי אם עשיתי סקס השבוע ?", "אני לא יודעת, אבל אני יכולה להבטיח לך שעד סוף המילואים הסקס היחיד שתעשה יהיה עם יד ימין שלך !", הוא שתק, לא תכנן לכזו תשובה ממנה, הוא הסתכל לתוך עיניה, ולפתע הבחין בצבען הירוק העז, היא הביטה בו במבט כזה בוגר ורציני, לא היה מאמין שחיילת כה צעירה תאמר כאלו דברים, הוא הרגיש נבוך, אך מצד שני גם משיכה עזה, להכיר יותר מקרוב, לנסות להפתיע, להראות לה באמת מה הוא שווה. "הנה הניירות שלי", הוא הגיש לה את הצו ותוך דקה מצא עצמו שוב בחברת חבריו, צוחק ומתבדח, כשזכר הסיטואציה מנקר בראשו, אף פעם לא הפריע לו כל כך דבר כזה, משהו בה משך אותו, הוא העיף מבט לכוון שולחן הגיוס, וראה אותה שם, צעירה, חטובה, מאופרת ומסורקת, בולטת בהופעתה בנוף הצבאי המונוטוני. הוא החל להרגיש כמו ילד בן 20, וזה היה מוזר מאוד בשבילו, ראשו החל להתמלא בשאלות וסימני שאלה, הוא השתדל להפיג את מחשבותיו ולחזור לשיגרה. עבר יום ועוד יום, הם כבר ירדו לשטח, נוסעים בג'יפים המאובקים, משחקים משחקי מלחמה, משמידים אויב דמיוני, ומשרטטים מפות קרב בשלל צבעים, כבר שכח אותה לגמרי כאשר יום אחד, בשעות הערב, כשנכנס לאוהל המרכזי ששימש כחדר אוכל זמני, ראה אותה יושבת שם באחד השולחנות, יחד עם קצין השלישות החטיבתי, מסודרת, נקייה, יפהפייה. הוא החליט שמה שלא יהיה הוא חייב למצוא דרך להגיע אליה. בלילה ברחבת החניה, כשכל הרכבים מונעים, הוא ישב ליד ההגה, מפת התרגיל פרושה לידו והוא סוקר את נתיב ההתקדמות, כשלפתע הגיע דמות מן החשיכה ושאלה: "זה הג'יפ של לימון ?", "כן" ענה, "מי את ?" שאל, "אני חגית, מש"קית הקישור, אמרו לי שאני נוסעת בג'יפ שלך לתרגיל", הוא שתק לרגע, מליון מחשבות רצו בראשו בבת אחת, "בבקשה, כנסי, זה המושב שלך", היא התיישבה במושב המרופט וחגרה את חגורת הבטיחות, "מתי יוצאים ?" שאלה, "כבר" ענה, מחשבות רצו בראשו, והא שכח מכל מה שהתכונן לתרגיל, הנה היא, החיילת החתיכה מהיום הראשון יושבת איתו, ורק איתו בג'יפ, איזה מזל יש לו, מזל משמים. התרגיל החל והם החלו לנסוע בשבילים המאובקים, היא שואלת שאלות בנוגע לתרגיל והוא מסביר לה את מהלך הקרב, כמו מדריך טיולים הם עברו בין הכוחות הלוחמים וסקרו את היחידות בשטח. הבוקר הפציע והשמש עלתה, היום עבר מהר והנה כבר צהריים, הם עצרו בערוץ בצד מתחת לעץ שיטה גדול לחניית צהריים, שלפו את ארגז האוכל שהטלטל מאחור ופרסו את ארוחת הצהריים, היא פשטה מעליה את חולצת הזית ונותרה עם גופייה לבנה ודקה, הוא לא יכל שלא להביט בשדייה הצעירים, בתבנית גופה העדין, מכנס הזית התאים לה כמו כפפה ולא גרע מאומה מגופה החטוב. המעלות עלו והוא פשט את חולצתו, נותר בגופייה קצרה, כך מצאו עצמם, גבר מילואימניק וחיילת צעירה, סועדים ארוחת צהריים צבאית טיפוסית אי-שם במרחבי הנגב הצפוניים. "איכפת לך אם אנוח קצת צהריים?" שאל, "אין בעיה, הבאתי ספר", הוא לקח מזרן צבאי ופרס בצל, תוך דקות ספורות כבר שקע בשינה עמוקה, היא לעומתו התיישבה בג'יפ ושקעה בקריאה בספרה. הוא ישן כל כך טוב, כבר מזמן שלא ישן כל כך עמוק, חלומות נעימים החלו לצוף ולעלות בשנתו, הוא מצא עצמו על חוף ים, שוחה בעירום ולצידו חגית, החיילת שעימו בג'יפ, שוחים יחד בעירום, משחקים במים הצלולים, הים שקט, והם מתיזים מים אחד על השני, צוללים אחד מתחת לשני, מתקרבים, מתחברים, מתנשקים, ואז היא לוקחת אויר, ונעלמת מתחת למים, אוחזת בו ומכניבה את איברו לפיה, אווווח, איזה תענוג, לא רצה להתעורר מהחלום מרוב שהרגיש כל כך נעים, כשלפתע הרגיש רטיבות וחום, הוא פקח עין אחת ולא האמין למראה עיניו, חגית, בשיער פזור, גוהרת מעליו כשאיברו תקוע בפיה, שואבת ויונקת את זיינו העומד לתפארת כשרביט ביום המלוכה. לרגע חשב שעדיין בחלום, פקח עין שניה וצבט עצמו, זה לא היה חלום. היא אחזה באשכיו ביד אחת וביד השניה לפתה את בסיס אברו, עולה ויורדת, מוצצת ויונקת ברעבתנות, הוא התברך בזין גדול וארוך, והוא הרגיש אותו מגיע עמוק עמוק לגרונה החם והרטוב. היא התרוממה והסתכלה עליו, "התעוררת חמוד ?", "הכל בסדר שאל ?", "בוודאי, הספר ממש חירמן אותי, אז נשכבתי לידך ופתאום ראיתי את הזין שלך בולט מבעד למכנס, ומשם זה כבר היה קל". היא התקרבה אליו והם התנשקו בפראות, לשונותיהם מתעקלות וחודרות אחד לשני, מרטיבות ומגלות נסתרות, הוא לא הרגיש ככה כבר המון שנים, הוא שהיה מבוגר ממנה בעשרים שנה חשב שכבר עבר הכל, והיא הצעירה הראתה לו מה זה בעצם לעשות סקס. כל שנשאר לו היה להיכנע למרותה. היא פשטה מעליה את החגורה הצבאית וכרכה סביב כפות ידיו, קושרת אותן לגלגל הג'יפ שליד, פושטת לגמרי את מכנסיו ומותירה אותו ערום מהאמצע למטה. פשטה מעצמה את מכנסי הזית ואת תחתוני התחרה השחורים והסקסיים שלבשה, פישקה רגליה מעליו וירדה עליו באיטיות, מחדירה את גודל איברו לתוכה, בתנועות קלות לצדדים, מניעה את אגנה, הכניסה את כולו לתוכה, ונשכבה על חזהו, "אתה מרגיש אותי כמה אני רטובה ? כמה הייתי צריכה את זה, אתה לא יודע כמה", הוא ידע טוב מאוד כמה הוא בעצמו היה צריך את זה והתחיל לנוע מתחתייה, קשור בידיו אך חופשי במותניו ורגליו, היא נשענת על מרכב הג'יפ והם נעים יחד, קדימה ואחורה, למעלה ומטה, מטלטלת את שדייה הצעירים והבתולים מול פניו, נותנת לו לגעת בקצה לשונו בפטמותיה, לנשוך קלות, ללקק... היא נשענה לאחור, מקמרת את גבה, חושפת את החזה מהדהים ודוהרת מעה ומטה, איברו ננעץ בגופה, נכנס ויוצא, מעלה את חום גופה וגורם למיצי תשוקה לנזול מפתח נרתיקה. הם המשיכו כך עוד דקות מספר כשגמרו יחד בתנועה קצובה כגוף אחד, נותרים חבוקים ומחוברים אחד לשני, היא קרסה לתוכו והא אסף אותה בזרועותיו, כך שכבו עוד דקות מספר עד שהתרוממו והתארגנו לתנועה. התרגיל המשיך והם בתוכו, כאילו לא קרה דבר, נוסעים ומלווים את הכוחות, דיבורים בקשר וקולות ירי מרחוק, כשהגיעו לבסיס, נפרדה ממנו בנשיקה ותחבה פתק קטן לכיסו, כשהתרחקה מהרכב, בעודו מביט בה מתרחקת, הוציא אט אט את הפתק מהכיס וכתובת אינטרנט קצת ארוכה היתה רשומה שם
http://blog.tapuz.co.il/ThousandNights הוא כבר היה סקרן לדעת לאן יגיע....