סטופ אנד גו

Yaniv-DC

New member
סטופ אנד גו

ככה הם קוראים לנהיגה בפקקים - מכירים? נוסעים על איזה הייוויי, מהירות ממוצעת של 4 מייל לשעה, הסוף לא נראה שם באופק ואתם מתחרטים שבכלל יצאתם מהבית? ממוצע בזבוז הזמן בפקקים בארה"ב עומד על 62 שעות בשנה לנפש. בלוס אנג´לס, המצב חמור בהרבה ועומד על 136 שעות! בזמן הזה ניתן לצפות ב-45 משחקי בייסבול, 68 סרטי קולנוע, בכל שמונה העונות של הסדרה "חברים" כולל הפרסומות, 136 תוכניות של "לארי קינג לייב", שזה חצי שנה (5 תוכניות בשבוע). ממוצע הפסד הכסף על דלק מבוזבז וזמן מבוזבז עומד על 2100 דולר בשנה בלוס אנג´לס, 1600 דולר בוושינגטון, 1100 דולר ביוסטון. נסיעה נעימה!
 
מגניב, אהבתי...

אני אוהב כל מיני דברי חכמה מהסוג הזה...
 
וזה מה שהאמריקאים עושים ../images/Emo13.gif

הם אוכלים, שותים וגם רואים סרטים באוטו
זה הבית השני שלהם.
 

*pachanga*

New member
כשנסעתי מ SF ללוס אנגלס...

באמת הדרך היתה נראת ארוכה ומתישה, ובדרך ראינו שתי תאונות: 1 אחד נרדם בדרך נכנס בגדר שהיא רחוקה מהכביש אבל לא קרה לו כלום כנראה קם בשניה האחרונה לפני שהוא נכנס בזה 2 משאית גלשה לה ממורד ההר. הבנתי שהתאונות כאן קלטניות, לא כמו בארץ דפיקה פה ודפיקה שם, ורוב התאונות שקורות לאמריקאים זה בגלל שהם אוהבים לאכול ולשתות תוך כדי שהם נוסעים, ובשניה הכל יכול באמת להשתנות.
 

Yaniv-DC

New member
סאן פרנסיסקו אגב במקום השני.

וושינגטון שלי במקום הרביעי, וניו יורק סוגרת את עשרת הפקוקים.
 

roy269

New member
Next time

Take rout 1 instead of 101 And make stops at: 1. Monterey 2. Carmel 3. San simeon 4. Solvang 5. Santa Barbara 150,000 accidents per year in USA because of Radio tuning
 

eli21us

New member
אם אתם גרים בניו יורק שימו לב

כנסו לאתר הזה ותוכלו לראות תנמונות ווידאו בשידור חי של הכבישים הראשיים באיזור ברוקלין קווינס ברונקס סטטן איילנד ומנהטן
 
למעלה